maanantaina, elokuuta 15

henkilökohtaisia tavoitteita arkeen


Se kesä oli sitten siinä ja arki on alkanut. Tuntuuko teistäkin, että aika vaan vilisee silmissä eikä meinaa millään pysyä mukana? Juurihan oli toukokuu ja kesä vasta aluillaan. Lomatkin on nyt lusittu ja kiireinen arki voi alkaa. Onneksi elokuu on vielä suhteellisen rauhallinen, mutta syyskuussa kalenterissa ei näytä olevan tyhjää sitten ollenkaan. Onneksi kaikkea kivaa on tiedossa ja mulla on jotenkin fiilis, että tämä syksy tulee olemaan erilainen. En tiedä mistä johtuu ja tuleeko näin käymään, mutta jotkut aistit kertovat muutoksesta. 


kauppatori Helsinki

kauppatori Helsinki

kauppatori Helsinki

kauppatori Helsinki


Mulla on muutamia henkilökohtaisia toiveita tai ehkä tavoitteita tulevaan arkeen. Toivon, että olen kasvanut jonkin verran tai ainakin osaisin käsitellä tiettyjä asioita eri kulmalta enkä vetää itseäni piippuun niin kuin viime vuonna kävi. Siihen vaikutti tosin monet eri tekijät, mutta oppia ikä kaikki.

Asiat, joihin haluan erityisesti kiinnittää huomiota:


- UNI -- aion mennä arkisin nukkumaan viimeistään klo. 22.

- URHEILU -- aamujumpat jatkuvat ja teen kaikkeni, että motivaatio pysyy maksimissa.

- PÄIVÄ KERRALLAAN -- viime vuonna mietin joka päivä seuraavaa päivää, seuraavaa viikkoa tai jopa seuraavaa kuukauttaa. Kalenterin ollessa hyvin täynnä ei kannata ressata tulevasta vaan elää päivä kerrallaan. 

- RUOKA -- terveellinen ruokavalio saa luvan jatkua ja turha mässääminen jää taka-alalle.

- ITSENSÄ KUUNTELEMINEN -- lupaan kuunnella enemmän merkkejä, joita kehoni minulle viestii.


kauppatori Helsinki

kauppatori Helsinki

kauppatori Helsinki

idkuva, kauppatori Helsinki


Siinä muutama tavoite pähkinänkuoressa ja katsotaan miten tämän mamman käy. Jotenkin asioiden paperille laittaminen tekee ne konkreettisimmiksi tai ainakin selvemmiksi.

Kuvat ovat viime viikkoiselta reissulta kauppatorille. Pyöräilimme monen monta kilometriä minin kanssa ja olimme liikkeellä neljä tuntia. Täytyy sanoa, että aikamoinen sissi tuo meikäläisen pieni ihminen.


Onko sulla jotain tavoitteita arjen keskelle?


SHARE:

16 kommenttia

 1. Loistavia tavotteita :) täälläkin uneen on kiinnitettävä huomiota. Ja laitettava se tärkeämmäksi kun mitä se on ollut.

  Tsemppiä arkeen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Ja nyt näitä kohden <3

   Mä olen huomannut nyt kesän aikana unella olevan niin suuri merkitys koko pakkaan!! Huh!

   Kiitos!

   Poista
 2. Hyvä lista, voisin allekirjoittaa jokaisen kohdan. Paitsi, että mun pitäis ensin aloittaa tuo liikunta :) Ja kalenterikin on suht tyhjä paria iltaharrastusta lukuunottamatta, ja niistäkin toinen neidin.

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Mä olen nyt liikkunut aktiivisesti muutaman kuukauden ja olo on mitä parhain! Suosittelen ottamaan sen mukaan kalenteriin :))

   Samoin sinulle!

   Poista
 3. Hyviä tavoitteita! Sinun innoittamanasi olen tehnyt "Uuden elämän alun" kotijumppia ja nyt käynnistyi viimeinen viikko, tavoitteena on tämän viikonkin jälkeen jumpata se 3 kertaa viikossa, antaa melkoisen ihanan tunteen. Kiitos siis sinulle inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Ihana kuulla ja tämä on parasta palautetta <3 Hienoa, että olet jumpan makuun ja vielä kaiken lisäksi saaanut hyvän fiiliksen! Ihan mahtavaa <3

   Poista
 4. Mulla on täsmälleen sama tavoite: arkisin nukkumaan klo.22. Ja niin, että en enää "nopeasti googlaa" jotain juttua eli roiku puhelimen päässä, sängyssä silmät auki klo.23 saakka! Kyllä sen huomaa, kun yrittää saada 8h unta yössä, että kuinka positiivisesti se vaikuttaa jaksamiseen ja omaan mielenlaatuun.

  Hyvää viikkoa - kirjaimellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Siis ei vaan pysty enää kukkumaan sinne puoleen yöhön, kun aamuisin on herättävä jumppaamaan ja muutenkin! Uni on tärkein :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja hyviä tavoitteita! Itselleni asetin vain yhden tavoitteen kun tämä syksy alkoi, toisaalta tavoite pitää sisällä monta asiaa. :) Tavoite on se, että vien töitä vähemmän kotiin. Tämän tavoitteen myötä olen enemmän läsnä lapsille ja koti ei ole kaaoksessa, kun kotona olen kotona ja töissä olen töissä, samalla menen aikaisemmin nukkumaan ja näin kuuntelen itseäni. Saa nähdä kuinka minun käy!
  Mukavaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä meille tavoitteidemme kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Hieno tavoite sinullakin ja tsemppiä sen kanssa. Minäkin yritän tehdä omat asiat sitten, kun mini nukkumassa <3

   Samoin <3

   Poista
 6. Voi tuo uni, melkein joka aamu päätän, että menen nukkumaan viim. klo 22 - toisin aina käy, kun niin iltoja rakastan ja se on lähemmäs 00 kello kun silmiäni yritän kiinni laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Mulla kanssa venyy ja venyy ja venyy, mutta valitettavasti se vaikuttaa liikaa seuraavaan päivään enkä enää halua olla kuin nukkuneen rukous joka päivä!

   Poista
 7. Oikein hyviä tavoitteita! Unirytmi pitäisi itselläkin jälleen kääntää arki-vaihteelle... Olen valoisan kesän myötä jotenkin lipsunut siitä niin rankasti. Mutta toivon, että pimenevät illat tekisivät tehtävänsä ja tämä rytmi kääntyisi taas kuin itsestään omiin uomiinsa. Ihania kuvia jälleen sinulta <3 Tsemppiä arkeen paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta :).

   Musta tuntuu, että olen nukkunut tän kesän aikana enemmän kuin pitkään aikaan. Ja sen kyllä huomaa yleisfiiliksessä!! Yes!

   Poista
 8. Hyviä tavoitteita, aika samanlaisia mullakin. Paljon unta, terveellistä ruokaa ja urheilua. Aikaa itselle, rentoutumisen opettelua arjen keskellä.
  Olipas kauniita kuvia kauppatorilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juurikin näin! Sitä kohden ja lujaa! Tuo rentoutuminen..sen kun oppis oikein kunnolla :))

   Kiitos Anu <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig