keskiviikkona, syyskuuta 7

on se niin helppo antaa muille ohjeita + VINO-peili


No niin, nyt esittelen meidän uuden tulokkaan, jonka ostin LOKAL Helsingistä. Joku anonyymi arvasikin, että kyseessä oli Iina Vuorivirran VINO-peili. En tiedä kuka tuo anonyymi oli ja miten hän arvasikin oikein?! Mutta kyllä, tämä peili on ollut haaveissa jo pari vuotta. Niin kauniin yksinkertainen ja samaan aikaan niin rouhea ja erilainen. 


iina vuorivirta vinopeili

iina vuorivirta vinopeiliEnsimmäisen kerran iskin silmäni siihen Mintun Mami Go Go -blogissa ja siitä se pyörä lähti pyörimään. Peili on ollut enemmän tai vähemmän mielessä ja tässä välissä ehdin ostaa Pentikin pyöreän peilin, vaikka tiesin haluavani Vinon. Onneksi sain myytyä sen suhteellisen hyvään hintaan ja pääsin toteuttamaan haaveeni. Ja enkö mä ole juuri paasannut, ettei kannata ostaa kakkos vaihtoehtoa vaan aina sen, jonka oikeasti haluaa. On se niin helppo antaa aina muille ohjeita ;).
idkuva, iina vuorivirta vinopeiliVino-peiliä on kahta eri koko ja kahta eri mallia. Toisessa versiossa peilit kääntyvät ulospäin ja toisessa sisäänpäin. Itse valitsin pienemmän koon ja varmaan puolen tunnin pähkäilyn jälkeen ulospäin kääntyvän mallin. Jotenkin se houkutteli enemmän ja oli loppuen lopuksi mieluisampi enkä oikein osaa sanoa edes miksi. Olen tosi iloinen saadessani kotiin esineitä, joita olen oikeasti toivonut pitkään ja näin ollen saanut ihan kunnolla miettiä onko tuote mieluisa vai hetken huuma. Nehän sanoo, ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa ja näin vanhempana olen vihdoinkin tajunnut mitä se oikeasti tarkoittaa.iina vuorivirta vinopeili


Oletko sinä saanut toteutettua pitkäaikaisia haaveitasi?

psst. meidän valkoinen nahkasohva on myynnissä. Laita ihmeessä viestiä, jos olet kiinnostunut.


// Oblique.

SHARE:

38 kommenttia

 1. Voi vitsit onpa kiva peili! Mä ole viimeisen parin viikon aikana myynyt kirpparilla paljon tavaraa, sellaista mistä en enää yksinkertaisesti pidä tai ei jostain syystä sovi meille ja josta olisi pitänyt hankkiutua eroon vuosia sitten. Niistä sasmani rahat olen ajatellut säästää ja hankkia tilalle jotain mieluista, mistä todella olen pitkään haaveillut...En vaan meinaa keksiä mitä se olisi! :D Ehkäpä tuolla Konmarin lukemisella on tosiaan ollut vaikutuksensa tähän asiaan, kun tuntuu että mitään en tarvitse, joten miksi siis ostaa...Noh, kyllä mä joku päivä vielä keksin mihin käyttää ne rahat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on niin ihana <3 Konmari on helpottanut tosi monen elämää. Mä olen myös nyt laittanut vaikka ja mitä myyntiin ja säästän ne uuteen sohvaan :) Yey!

   Mutta kyllä sä IHAN varmasti keksit jonkun minkä sitten ostat.

   Poista
 2. Teillä on niin ihana koti ja peili sopii sinne mahtavasti.
  Oma pitkäaikainen haave toteutui alku kesästä kun pääsin vuosien haaveilun jälkeen Itävaltaan ja näin ystävääni ja hänen perhettään. Edelliskerran olimme nähneet kröhöm... vuonna 2000.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja olen niin iloinen VINO peilistä :).

   Kuulostaa ihanalta ja haaveiden toteutuminen on p a r a s t a <3

   Poista
 3. Mielettömän hieno peili. Ja ohje: Oikeasti!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen ihan rakastanut :). Niin juuri; oikeasti ;)

   Poista
 4. Kauniit kuvat, kauniista kodistanne! Tuo peili on kyllä ihana. Sopisi meillekin hyvin! Hyvän valinnan olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on aivan upea ja niin tyytyväinen siihen :)

   Poista
 5. Toi peili on ihana! Voi kun itsekin saisi toteutettua sisustushaaveita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää on kyllä aivan mieletön <3

   Poista
 6. Kaunis peili <3 Pitkäaikaisten sisustushaaveiden toteuttaminen on ihanaa. Oma toteutunut materialistinen haaveeni on suuri vitriinikaappi. Seuraavaa haavettani varten olisi varmaan syytä alkaa laittaa pennosia talteen. Muuten ei haaveilu koskaan lopu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen täysin rakastunut tähän uuteen peiliin <3. Näin se vaan on. Mullakin on nyt tavoitteeva säästää uutta sohvaa varten! Jokainen ylimääräinen pennonen säästöön :)

   Poista
 7. Onpahan tyylikäs peili, joka kestää aikaa. Ymmärrän tuon fiiliksen, jos halvempaan olen tarttunut, niin olen sitä sitten kuitenkin kotona katunut ja se ei vaan ole tuonut sitä samaa iloa, kuin se himottu alkuperäinen.

  Aurinkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin näin. Aina sit jää harmittamaan jollain asteella, ettei saanut sitä alkuperäistä <3

   Poista
 8. On aivan i h a n a peili ❤❤

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana peili ja sopii mainiosti kotiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja olen tosi tyytyväinen ostokseen :)

   Poista
 10. Siis aivan tajuttoman ihana!! Ja jännään minkälaisen olohuoneen saat suunniteltua. :)

  VastaaPoista
 11. Upea peili! Haaveilim pitkään String-hyllystä ja viime kesänä raskin ostaa sen vihdoin. Mukavaa loppuviikkoa 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on tosi kaunis! Ihanaa, että sielläkin haaveet toteutuvat :)

   Poista
 12. Toi on upee! Haaveet välillä toteutuu.

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis peili! En yhtään ihmettele että halusit tuohon vaihtaa Pentikin version. Meillä on se Pentikin peili ja meillekin se on ollut vähän kakkosvaihtoehto. Nyt se sohva siis lähtee vaihtoon :) toivottavasti saat sen pian myytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, siis kyl tää on se mitä oikeasti halusin, mutta halvempi hinta vei voiton! Ei ois pitänyt, koska menetin kuitenkin jonkun pennosen. Noh, ei voi mitään :)

   JOOOO, siis nyt läks ja toivottavasti menee tosiaan kaupan.

   Poista
 14. Tuo peili on niin kaunis. Niinhän se menee, että kakkosvaihtoehtoa ei kannata ostaa muuta kuin siinä tilanteessa, että tietää ykkösvaihtoehdon olevan mahdoton toteuttaa. Ihania syyspäiviä ja aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on upea! Pitäisi vaan hillitä itsensä ja säästää ne rahat siihen ykköseen, mutta välillä se on niin vaikeaaaaa... ;)

   Samoin sinne <3

   Poista
 15. Kaunis on ja sopii hyvin just tuohon! Voin vaan kuvitella kuinka ihana sitä on nyt ihailla ja tuosta peilistä kurkistavat kasvot ovat varmaankin aika iloiset just nyt :) Nää blogihommat on siitä katalia että äkkiä vaan näkee jotain ihanaa jossain, jonka olemassaolosta ei oo aiemmin tienny mitään ja sit sitä alkaa jo haaveilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Must tää on niin ihana :)

   Hih, sä oot siinä kyllä oikeessa. Joskus sitä näkee jotain ja sit vaa haluu sen eikä lähde mielestä pois. Mulla kävi just tän peilin kaa niin!! :))

   Poista
 16. Tuo Vino on aivan ihana! Olen kanssa ihastellut moneen otteeseen ja vielä pyöreä muoto <3 Mä oon ihan samanlainen, harkitsen hankintoja pitkään (varsinkin niitä arvokkaampia) ja nykysin olen tehnyt vielä senkin päätöksen, että pääasiassa rahoitan nämä sisustukostoksen kirppistelyrahoilla... Eli seuraava hankinta olisi DSW, hetki vielä säästettävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä näkisin tän teilläkin!

   Yes, hyvään kandee säästää!!!

   Poista
 17. Tuo on niin kaunis, jo klassikoksi muodostunut esine. Onnittelut siitä!

  VastaaPoista
 18. Hieno peili on. Arvasin, kun samaisesta blogista peiliä ihailin sekä Lokalista sen viimein löysin, kun ostopaikkoja etsin. Tosin peilini edelleen ostamatta. Mutta tämän vuoden aikana varmasti kotiin löytää. Niin ja blogiasi luen säännöllisesti. T : Leena (se anonyymi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Okay, se on aina vähän jännittävää, kun joku anonyymi tietää mistä sitä haaveilee ;D. Kiva kuulla, että käyt täällä ja varmasti mun tyylikin on tullut selville näitä postauksia lukiessa :)

   Kivaa viikkoa sinulle.

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig