maanantaina, elokuuta 22

instagram ja typerä muutos


Instagram ilmoitti uusista tuulista alkuvuodesta ja todella monet käyttäjät olivat suhteellisen harmissaan, kun taas toiset ottivat uudistuksen avosylin vastaan. Kuvat eivät enää tule feediin siinä järjestyksessä missä ne julkaistaan vaan sovellus olettaa mistä kuvista juuri sinä saatat pitää ja näet ne ensimmäisinä. Itse olin muutosta vastaan ja täytyy sanoa, ettei se vieläkään miellytä. Ensinnäkin sen takia, että multa on mennyt monia kauniita ja inspiroivia kuvia ohi, koska ne eivät ole koskaan päätyneet feediin. Toisekseen kuvien tykkäysmäärät ovat pudonneet huimasti ja kolmannekseen seuraajia ei todellakaan tule enää samaa tahtia kuin ennen. Ärsyttävää. 

instagram bbeautyoflifee
instagram bbeautyoflifee
instagram bbeautyoflifee
 instagram bbeautyoflifee


Yllä olevat kuvat ovat mun tykätyimpiä kuvia ja voi niitä aikoja, kun sydämiä tuli yli 1000. Huoh. No aina ei voi voittaa ja muutoksilta ei voi välttyä.

Mitens teillä? Oletteko huomanneet saman ilmiön?

SHARE:

35 kommenttia

 1. Huomenta! Oon huomannut ihan saman. Ei oo hyvä juttu! Ihania kuvia kollaasissa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ja niin ärsyttävää :/

   Poista
 2. Olen huomannut saman. On tosi kurja kun kuvat tulee epämääräisessä järjestyksessä. Vanhasta tykkäsin enemmän. Se oli jotenkin loogisempi. Vaikka katson kuvat aina edelliseen asti läpi :) jospa muuttuisi kuitenkin takaisin vanhaan?! Toivoa aina voi :)

  Ihanat kuvat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ja siis just tänään aamulla sun kuva, jonka olit julkaissut 11h sitten niin tuli ekana...:( Ihan tylsää! Eikä voi oikeasti käydä jokaista tiliä erikseen läpi, ei vaan voi!

   Kiitos :)

   Poista
 3. Mulla on kaksi instatiliä, blogin sekä henk.koht. Muutamaa seuraa molempien tilien kautta ka olen huomannut, että blogin puolelle ei päivity kaikki kuvat. Monia ihania kuvia todellakin menee ohi, sillä vierailen aikas harvoin tuolla henk.koht. tilin puolella.

  Ja jos seurannassa on satoja tilejä, ei kaikki voi yksitellen käydä kurkkimassa. Huoh! Ei kai tässä voi muu, kuin tyytyä kohtaloon, vaikka harmittaakin.

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle kuitenkin 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mua harmittaa tosi paljon, että kivat kuvat menevät ohi eikä sitä pysty jokaista instatiliä käymään erikseen läpi! Huoh!

   Kivaa viikkoa sinnekin <3!

   Poista
 4. Tuo on kyllä harmittava muutos, sillä jää monen kuvat näkemättä!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, ilmankos tykätyimpiä. Mun on nyt pakko myöntää että insta on mulle ihan ns vieras, en siis käytä.
  Mukavaa vaikkakin hieman sateista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Olen ollut niin vähän aikaa mukana Instagramissa, etten osaa sanoa tykkäänkö vai en. Toivon usein että lukijoiden määrä kasvaisi hiukan nopeammin, eikä tykkääjien määrän lisääntyminenkään haittaisi :) Kuviani voi katsoa profiilista @mokkijakoti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulinkin heti seuraamaan :)) Mä tykkään instasta tosi paljon, mutten yhtään tästä muutoksesta!

   Poista
 7. Niin totta ja on ihan tyhmä tuo uudistus. :/

  VastaaPoista
 8. Samoilla linjoilla! Ennen löysin myös paljon uusia seurattavia hakutoiminnolla joka ehotti tosi mun tyylisiä instaajia. Nyt kun kerran tykkäät esim koirakuvasta niin se ehdottaa vaan koirakuvia :( höööh! Paljon menee myös ystävien päivityksiä ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi! Jos tykkää yhdestä koirakuvasta niin ei tarkota, että haluan nähdä vain niitä! Ugh!

   Poista
 9. En edes tiennyt tuosta muutoksesta. Pöh. Minulla on todella sekava instatili. Siellä on kaikkea mahdollista, mutta en halua rajata sitä tiettyyn aihepiiriin, koska räpsin kuvia milloin mistäkin. Jos haluat seurata mitä räpsin, niin tsekkaa Reelinki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh! Joo, se tuli alkuvuodesta! Yes, tulinkin seuraamaan sinua :)

   Poista
 10. Uudistus on todella tyhmä. Suosii niitä joilla on todella suuret seuraajamäärät, siis niitä yli 50K . Mun kuvista ei tykätä enään, enkä itse näe muiden kuvia, ellen erikseen mene katsomaan profiilista. Seuraajia ei tule lisää. Vähän mirtin koko jutun lopettamista, kun suurin osa insta seuraajista ei edes seuraa mun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!!! Yep, seuraajia ei tule juuri ollenkaan ja se ärsyttää! Eh! Mutta vielä enemmän ärsyttää, että menee kauniita kuvia sivu suun päivittäin!

   Poista
 11. Olen aivan samaa mieltä ja niin tyhmä tuo muutos! Selailen Instaa arkisin ajallisesti suhteellisen vähän ja kävisin julkaisut mieluusti läpi aikajärjestyksessä. Aina silloin tällöin tulee mieleen, että apuva, eihän sen ja tuon kuvia ole näkynyt feedissä pitkään aikaan - sitten kun menee katselemaan profiilia, niin siellähän on 10 uutta kuvaa joista yksikään ei ole näkynyt minun feedissäni :( Olen ollut aikeissa avautua tästä samasta asiasta mutta en tiennyt mikä olisi sopiva foorumi: blogi vai Insta, tekisi mieli pyytää anteeksi niin monelta: anteeksi, kun en ole tykännyt. Anteeksi, kun en ole tiennyt uusista julkaisuista(si). Olen kuitenkin jokseenkin harkiten valinnut monta-sataa-seurattavaa ja en edes osaa kuvitella kenen kaikkien profiilit on aivan unholassa nyt :(

  Buu, Instagram.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihan typerä! Mä tajuan ja välillä itsekin olen käynyt katsomassa muiden tilejä ja moni tosiaan mennyt ohi! Ihan sködää!!! Täysin!

   Poista
 12. Ihan samaa mieltä olen! Uudistuksen myötä on kyllä tykkäykset vähentyneet ja seuraajat jopa kadonneet. Nyt alkaa ehkä näyttää hiukan paremmalta, mutta tuo ei edes ole se pääpointti, vaan juurikin olisi kiva nähdä feedissä aikajärjestyksessä seuraamani profilit. Nyt tuntuu, että tuttujen profiilit täytyy muistaa käydä klikkaamassa erikseen auki (kun muistaa), sillä muuten feed täyttyy vain superseuratuista profiileista. :/ Mä niin haluaisin vanhan instan takaisin. Ja lisäksi ärsyttää mainokset, joita tuntuu olevan koko ajan enemmän ja enemmän... Tulipa valitettua nyt kunnolla. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Sama täällä! Ihan mälsää! Valitus tekee välillä hyvää ja muakin ärsyttää juurikin samaiset asiat!Murr! Onkohan moni reklamoinut IG:lle??

   Poista
 13. Ihan tyhmä muutos, sillä haluan nähdä juurikin seuraamieni tyyppien kuvavirran aikajärjestyksessä. Sen takia insta on alunperin perustettukin omasta mielestäni. Tykkääjän määrät pysyneet samoina, mutta tuhatta sydäntä tänne ei ole koskaan tullutkaan. :)

  VastaaPoista
 14. Typerä muutos todellakin! Monet kivat kuvat menevät ohi ja epälooginen järjestyskin ärsyttää. Seuraajia tulee lisää yhtä hitaaseen tahtiin kuin ennenkin, tykkäyksiä myös samaan hiljaiseen tahtiin. TUHAT tykkäystä??? Mä olen tyytyväinen jos saan edes sata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella typerä! No emmäkään oo saanu ku ihan pari kertaa yli 1000. Hah!

   Poista
 15. Täällä vasta muutama viikko takana instassa, eli en osaa sanoa juuta enkä jaata muutoksesta. Sinun blogin sieltä laitin ekojen joukossa seurantaan. ;)

  VastaaPoista
 16. Mäkään en tykkää yhtään tosta muutoksesta! Olis kiva nähdä kuvat julkaisuajan mukaan eikä satunnaisesti sieltä sun täältä. Uusia seuraajia ja tykkääjiäkin on todella vaikea saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ei kukaa tykkää :(. Olen täysin samaa mieltä!

   Poista
 17. Mua ärsyttää suunnattomasti myös tämä muutos! Välillä huomaan missanneeni joltain jopa 10 ihanaa kuvaa, kun insta ei ole olettanut mun pitävän niistä yhtä paljon kuin jostain muista kuvista! :/ Harmittaa! Ja samoin nuo tykkäykset ja seuraajat ei ole enää sitä mitä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tästä ollaankin puhutti! BAH!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig