keskiviikkona, elokuuta 17

ei enää valkoisia kenkiä lapselle


Kesän must kengät lapsille ja aikuisille on Crocsit, nuo niin mukavat ja helpot kesäkengät. Onkohan siellä ruudun puolella ketään kenellä ei olisi kotona, mökillä tai töissä Crocseja? Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo muutamana kesänä kenkien osalta ja joka kerta olemme yhtä innoissamme. Mini ei oikeastaan muita jalkineita kesällä käytäkään.


crocs klassikot

crocs klassikot

crocs klassikotMini on menevää tyyppiä ja uskon, että se on tullut aika selväksi täällä blogissakin. Nautin hänen aktiivisuudestaan sekä innostuksesta liikkumiseen. Neiti on aina valmis pyöräretkelle, uimaan, kiipeilemään tai ihan mihin aktiviteettiin tahansa. Hän on myös tosi urheilullinen ja huomaan, että aika ajoin hän janoaa liikuntaa mikä on tietenkin luonnollista, koska urheilu kuuluu päivittäiseen elämään. Kaikkialla pitää käydä, kaikki pitää nähdä ja kaikkea pitää testata. Sen takia tämän kesän valkoiset Crocsit eivät olleet paras mahdollinen värivalinta. Tosi kauniit, mutta koko ajan likaiset ja kenkiä ollaan pesty vähän väliä. Ei se tietenkään menoa ole haitannut ja Crocsit ovat olleen käytössä päivittäin.crocs klassikot

crocs klassikot

crocs klassikot


Niin, siis löytyykö teiltä nämä Crocsin klassikot?


*Crocsit saatu näkyvyyttä vastaan.
SHARE:

27 kommenttia

 1. Voi kyllä löytyy :D Tosin meidän naperolla on mustat kotikenkinä. Niin näppärät kun kaksivuotias saa helposti itse jalkaan eikä haittaa vaikka likaantuisivat pihamaalla kirmaillessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ovat kyllä ehdottomasti käytännölliset lapsilla :))

   Poista
 2. Mulla löytyy nuo klassikot tumman violettina :) Oli aikoinaan kehitysvammaisten kanssa työskennellessäni työkenkinä (ihan huiput, kun pystyi pesemään), mutta nyt olen ottanut ne remppa- ja takapihakäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan väriset! Lila on mun yks lempiväri :)

   Ovat kyllä tosi kätsyt kengät!

   Poista
 3. Kyllä löytyy, meidän perheessä jokaisella on crocsit, ne on vaan niin näppärät. Lapset kulkee niillä oikeastaan joka paikassa koko kesän ja me isännän kanssa siinä kotipihassa hommia tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Näppärät on just oikea sana kuvaamaan niitä! Ja meil ihan sama, mini on aina laittamassa Crocsit jalkaan :)

   Poista
 4. Juuri töissäkin uusilla crocseilla mennään :):)

  VastaaPoista
 5. Mulla ei niitä ole - tyttären luona kyllä käytän roskista viedessä...

  VastaaPoista
 6. Mulla on Crocsit mökillä, mutta ei noita perusmalleja vaan ihanat ballerinat! Tyyli viimeisen päälle. ;)

  VastaaPoista
 7. On meillä molemmilla kotikäytössä. Tosi kätevät.

  VastaaPoista
 8. Saattaa viel kaapin perällä olla. Mulla ei oo enää ko kenkiä, vaikka kätevät ovat :) Mukavaa iltaa 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan nuo ja nykyään niin kauniitakin!! Ah! Love them!

   Poista
 9. Nämä lempparit löytyvät meiltäkin, itselläni mustana ja neidiltä Frozen Olaf versiona. :) Ovat kyllä kätevät kuin mitkä! :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä taatusti löytyy paljonkin ihmisiä ihan lukijoistasikin joilta ei AITOJA Crocseja löydy. Ei useimmilla suomalaisilla ole varaa käyttää sellaisia summia sellaisiin kenkiin. Itselläni ja lapsilla "halpiskopiot". Omat halpaversioni ovat palvelleet työkenkinä ensin 6 vuotta ja sen jälkeen vielä muutaman vuoden päivittäisessä kesäkäytössä ja pohjiakin pitkästi jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, että olet löytänyt hyvät ja kestävät työkengät :)

   Poista
 11. Ei oo aitoja eikä kopioita, minusta nämä ovat karmean hankalat jalassa. Lapsella oli Kreikassa rantakenkiä kopiot, kun niillä on niin helppo mennä veteen. Sen sijaan Crocsilla on paljon muita kenkiä mitä haluaisin meille (kumpparit esimerkiksi! <3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just! Kaikillehan ei sovi kaikki :) Mä just ostin ihan tositosi hyväs tarjoukses olevat Crocsin kumpparit minille. Hinnaks tuli joku 19 euroa!!

   Poista
 12. Itse en kuulu crocsien koulukuntaan, mutta pakko sanoa, että näissä kuvissa ne näyttää oikein söpöiltä <3

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
 13. Olen vältellyt crocseja ja puutarhatonttuja - siispä ystäväni ostivat minulle pyöreitä täyttäessäni lahjaksi puutarhatontun, jolla oli vihreät crocsit jalassa ;)
  Ha ha ha - siitäs sain!

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig