lauantaina, elokuuta 20

kaaos kuriin


Te tiedätte. Lasten kaapit. Aina sekaisin. Tavarat vain heitetään sinne. Sitten ihmetellään, kun juuri se tietty Lego Friends tyyppi ei löydy mistään. Hmm, mistähän se vois johtua?

Onneksi minin kaapissa on ovet, sillä muuten saattaisin saada jonkin asteen kohtauksia aika ajoin. Kesän alussa saimme työpöydän järjestykseen Orthex Groupin SmartStore koreilla enkä voi muuta sanoa kuin hallelujah. Korit ovat aivan mielettömän käytännölliset ja kaiken lisäksi kauniin yksinkertaiset. Neiti on myös tykännyt ja muutaman kerran maininnutkin kuinka koreista on helppo löytää tavaroita ja kuinka hän aikoo todellakin pitää pöytänsä järjestyksessä ( say what?? ).

Mulla oli muutama projekti kesälomalla, jotka halusin saada tehtyä. Loman tarkoitus oli oikeasti relata ja ottaa iisisti, mutta tälläisen tekijän on kuitenkin saatava jotain aikaan. Alla näette ensimmäisen kohteen.


Lastenhuoneen kaapit järjestykseen.Näin meillä!! Orthex Group lähetti meille kaksi kappaletta SmartStore Home säilytyslaatikoita, joista löytyi 15 sisäosaa. Tiesin heti mihin tarkoitukseen tulisin laatikoita käyttämään. Mielessä oli visio, mutten kuitenkaan ajatellut sen toimivan niin hyvin kuin se on käytännössä toiminut. Lajittelimme neidin ponit, barbit ja niiden tilpehöörit toiseen laatikkoon ja toiseen irtolegot. Kaikki mahtui just eikä melkein omiin lokeroihinsa ja kaapin ilme muuttui täysin. Oli myös kiva saada tavaroille omat paikat ja nyt luulisi kaikkien löytyvän helpommin ja pysyvän järjestyksessä. Kaaos on siis mahdollista saada kuriin ;).Lastenhuoneen kaapit järjestykseen.

Lastenhuoneen kaapit järjestykseen.


Orthexin tuotteet ovat tuoneet helpotusta meidän arkeen ja edelleen voin käsi sydämellä suositella tuotteita. Keittiön kaapitkin ovat pysyneet järjestyksessä eikä tarvitse joka kuukausi olla järjestelemässä pusseja ja purkunoita uudelleen. Kiitos Orthex Group.

Miten te pidätte kaappinne järjestyksessä?


Lastenhuoneen kaapit järjestykseen.


Oikein mukavaa lauantaita kaikille.*postaus tehty yhteistyössä Orthex Groupin kanssa

SHARE:

16 kommenttia

 1. Tuollaiset sisäosat ovat varmasti loistavat :) kiitos vinkistä :)

  Lauantain iloa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin kätsyt ja laatikot käyvät niin moneen tarkoitukseen!!

   Poista
 2. Miten niin lasten kaapit... Tulisipa joku järjestämään minun kaappini - vaatehuoneesta puhumattakaan. :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahah! No joo..oot ihan oikeassa ;D

   Poista
 3. Mikään ei ole ihanampaa kuin kaapit(kin) järjestyksessä. Vähintään kerran, mielummin kaksi, käyn kaikki kaapit läpi ja järjestän ne. Erilaiset säilytyslaatikot on tosi käteviä ja auttaa mitämään järjestystä yllä.

  Aurinkoista viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mä kans rakastan kaappeja, jotka ovat järjestyksessä! Paras fiilis :))

   Poista
 4. Tuollaiset laatikot on ihan ykkösiä lasten legojen kanssa. Muuten ne kaikki pienet osat ja ukkojen kypärät takuuvarmasti imurin sisällä :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO älä muuta sano! Siis niin kätevästi sai kaikki lajiteltua ja paljon helpompi löytää tavarat :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Aivan mahtavat ja niin käytännölliset!

   Poista
 6. Perusteellinen kaappien siivous tekisi kyllä hyvää. Mahtava ja käytännöllinen juttu tuollainen laatikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mulla on vielä muutaman kaappi kohteena ;)!

   Poista
 7. Mä voisinkin hankkia tuollaiset laatikot askartelu- ja ompelutarvikkeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisivat varmasti tosi hyvin myös siihen tarkoitukseen!!

   Poista
 8. Ihan mahtavat laatikot. Meillä on kyllä laatikostoja poikineen, mutta ei siitä ole mitään hyöty, kun meillä käy ziljoona kaveria ja kun on heidän aika lähteä, tytöt räiskii kaikki hujan hajan laatikoihin. Siitä vasta sottu tuleekin. Olen jo asian suhteen luovuttanut, niin rasittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Nämä ovat olleet kyllä tositosi hyvät :) Toivotaan, että nämä pysyvät nyt järjestyksessä edes jotenkin!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig