lauantaina, heinäkuuta 16

uusi imuri - suosituksia


Me tarvitsemme uuden imurin. Vanha ei toimi kunnolla ja on ollut yksi murheenkryyni nämä pari vuotta.

Olen kovasti miettinyt Dysonin V6 varsi-imuria, sillä se sopisi koonsa puolesta meille tosi hyvin.
Mä olen suoraan sanottuna tosi kypsä tuohon isoon möhkäleeeseen. Dysonin hinta on vaan järettömän suolainen, joten olisi kiva kuulla kokemuksia kyseisestä laitteesta ennen kuin edes mietin ostamista. Onko teillä? Tai onko suositella jotain muuta versiota?

Kiitos jo etukäteen.SHARE:

20 kommenttia

 1. Täällä ollaan pari vuotta käytetty dysonia :) ostettiin kesän alennus myynnistä ja oli poistuva malli joten ihan ok hinnalla sai :) dysonia en vaihtaisi pois enää :) kova ääni on ainoa miinus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kuinkahan kova ääni se on, koska muutkin puhuvat siitä!

   Kiitos. Täytyy käydä vielä tutustumassa!

   Poista
 2. Me ostettiin Dyson koiran karvojen takia 6v sitten, enkä oo sen koommin imuroinut. Hirveä meteli ja huono varsi, inhoan sitä niin syvästi että jätin imuroinnin miehelle joka halusi Dysonin. :( Heitin sinulle haasteen blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no! Ikävä kuulla huonosta kokemuksesta!!! Mun täytyy käydä tsekkaa toi ääni :)

   Poista
 3. Työkaveri kertoi myös imuroivansa Dysonilla korvatulpat päässä. :)
  Itselläni oli kriteerinä imurin valinnassa hiljainen ääni, pölypussillisuus, portaattomasti säädettävä imuteho ja hyvät suuttimet. Kannattaa satsata laatuun! Kannattaa myös kokeilla imuria liikkeessä ennen ostamista, siinä pääsee jo vähän jyvälle mikä miellyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Miksihän siinä on sitten nii luja ääni? Varmaan ovat saaneet kuitenkin palautetta siitä! Joo, seuraavaksi mennään laatu edellä!

   Poista
 4. Meillon juuri tää malli! 😊 tykkään tosi paljon. Imuteho on hyvä ja säiliö helppo tyhjentää. On meillä pikaiseen imurointii tää. Mut hyvin imuroi pintapuolisesti 180neliöö akulla.. eläimiä löytyy 5 joten karvaakin on. Tälle kaverina meil on dyson animal pro.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on!? Näyttää kyllä niin kätevältä ja hyvä kokoiselta!

   Meillä on vaan se 60 neliötä niin varmaan riittäisi hyvin!!! Mikä on sun fiilis tota äänestä? ONko luja tässä mallissa?

   Poista
 5. Me ostettiin vähän aikaa sitten Electroluxin UltraSilencer ZEN Animal. Hiljainen ääni oli ehdoton vaatimus imuria kuin suohirviötä pelkäävän kissan takia. Oon ollut tosi tyytyväinen ja kaikenlisäksi tuo on sen verta nätin näköinen (noin niinkuin imuriksi), että ei haittaa vaikka joskus jää esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin tällä kertaa pienemmän enkä normiversiota! En tiedä onko se mahdollista.

   Poista
 6. Tuo olisi kyllä näppärä. Luen mielenkiinnolla muiden kommentteja, jospa imuri tai vastaava kotiutuisi myös meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää näyttää niin hyvän kokoiselta ja näppärältä!

   Poista
 7. Vannon Dysonin nimeen. Sen nimissä meiltä löytyy perusimuri sekä promalli varsi-imurista. Kaikkeen muuhun, paitsi järjettömään ääneen olen tyytyväinen. Lähes joka päivä tanssin varsi-imurin kanssa jahdaten viiden koiruuden jättämiä karvoja. Isompi Dyson otetaan esille siivoojaa varten. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää! Mä haluisin sen takii ton varsi-imurin, kun on niin näppärän näköinen ja pieni!! En kestä tota möhkälettä! Onko siinäkin hirveä ääni?

   Poista
  2. Samanlainen mölytoosa on tuo isompikin. Napit vaan korville ja hyvää siivousmusaa soimaan, niin homma hoituu jammaillessa :)

   Poista
 8. Dysonissa ei minua haittaa ääni, mutta meidän perusmallissa on se vika, että suulakkeen pyörät jumittuvat hiuksista, eikä niitä saa auki, jotta hiuksia pääsisi poistamaan akselin ympäriltä. Saimme ensimmäisen suulakkeen vaihdettua takuuta vastaan, toisen kanssa meni vajaa puoli vuotta ja taas se on jumissa (taloudessa kaksi aikuista, neliöitä 65 ja vain toisella vähän pidempi tukka). Tämä on todella ärsyttävää tämän hintaluokan kapistuksessa! Tämä on ilmeisesti yleinen, tiedossa oleva vika, joten toivottavasti Dyson on tehnyt uudemoien mallien kanssa asialle jo jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh! Kiitos tästä, koska meillä pyörii niin paljon hiuksia joka nurkassa niin varmasti tapahtuisi sama! Hmm..täytyy vielä miettiä! Kiitos kommentistasi!

   Poista
 9. Kannattaa varmasti huoltaa imuria ottamalla ne hiukset sieltä välistä pois ettei mene rikki.

  Ihan sama mikä laite niin jos ei tuolla niin menee rikki. Meillä on dc 19 tavan imuri ja suodattimia olen vaihtanut ja kerran vuoteen huoltanut kunnolla niin nyt vasta 8 vai 9 vuosi menossa. Imuteho ihan kuin uutena.

  Nyt tilasin Dyson V8 ja aioin imuroida sillä vähintään yhtä pitkään. ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, mä putsaankin varmaan pari kolme kertaa kuussa ne hiukset veke! :)) Niitä meinaan tästä huushollista löytyy :)

   Wow! 9 vuotta on pitkä aika.

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig