lauantaina, syyskuuta 3

pakko saada muutosta olohuoneeseen


Kaipaan muutosta. Kaipaan sitä eritoten just nyt. Oikeastaan tosi monella elämän osa-alueella. Yksi niistä on kotimme olohuone. Nahkasohvasta narisin keväällä ja haaveilen edelleen uudesta, mutta siihen on tuskin tulossa muutosta lähiaikoina. Sitten haluaisin eroon tuosta nojatuolista ja tilalle jonkun mukavan sekä pehmeän version. Uusi mattokin olisi kiva saada, joka toisi hieman lämpöä olohuoneeseen. Vaikka ilmat ovat olleet vielä suhteellisen lämpimät niin huomaan kaipaavani juuri tuota lämpöä sisustukseen. Haluan muuttaa olohuoneen kotoisaksi löhöluolaksi, jonne on ihana sukeltaa rankan päivän päätteeksi.


kaunis vaalea sisustus olohuone

kaunis vaalea sisustus olohuone

idkuva, kaunis vaalea sisustus olohuone


Älkääkä käsittäkö väärin, sillä rakastan olohuonettamme ja mielestäni se on tosi kaunis. Tällä hetkellä kuitenkin se kotoisa fiilis on hakusessa, joka puuttuu tilasta. Ja ehkä juuri noiden pehmeiden huonekalujen sekä maton avulla sitä saisi luotua. Saas nähdä mitä sitä keksii tämän syksyn aikana.

Huomaatko kaipaavasi lämpöä sisustukseen näin syksyn tullessa?

// I want a cozy livingroom.

SHARE:

24 kommenttia

 1. Kauniilta näyttää teillä nytkin <3 Mutta jos on muutosta saatava, niin ymmärrän hyvin, että siitä tunteesta on vaikea päästä eteenpäin ilman sitä muutosta! :D Täällä on ihan orpo olo, sillä huomasin eilen, että olkkarin isossa palmussa on joku tauti ja heivasin sen terassille siksi aikaa, kun selvitän onko se joku (muihin kasveihin) tarttuva tauti... Nyt on siis aika askeettista, kun olen tottunut, että iso kasvi majailee olkkarissa. Saa nähdä mitä tässä itse keksin, kasvi on ainakin oltava, se on varma! :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Yes, mä niin haluan myydä ton sohvan ja ostaa uuden tilalle! Mä kanssa mietin, pitäisikö ostaa joku isompi kasvi tänne kotiin. Näyttää teillä ainakin niin kivalta :)

   Poista
 2. Kun tuo tunne iskee niin ainakin itsellä se on vaan toimeen alettava :D hih. Olen niin malttamaton vaikka taas toisaalta hyvää kannattaa odottaa ja sitten on tyytyväinen olo :)

  Syksyllä kaipaa lämpöä todellakin :)

  Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Täällä ollaan laitettu muutama tavara myyntiin ja aletaan suunnittelemaan uutta olkkaria :). Näinhän se on, hyvää tosiaan kannattaa odottaa :)

   Samoin :)

   Poista
 3. Mikä se onkaan kun tuo sisustaminen on loputon suo. Itse olen haaveillut uudesta sohvasta jo muutaman vuoden mutta tuossa tuo tumman ruskea kamaluus vieläkin kauhistuttaa minun silmääni. Voisikohan joku oksentaa siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ja kun yksi rulla lähtee pyörimään niin saman tien se toinenkin! Lol, vähänkö repesin...voisko joku oksentaa siihen ;D! Hahahahah

   Poista
 4. Tuttu tunne joka harvoin katoaa mitenkään muutoin kuin toimeen tarttumalla. Olen varma, että keksit jotain huippua kotoisan tilan luomiseksi! :) Yllätin eilen itseni googlettelemasta villamattoja, joten jotain "lämmön kaipuuta" näyttäisi olevan täälläkin liikkeellä... :D
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta. Mä tosiaan toivon, että saan myytyä tuon sohvan piakkoin ja sitä kautta tekemään muutoksia olohuoneeseen :) Yey!

   Yep, kyllä sitä lämpöä kaipaa näin syksyn tullen.

   Poista
 5. Täälläkin kaivataan vähän lämpöä ja pehmeyttä kotiin näin syksyn tullen.
  Kaunis on teidän olohuone joka tapauksessa <3 Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja selkeästi moni muukin :). Kiitos paljon Jenna!

   Poista
 6. Heh, sama vaiva! Oikeastaan moneen kuukauteen en ole ajatellutkaan mitään sisustushankintoja, mutta nyt mielessä on ollut yhtä ja toista. :') Onneksi voi haaveilla, itse en raski tällä hetkellä hankkia mitään uutta, yritän säästää pennosia tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä. Kyllä se vaan on totta, että näin syksyisin sitä alkaa himoitsemaan kaikkea uutta ;).

   Poista
 7. Niin perinteistä :D Kun saa jonkun tilan ihanaksi, ns. valmiiksi niin jo haluaakin jotain muuta :D Onneksi haaveilu on halpaa ja asioita voi uusia myös pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahah! Miten se meneekin niin ;)? Ja juurikin näin. Mietitään kunnolla mitä halutaan ja vanhat myydään pois alta ennen kuin ostetaan uutta.

   Poista
 8. Ihanalta näyttää noinkin, mutta ymmärrän täysin siun muutoshingun. :) Mie haluan edelleen vaan pelkistää, koristetyynyt nappasin jo pois sohvaa valtaamasta. :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mäkään en halua mitään tavaravuorta, mutta pehmeämpää fiilistä kiitos :)

   Poista
 9. Ihanalta näyttää! Mä just oisin halunnut valkoisen nahkasohvan, mutta kissan takia ei voitu sellaista hankkia...Meillä muuttui olkkari kesän aikana, ehkä vähän aikaa olen tyytyväinen, ehkä :D Olkkari on pahin vihollinen, kun sitä haluaa aina vaan muuttaa...Ihanaa iltaa S <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Mäkin kauan aikaa haavelin valkoisesta nahkasohvasta, mutta nyt vaan haluan siitä eroon!Huh! Katsotaan mitä täällä keksitään :)

   Poista
 10. Teillä on kyllä kaunis valoisa olohuone. Mutta, luulen tietäväni tuon tunteen, muutosta kun haluaa. Itse olen pieniä muutoksia tehnyt olohuoneeseemme, itse kaipasin juurikin tuota lämpöä pitkän valkoisen kauden jälkeen. Katsotaan onnistunko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yes, kun se iskee niin se iskee lujaa ja kun ei ole suotu kärsivällisyyttä juuri ollenkaan niin...yhtälö ei ole hyvä ;D.

   Poista
 11. Ihan kuin nämä muutoshalut tulisi sykleissä. <3 Kyllä se sieltä tulee.

  VastaaPoista
 12. Siis todellakin huomaan! Vilttejä, maanläheisiä sävyjä, kynttilöitä ja lyhtyjä! Runsautta ja pehmeyttä! Syksy on minusta sellaista kotiin käpertymisen aikaa. ♡ Haikailen uutta sohvapöytää, mutta en ole vielä löytänyt mieleistä... aina sitä jotain muutosta kaipaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Mä haluan just vähän kontrastia tuohon valkoiseen olkkariin!! Ja sitä pehmeyttä, aaah!!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig