maanantaina, syyskuuta 19

asiaa blogin ulkoasusta + muutama kysymys


Täytyy sanoa, että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen blogin uuteen ulkoasuun. Pohja on ostettu Pipdigiltä, josta löytyy aivan ihania sekä erilaisia vaihtoehtoja. Täytyy myös antaa propsit helpdeskille, sillä vastauksen saa aina vuorokauden sisällä.  Olen yrittänyt muokkailla viimeisen kuukauden aikana ulkoasua mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helposti lähestyttäväksi. 


YLÄPALKKI

Yläpalkista löytyy neljä sivua; home, interior, lifestyle ja about. Sisustus ja lifestyle -välilehtien alta löytyy aiheisiin liittyviä postauksia, kun taas home tarkoittaa luonnollisesti etusivua. Jos jostain syystä haluat kesken postauksen siirtyä takaisin etusivulle niin se käy helposti painamalla juurikin tuota home -täppää. About -sivulla on pieni infopaketti meikäläisestä sekä blogista. Blogin uusi ulkoasu.FOLLOW

Sivun oikeassa palkissa, kuvani alla, näkyy kaikki SOME -kanavat, joissa vaikutan. Ikoneita painamalla pääset suoraan kyseiselle sivustolle ja sitä kautta voit seurata postauksia sekä kuvia. Mitä kautta muuten seuraat lemppariblogeja ja mikä on mielestäsi helpoin tapa? Blogger? Bloglovin? Facebook? 


Blogin uusi ulkoasu.KATEGORIAT

Olen käynyt viime viikkojen aikana jokaisen postauksen läpi ja vaihtanut hieman tunnisteita. Alkuun laitoin ihan tuhottoman monta jokaiseen kirjoitukseen ja tunniste-pilvi kasvoi järettömän isoksi, joka jostain syystä ahdisti ihan hirmusti. Nyt olen päässyt mielestäni hyvään tasapainoon ja sitä kautta on entistä helpompi löytää juuri ne aiheet blogista, jotka voisivat kiinnostaa sua. Kategoriat ovat laajempia aihealueita, mutta jos esimerkiksi haluat lukea postauksia meidän olohuoneesta niin voit kirjoittaa 'search' -laatikkoon olohuone ja se hakee kaikki aiheeseen liittyvät postaukset.


idkuva, Blogin uusi ulkoasu.SUOSITUIMMAT POSTAUKSET

Oikeasta palkista löydät myös viikon suosituimmat postaukset. Olen monesti miettinyt, että laittaako tuohon viikon vai kuukauden suosituimmat? Viimeisin viikko on kuitenkin helppo plärätä läpi arkistosta, mutta kuukauden takaiset onkin hieman hankalampi. Mitäs oot mieltä?Blogin uusi ulkoasu.INSTAGRAM FEED

Alimpana sivulla päivittyy instagramin feedi ja kuvaa klikkaamalla pääset suoraan kyseisen kuvan kohdalle instagramin ihmeellisessä maailmassa.Blogin uusi ulkoasu.


KIRJAUTUNEET LUKIJAT BLOGGERISSA

Itse seuraan kaikkia blogeja bloggerin lukulistan kautta. Mielestäni se on helpoin tapa, kun kaikki blogiin liittyvät asiat tapahtuvat kuitenkin siellä. Joten jos löydän uuden seurattavan liityn välittömästi kirjautuneeksi lukijaksi, jotta saan uusimmat postaukset listalleni. Blogini uudessa ulkoasussa ei näy enää lukijalistaa, mutta voit silti liittyä kirjautuneeksi lukijaksi bloggerin kautta.


Mene bloggerin aloitussivulle.

Paina 'Lisää' vasemmanpuoleisesta palkista.Blogin uusi ulkoasu.Lisää blogin osoite laatikkoon.

 Paina lue.

Blogin uusi ulkoasu.


Toivottavasti näistä oli apua ja sivut ovat mahdollisimman helposti luettavissa sekä selailtavissa. Itse olen kaikkiin muutoksiin tyytyväinen ainakin tällä hetkellä ;).

Kommentteja?


//I love my blog's new template.

SHARE:

22 kommenttia

 1. Bloggerin kautta täälläkin luetaan, se on helpoin ja mukavin tapa kun näkee järjestyksessä uudet postaukset 🤗 tosin välillä tökkii päivitys mutta taitaapa välillä joka paikassa.

  Oikein hyvät on sivut ja selkeät 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös aina tykännyt bloggerista ja niin selkeä :).

   Kiitos <3

   Poista
 2. Mun mielestä nämä sivut ovat kivat ja selkeät. Helposti silmäiltävissä :) Pirteää viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ja samoin sinne :)

   Poista
 3. Kauniit ja selkeät sivut sinulla. Itse olen haaveillut myös muutosta blogin ulkoasuun, en vaan ole vielä saanut aikaiseksi tehdä muutosta. Tuo tunniste -juttu on kyllä sama täällä, paisunut aikamoiseksi. Taidan itsekin pikkuhiljaa selkiinnyttää. Tai, ainakin jatkossa pyrin siihen. :) Niin, ja bloggerin kautta täälläkin luetaan.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen itsekin tyytyväinen! Ei sen tunnistepilven tosiaan tarvitse olla mikään sairaan iso ja mielestäni nyt mulla on aika hyvä flow siinä :)

   Poista
 4. Bloggerin kautta lueskelen, joitakin blogeja myös seuraan fb:ssä. Joidenkin blogien lisääminen bloggerin lukulistalle ei vain ota onnistuakseen, esim. joiden lehtien alla bloggaavat. Kysehän ei varmaan ole siitä, etteikö se olisi mahdollista, en vain osaa... :D

  Itsekin olen miettinyt uutta ulkoasua, kun tämä tuntuu olevan niin tapetilla. Saas nähdä, saanko koskaan aktivoitua asian tiimoilta.

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin kautta on tosi helppo lukea kaikki lemppariblogit ja musta päivittyy ihan hyvin!

   Uusi ulkoasu piristää kummasti, joten suosittelen :)

   Poista
 5. Pirtsakka ja selkeä! Itsekkin haaveilen blogin muutoksesta, mutta siinä olen itse peukalo keskellä kämmentä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Rohkeasti vaan yrittämään :)

   Poista
 6. Tykkään sun blogin selkeästä ulkonäöstä. <3 Tekisi mieli tehdä oman blogin ulkoasulle jotain, oon surffaillut ja selaillut tuhottomat määrät erilaisia pohjia, mut jostain syystä en ole vielä(kään) saanut tehtyä lopullista päätöstä asian suhteen, saa nähdä koska saan. :D

  Ihanaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mäkin tykkään :)

   Oon kans kissojen ja koirien kanssa etsinyt pohjia ja vihdoinkin tämä osui ja upposi! Kyllä säkin löydät viel sen!

   Poista
 7. Itsekin olen muutaman viikon tahkonnut oman blogini ulkoasua, selkeyttänyt kategorioita ja miettinyt selattavuutta, joten näitä juttuja on tullut mietittyä! Itse seurasin ennen lähinnä bloglovinin kautta blogeja, mutta nyt olen alkanut käyttämään myös Facebookia seuraamiseen ja seuraamaan herkemmin ihmisten Pinterest-tilejä. Somea ei opita hetkessä, koska vasta nyt kaikkien medioiden välinen yhteys alkaa minulle avautua: miten ihmiset löytävät sinut, miten sinä löydät heidät, miten voit laajentaa sisältötarjontaasi eri muodoissa....huh!

  Mitä tulee tuohon suosituimmat postaukset-kysymykseen, ainakin uutena lukijana blogiin tullessa kaikkein eniten kiinnostusta herättävät ne "kaikkien aikojen" suosituimmat postaukset. Joskus ne antavat vähän väärääkin tietoa mutta usein kuitenkin nopean läpileikkauksen siihen, mikä blogin juttu on. Tärkeintä on, että ne houkuttelevat surffailemaan lisää sivullasi, jota on muuten tosi kiva selailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin hääräillään blogin parissa! Siinä olet oikeassa, että SOME on kyllä niin iso paikka ja aikamoista olla joka puolella aktiivisena!

   Kiva kuulla. Musta tuntuu, että vaihdan tuon kuukauden takaisiin postauksiin nimittäin luetuimmat ovat ihan hirveää katseltavaa ;D!

   Poista
 8. Bloggerin ja välillä fb:n kautta yleensä luen blogeja. Ulkoasu blogissasi näyttää hyvältä! Oikein kivaa alku viikkoa sinne ja öitä Zzzzzzzzzzzzz psssst...käyhän osallistumassa arvontaan blogissani .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mäkin olen tyytyväinen :)

   Poista
 9. Bloggerin kautta luen aika kaikki blogit. Uutta ilmettä olen kaivannut pitkään omaan blogiini mutta en osaa tehdä selkeää ilmettä joten en uskalla alkaa edes yrittämään. Sinulla on juuri sellainen selkeä ja valoisa ulkoasu blogissasi jota itsekin haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, sama täällä! Blogger on hyvä :)

   Kiitos paljon! Kyllä sä osaat ja aina saa apua kolleegoilta ;)

   Poista
 10. Täälläkin ymmärrettiin viimein että näitähän voi ostaa ja oon itsekin ollu aika onnellinen uudesta ulkoasusta, vaikka onkin tosi simppeli :) Tykkään tästä myös todella paljon. Kyllä se uusi ulkoasu vaan antaa jotenkin uutta puhtia koko hommalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ulkoasun muutos tuo kummasti iloa bloggaamiseen ;)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig