lauantaina, elokuuta 6

ärsytystä, haasteita ja paljon ihmisiä


Vitsit, että valokuvaaminen on haastava laji. Olen tottunut kuvaamaan asetelmia, paikallaan olevia tavaroita, ihmisiä poseeraus tilanteissa, liikkumatonta luontoa, jne. Mutta auta armias, kun pitäisi saada tilannekuvia hyppivistä ja pomppivista ihmisistä tai tapahtumista niin mennäänkin jo aivan eri sfääreille. Olimme eilen siskon kanssa Weekend Festivaaleilla kuvailemassa ja meno oli hurja. Paljon ihmisiä, erilaisia asuja, värejä, harmaa taivas, hurjia laitteita ja hyvää musaa. 

Mitäs mieltä olette kuvista? Mikä fiilis teille välittyy niistä? Mä olen tyytyväinen joihinkin otoksiin, mutta toisiin taas en. Mua oikeastaan vähän jopa ärsyttää, etten onnistunut paremmin ja haluisin mennä ottamaan uudet kuvat. Tämä on ehdottomasti alue, joka kiinnostaa ja haluan oppia kuvaamaan paremmin ihmisiä ja varsinkin erilaisia tilanteita, jossa jengi vaan puuhaa mun hääriessä taustalla. Harjoitus tekee mestarin, eikös se niin mennyt?


Weekend Festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki

Weekend Festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki

Weekend Festival 2016 Helsinki

weekend festival 2016 Helsinki
  
idkuva, weekend festival 2016 HelsinkiItse tapahtuma oli järjestetty tosi kivasti ja alueella oli paljon tekemistä sekä tarjottavaa. Niistä lisää myöhemmin. 

Onko sulla jotain vinkkejä tämän kaltaiseen kuvaamiseen liittyen?*elämyksen tarjoaa Weekend Festival 2016


SHARE:

26 kommenttia

 1. Vitsit, ite en ole muuten koskaan ajatellut, että kuinka vaikeaa olisikaan kuvata festareilla hyppivää ja pomppivaa ihmisjoukkoa. On vaan tottunut tosiaan asetelmiin ja siihen, että tavarat pysyy paikallaan! :D Mutta mun mielestä sun kuvat on kaikki tosi onnistuneita, oikeesti! Erityisesti viimeisestä kuvasta vielä lisäpisteet! Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei oo meinaan helppoa ;). Kiitos paljon Hanna!

   Poista
 2. Ihan mielettömiä kuvia! Mä en osaa kuvata edes paikoillaan olevia juttuja, puhumattakaan liikkuvasta kohteesta... Hyvin välittyi näistä kuvista festaritunnelma :) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No osaathan <3 Tää oli haastavaa, mutta innolla uusiin haasteisiin!

   Kiitos Jossu !

   Poista
 3. Upeita kuvia ja todellakin tunnelma välitty!

  VastaaPoista
 4. Tonne olisi itekkin ollu kiva päästä kuvaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, pysähtyneitä festaritunnelmia olet onnistunut naulitsemaan upeasti. <3 Ihanaa viikkistä. .<3

  VastaaPoista
 6. Nuo ovat kyllä tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 7. Kuvaaminen on todellaa haastavaa, varsinkin liikkuvista kohteista. Mutta, hyvin olet onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja haluan oppia sen taidon :) Kiitos!

   Poista
 8. Tosi kivoja kuvia! Mun mielestä on vaikeaa saada tarkennnus osumaan oikeaan paikkaan ja ehtiä sitten vielä rajaamaan kuva. Ja että kohde pysyisi terävänä.. Nyt olen opetellut eri valonmittaustapoja jotta saisin sekä kirkkaat että tummat alueet säilytettyä, ja siis harjoitellut näiden asetusten vaihtamista tosi nopeasti, mitä tilannekuvauksessa tai vaikka häissä juuri tarvitsisi.. Mä olen tosi arka kuvaamaan julkisilla paikoilla, vaikka just kadulla tms.. Esim. Ruisrockissa olis ollut tosi hieno kuvata ja kadullakin mietin sitä usein,mut jotenkin en kehtaa.. Ja mietin kai liikaa niitä lupakysymyksiä että saako kuvata ja saako ihmisen kuvaa julkaista ilman lupaa jne.. Mun mielestä ne ohjeet ovat vähän vaihtelevia ja tulkinnanvaraisia, siksi kai en uskalla kun en ole ihan varma.. Mutta oikein hyviä tunnelmapaloja olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, just se oli tosi vaikeeta saada tarkennttua just siihen kohtaan mihin halus!

   Joo, oot oikeessa! Mutta mullakin oli tonne Photo-passi niin mulla oli lupa kuvata, mut ei kai sais julkaista kuvia, jos ei oo lupaa! Sellainen käsitys mulla on!

   Poista
 9. Varmasti haasteellinen paikka kuvata ja itselläkin varmasti olisi harjoituksen paikka edessä :) mutta olet kyllä onnistunut hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En ollut ihan omalla mukavuusalueellani!! Kiitos paljon!

   Poista
 10. Kivoja kuvia! Oot hyvin saanut eri tunnelmia kuvattua! Ei todellakaan mitään vikaa kuvissa. Ihanaa sunnuntaita 😍

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig