lauantaina, syyskuuta 10

ihmeellisiä päähänpinttymiä


*Kaupallinen yhteistyö: Lotus Pehmopaperit


Viime kuukauden aikana mulla on ollut hieman huono omatunto eräästä asiasta. Olenhan kertonut teille kuinka olisi kiva kutsua enemmän ystäviä kylään, mutta jostain syystä sitä on muka aina niin kiire eikä ehdi nähdä ketään? Meidän perheellä on paljon menoa ja harrastukset vievät suurimman osan vapaa-ajastamme. Tämä ei tietenkään ole mikään ongelma, koska rakkaus harrastusta kohtaan on valtava. Viikonloputkin kuluvat lajin parissa, mutta siellä täällä saattaa olla hetkiä tai aukkoja, ettei ole mitään. Myönnän olevani mukavuuden haluinen ja yleensä silloin emme liiku yksinkertaisesti minnekään. Kun noin 4-5 päivää viikosta kuluu ihmismassan ympäröimänä on se kiva välillä olla ihan yksin ja ladata niitä kuuluisia akkuja, joista puhutaan.


Lotus muumi talouspyyhe

Lotus muumi talouspyyhe


Sitten kun ystäviä nähdään helposti sitä järjestää aikaa niille, jotka ovat kaikista tärkeimpiä ja tuntevat sut parhaiten. Kun aikaa on rajoitetusti silloin on tehtävä valintoja ja sellaisia, jotka tuntuvat juuri susta hyvältä. Ystävien kanssa voi höpistä just mitä mieleen tulee, ne tuntevat sut, voit valittaa, voit hehkuttaa, voit itkeä, voit nauraa ja voit olla just se kuka oikeasti olet. Ei tarvii esittää mitään tai olla pirteä, jos sitä ei ole.


Lotus muumi talouspyyhe

Lotus muumi talouspyyhe


Sitten on niitä rakkaita ystäviä, joita näkee silloin tällöin. Ehkä muutaman kerran vuodessa. He ovat sinulle tärkeitä, mutta jostain syystä kommunikaatio on jäänyt vähemmälle. Olen viimeisen kuukauden aikana nähnyt kaksi hyvää ystävää lukioajoilta enkä ole nähnyt heitä piiiiitkään aikaan. Meillä kaikilla on perheet, harrastukset, työt ja kaikkea pientä sälää siihen päälle. Puhuimme kyseisestä aiheesta ja siitä kuinka arki vie mennessään eikä sitä kertakaikkiaan ehdi tehdä kaikkea mitä ehkä haluaisi. Toinen ystävistäni kuitenkin totesi, ettei edes enää viitsi kysyä olisiko mulla aikaa nähdä, koska oon aina niin kiireinen. Mulle tuli tosi paha mieli ja huono omatunto, koska en tietenkään halua jonkun ajattelevan noin ja tavallaan luovuttavan näkemisen suhteen. 


Lotus muumi talouspyyhe

Lotus muumi talouspyyhe


Keskustelimme vielä aiheesta jälkeenpäin ja tajusin myös yhden asian ( monien muiden joukossa ;) ). Mulla henkilökohtaisesti on joku ihmeellinen päähänpinttymä, että kun näkee niitä ei-niin-läheisiä-ystäviä pitäisi pöydän olla katettuna, 3 ruokalajin menu, hienot vaatteet päällä, meikit naamassa ja täysin pölytön asunto. Pah. Ihan tyhmää. Eihän mullekaan ole tärkeää se miltä koti näyttää tai mitä on tarjottavana vaan pääasia, että näkee ystäviä ja saa viettää heidän kanssaan aikaa. Yleensä, jos itse olen menossa kylään ensimmäinen asia mitä sanon on : ei tarvitse laittaa mitään. Miksi ihmeessä sitten kuvittelen, että mun pitäisi laittaa ja vielä jotain tosi erikoista?


Lotus muumi talouspyyhe


Loppupeleissä tultiin siihen tulokseen, että ihana sama onko mitään tarjottavaa ja nähdäänkö verkkareissa, kunhan nähdään. Ja jos jotain pientä naposteltavaa haluaa laittaa niin sen ei tosiaan tarvitse olla mitään gourmeeta. Viime viikolla valmistin ystäväperheelle ja meille pienen iltapalan, joka koostui jääkaapista löytyvistä tuotteista. Katoin pöydän Muumi -astioilla, jotka ovat aina yhtä ihanat kattauksessa kuin kattauksessa. Olimme myös saaneet testiin 'Lotus Emilia Design Fun By Muumi' -taloupyyhkeitä, jotka sopivat just eikä melkein pöytään. Vanhimmat lukijat tietävät, että Muumimukit ja -astiat ovat lähellä sydäntä ja niitä on tullut haalittua jonnin verran. Anyways, näinkin yksinkertainen kattaus ja tarjoiltavat olivat ihan riittävät. 

Herättääkö ajatuksia? Onku sulla jotain ihmeellisiä päähänpinttymiä asioista, jotka estävät sinua esim. näkemästä ystäviä? 

//It's not that serious.

*Kaupallinen yhteistyö: Lotus Pehmopaperit

SHARE:

16 kommenttia

 1. Eilen oli pakko ostaa samaa paperia, niin ihanaa kun oli 😍

  Arki ja kiire vie mennessään. Sitten tulee vielä kaikki yllättävät menot ja näin kahta vuoroa tekevällä vuoron vaihdot yms. Niin haastetta välillä riittää että kaikkea ehtisi.

  Mukavaa lauantaita ❤

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa muuten tutulta! Kynnys kutsua ketään kasvaa, kun pitäisi käyttää valmisteluun siivoiluineen helposti kolem-neljä tuntia aikaa. Ja kun se ei tosiaan itselle ole kyläillessä pääasia onko juuri siivottu ja mitä on tarjolla, niin miksi se olisi muillekaan... Hyviä mietteitä. <3 Ja ihana iltapala. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ja ihan oikeasti, eihän sitä tarvitse olla tiptop, jos vieraita tulee kylään! Ihan typerää ajatella niin! Tästä ajattelutavasta siis pois!

   Poista
 3. Tunnistan tekstistä itseni ja pinttymäni. Juuri totesin perheelle, että eihän tänne voi ketään edes kahville kutsua, kun kaikki on pommin jäljiltä!
  Tosin tunnistan myös itseni ystäväsi kommentista..Meillä on ystäväperhe, jonka kanssa takana reilu parivuosikymmentä...nyt pari viimevuotta he ovat mielestäni ihan liian kiireisiä, eikä yhteistä kahviaikaa meinaa löytyä..harmittaa :/ Mutta harmi unohtuu, kun taas tavataan :)
  Ja ehkä kuitenkin ne ihmiset ovat tärkeimpiä, ei se siisteys ja tarjoilu...( ja ihan kun itsekin uskoisin tuota ;))
  Leppoisaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ei tarvitse olla tiptop, kunhan vessa on siisti ;).

   No näinhän se menee! Ennen kaikkea pitää nähdä niitä ihmisiä ja kaikesta muusta viis väliä!

   Poista
 4. Kuulostaa hust niin tutulta. Kaiken pitää olla niin tip top...Vaukja eihän nyt ketään haittaa, jos paikat ei oo ihan just kunnossa ja ei oo leivottu sitä seitsemää sorttia...Ihanaa viikonloppua 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ketään todellakaan haittaa pienet murut lattialla!! Huoh!

   Samoin sinne!

   Poista
 5. Aina sitä tulee laitettua ihan liikaa herkkuja/ruokaa tarjolle ja sen myötä hankkii vaan itselle hirveen stressin ja paineen - "vähempi on parempi" vai miten se menee :D

  - Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Todellakin! Less is more, aina!

   Samoin <3

   Poista
 6. Todella tuttua, Ei voi kutsua ketää jos ei kaikki ole siistiä ja pölytkin pyyhitty. Ja leipomaankin pitäisi ehtiä. Noh, mulla on ystäviä jotka "potkii päähän" että eivät he tule tekemään tupatarkastusta tai kyttäämään vaan haluavat olla meidän kanssa :D
  Hyvää viikonloppua sinne! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan höpöä!! Ihania ystäviä sinulle <3

   Poista
 7. Kuulostaa niin tutulta. Ja, mulla taitaa olla tuo sama päähänpinttymä. Parin ystäväni kanssa meillä on tapana tavata verkkareissa ja lelut pitkin kämppää. Eli, tapaamme juurikin luonnollisina ja nämä ovatkin niitä rakkaimpia ystäviä. Ja, yhden ystäväni kanssa poikkeamme toistemme luona yllättäin, muiden kanssa aina sovitaan (ja stressataan) tapaamiset. Toki kaikki tapaamiset ovat tärkeitä, mutta kyllä ystävät joiden kanssa voidaan olla ihan omana itsenään ovat tärkeimpiä. Valitettavasti se vaan menee näin! Mutta, ollaan yhteydessä ystäviimme! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa hyvältä tavalta :)). Ja juurikin näin, kunhan vain näkee niitä ystäviä <3

   Poista
 8. Oon ihan samanlainen. Kyläilyn pitäisi olla jotenkin ekstrahyvin suunniteltua ja siksi spontaanit tapaamiset on jokseenkin jäänyt. Pitääkin taas muistaa höllätä tässä(kin).

  Ps. Toi talouspaperi on muuten aika hauska. Kävisi tosi hyvin myös "tuliaiskukan" virkaa toimittamaan muumien ja muumiastioiden ystäville. Ja miksei muillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ja s eon ihan tyhmää! KYllä sitä voi nähdä spontaanisti ja olla just niis verkkareissa!! Huoh!

   Hyvä idea. Tällaisen paketin voisi hyvinkin viedä tuliaisiksi!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig