perjantaina, elokuuta 5

food of the day: vahva suositus - cafe Birgitta Hernesaari


Vietimme alkuviikosta ystäväni ja minin kanssa kaupunkipäivän. Suuntasimme nokat kohti The Hernesaarenrantaa auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Oli aivan ihana päivä ja seura mitä parhain. Me emme ole tosiaan tehneet mitään sen erikoisempaa tai käyty missään kauempana, mutta nämä pienet päiväretket ovat just parhaita. 


cafe birgitta hernesaaren ranta
En tiedä vaihtuuko lounas Cafe Birgitassa päivittäin tai viikoittain, mutta menussa oli tällä kertaa nyhtöpossuburgeri. Mikä makuelämys!! Jos oikein mietin saattaa se olla paras hamppari, jonka olen koskaan syönyt. Täytteitä ei ollut liikaa eikä liian vähän vaan kaikkea oli juuri sopivasti. cafe birgitta hernesaaren ranta

cafe birgitta hernesaaren rantaJa vitriini oli täynnä herkullisen näköisiä leivoksia, jotka jäivät tällä kertaa maistamatta. Masu tuli niin täyteen pääruoasta. Täytyy ehdottomasti poiketa uudelleen, sillä sen verran ne jäivät huutelemaan. Aivan mieletön paikka, joka saa multa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin.


Oletko sinä käynyt Cafe Birgitassa?


SHARE:

8 kommenttia

 1. Ohi käveltiin tiistaina kun mentiin löylyyn lounalle :) katseltiin tätä paikkaa silloin :) kiitos siis vinkistä <3

  VastaaPoista
 2. Enpä ole käynyt, mutta nyt kun kohta tehdään Helsinkiin parin päivän reissu, voisi tuollakin poiketa. Mennäänkö sinne lautalla, vai pääseekö maitsekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan maitse pääsee ja suosittelen ehdottomasti :)

   Poista
 3. Kaikissa rannan "naapureissa" olen käynyt useita kertoja (Hernesaarenranta, Löyly, Carusell, Mattolaituri), mutta jostain syystä Birgitta on jäänyt väliin. Täytyy korjata asia viimeistään ensi kesänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, korjaaa! Aivan ihana paikka ja niin hyvät safkat :)

   Poista
 4. On käyty ja tykkäsin kovasti. Oma lemppari on kuitenkin Ursula, sinne liittyy niin paljon kivoja muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Olenkohan käynyt Ursulassa!? Nyt en ole ihan varma!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig