tiistaina, elokuuta 30

näkyvät tulokset motivoivat


Muistatte varmaan postauksen kynsistäni, jotka ovat vihdoinkin hyvinvoivat ja kauniit? Joillekin ulkoisesta kauneudesta huolehtiminen on normaalia ja sitten on meitä, jotka hyvin helposti unohdamme itsemme. Uskon vahvasti tämän liittyvän itsensä arvostamiseen sekä rakastamiseen. En lähde avaamaan aihetta nyt sen enempää, mutta varmasti tulossa lisää höpinää myöhemmin.

Anyways. Ette edes ymmärrä  kuinka iloinen olen, kun vihdoinkin kädet, kynnet ja kynsinauhat ovat siistit ja suhteellisen kauniit. Näitä nakkisormia ei saa vaihdettua, mutta jopa ne näyttävät siedettävimmiltä pitkien kynsien kanssa. 


Elämässä tapahtuu yhtä sun toista ja me ihmiset kaipaamme aina välillä muutosta elämään. Jotkut niistä ovat konkreettisempiä kuin toiset ja jotkut asiat eivät edes välttämättä näe päivänvaloa vaan ne muutokset tuntuvat sisällä. Tiedän, että tämä käsien hyvinvointi on yksi maailman pienimmistä asioista, mutta samaan aikaan se tuo mulle tosi hyvän olon. Asia, jonka kanssa olen taistellut vuosia ( te kynsien repijät/purijat tiedätte ) on vihdoinkin hallussani. Mä pystyin tekemään täyskäännöksen vanhasta mallista ja vaihtamaan sen ihan uuteen. Suurin vaikutus on varmasti ollut näkyvillä tuloksilla ja se, jos joku antaa puhtia jatkaa samaa rataa. Nykyään mun ei tarvitse hävetä, kun kättelen ihmisiä eikä muutenkaan pitää käsiä koko ajan 'piilossa'. Yey.Ja niin kuin äsken mainitsinkin ei ne muutokset aina näy ulospäin vaan sen yhtä hyvän fiiliksen voi tuntea myös sisällään. Mutta kun ajatellaan ulkonäköä ja kaikkea siihen liittyvää niin ainakin mua motivoi se mitä näen. Viime aikoina ovat myös vyötärön metsästyksen tulokset saaneet hymyn huulille sekä näppylöiden väheneminen kasvoilta. Käsiprojektin myötä tällä hetkellä mun päivä- ja iltarutiineihin kuuluu niiden rasvaus. Duunissa on oma puteli ja yöpöydällä on The Body Shopin Hamppu tehobalsami, joka on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Voin kertoa, etten ole elämässäni hirveen montaa käsirasvapurkkia tyhjentänyt. Ehkä se vihdoinkin tapahtuu ;).


 Oletteko te tehneet pienen pieniä muutoksia, joilla on ollut positiviinen vaikutus elämäänne?

//It's the little things that count.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Mun piti niin tarttua silloin tuohon käsi juttuun mutta unohdin! Nyt otan sen ihan asiakseni 😊

  Kiitos vinkistä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, no mutta hyvä, että muistutin ;))!

   Poista
 2. Olen lisännyt liikuntaa. Käyn juoksemassa ja olen huomannut sen vaikutukset konkreettisesti. Tavoitekoko mahtuu kohta päälle. Haluan näyttää hyvältä, raskauskilot tulivat ja meinasivat jäädä, mutta vihdoinkin olen saanut niitä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa kuulla! Se, jos joku on parasta <3

   Poista
 3. Liikunnan lisääminen on tapahtunut ja siitä kiitos sinulle, innostuin tuosta Uuden elämän alku- ohjelman tarjoamista kotijumpista ja sen helppoudesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, mä en kestä! Mua lämmittää niin mieltä, että inspiroiduit ohjelmasta <3

   Poista
 4. Hemb on paras tuote ikinä kynsinauhoille ja purkista riittää. Sitä paitsi se on vielä kivan näköinenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Siis tuo on kyllä kunnon tehoaine ja purkki on tosiaan kivan näköinen :)

   Poista
 5. Piti viime kerralla jo mainita kun näin kuvasi, että olet hokistunut kovasti ja näytät hyvältä :). Positiivisin muutos on etten ota stressiä liikunnasta ja olen armollisempi itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva ja kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen!! Ihana muutos sinullakin tapahtunut <3

   Poista
 6. Täälläkin on tehty pieniä muutoksia. Niillä on yllättävän suuri vaikutus :)

  VastaaPoista
 7. Taidan tietää mistä puhut. Itse päätin aloittaa ihan vaan ulkoilulla, koska se on itselleni asia josta tulee hyvä olo ja uskon että kai se vähän vaikuttaa myös tähän ulkoiseen olemukseen :) Ja toinen on mun viikoittaiset kasvonaamio- karvanpoisto yms. hetket ;) hih, niistä en luovu.. Nuo hyvinkin pienet jutut saa mut tuntemaan sen, että huolehdin itsestäni ja sillä kyllä saa aikaan suurempiakin ajatuksia.. Ihana postaus taas sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa just niin hyvältä kuin varmasti onkin! Se on ne pienet jutut, jotka vaikuttaa hyvinvointiin arjen kiireen keskellä <3

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi :)

   Poista
 8. Kesällä on tullut urheiltua laiskemmin. Kropassa on tuntunut selvästi mm. kehonhuollon vähyys, kun on lintsannut joka viikkoiselta joogatunnilta. Varsinkin selkä on huutanut huoltoa. Mikä ihana tunne, kun nyt on taas päässyt säännölliseen rytmiin kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, kyllä se arki ja rutiinit ovat kaiken suola :) Tottakai välillä pitää extemporee juttuja tehdä, mutta iso paketti pitää olla hallussa :)

   Poista
 9. Mulla oli jossain vaiheessa kauhea kynsiongelma. Kynnet vaan hajos ja hajos ja koitin niihin hommata kaiken maailman korjaavat ja vahvistavat lakat jne... mikään ei auttanut ja kynnet vaan mureni sitä mukaan kun niitä koitin hoitaa. jossain vaiheessa hermo meni, putsasin kaikki korjaavat ja muut höpöhöpö lakat pois ja heitin hanskat tiskiin. Meni varmaan korkeintaan kuukausi ja avot, mun kynnet oli todella upeat. Siis se ylenpalttinen lakkaaminen oli pilannut mun kynnet. Nyt lakkailen paniikilla aina kynsiäni etten vain taas pilaa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Onpas tarina ja hyvä tietää! Mä olen käyttänyt nyt yhtä vahvistavaa lakkaa, joka on toiminut tosi hyvin ja sit tietty rasvaukset, jne.

   Poista
 10. Hienoja tuloksia! Saat olla kyllä tyytyväinen itseesi 😍 Mulla pitäs ruokapuoleen kiinnittää huomiota, mutta kolmen pojan synttärit syksyllä eli ei oo toivoa herkkulakosta 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 No synttäreillä pitääkin herkutella :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig