perjantaina, syyskuuta 9

food of the day: miksi katkaravut ovat niin kalliita?


Katkaravut ovat mun lempiherkkua ja voisin syödä niitä päivittäin. Joulun alla kaupoissa ( ainakin Lidl:ssä ) oli myynnissä katkarapu-rengas, jota tuli muutama ostettua. Dippailin niitä salsakastikkeeseen ja makunautinto oli taattu. Muistan aina kuinka Jenkeissä ostin samaisen katkis-renkaan, salsan ja siihen päälle viel Cheddar -juustopaloja. Nams.


Miksi katkaravut ovat niin kalliita?


Toinen herkku on kermainen katkarapukeitto ja varsinkin talvisin. Käy ihmeessä kurkkaamassa resepti linkin takaa. Kaikki ruoat missä on katkarapuja maistuvat jopa minille. Hän on yleensä tosi nirso, mutta jostain syystä nämä uppoavat. Kuvissa vilahtavat, myös Lidl:stä ostetut, Grillimaisterin jättikatkaravut, joita ei tarvitse paistaa pannulla kuin muutama minuutti. Tällä kertaa dippasin lämpimät palaset ranskankermassa ja yhdistelmä toimi tosi hyvin.


idkuva, Miksi katkaravut ovat niin kalliita?


Yksi kysymys mulla kuitenkin on, miksi katkaravut ovat niin kalliita?

//Why are shrimps so expensive?

SHARE:

10 kommenttia

 1. Katkaravut ovat kyllä suurta herkkua :) nams :)

  Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
 2. Harvoin tulee ostettua katkiksia, mutta juuri joku aika sitten teki mieli ihan hirveesti ja yllätyin itsekin korkeaa hintaa 😳. Katkarapukeittoa tekee nyt mieli...

  Ihanaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en tajua miten pieni pussi voi maksaa melkein 10 euroa. Hui! Suosittelen kuitenkin kokeilemaan tuota kermaista keittip! On niin hyvää!!

   Samoin <3

   Poista
 3. Mä oon vasta päässyt katkaravun makuun, mutta vieläkään en osaa niitä omaan keittiöön itse ruoaksi tehtyinä tuoda. Askeleen jo ottanut, kun oppinut tykkäämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin hyviä! Kokeile tuota kermaista katkarapukeittoa :) Se on taivaallisen hyvää!

   Poista
 4. Nam, katkikset on täälläkin herkkua, kesällä usein grillivartaassa ja muuten mun lemppari on jättikatkarapupasta. Tuota keittoa on ehdottomasti testattava, kuulostaa todella herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, pastaankin sopivat tositosi hyvin! Kokeile ihmeessä, se on niin hyvää!

   Poista
 5. Aah rakastan katkiksia ja syön aina, kuin mahdollista. <3 Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Sushi ja katkikset!! :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig