sunnuntaina, lokakuuta 9

millaiset ihmiset inspiroivat sinua?


Tuletko ihmisten kanssa toimeen? Saatko energiaa uusien ihmisten tapaamisista? Oletko kiinnostunut ihmisten tarinoista? Nautitko ajatusten vaihdosta sekä pitkistä keskusteluista? Voin sanoa. että oma vastaukseni jokaiseen kysymykseen on kyllä.

Olen viime aikoina päässyt mukaan muutamiin tapahtumiin, jotka ovat olleet inspiroivia tai lähinnä niissä on ollut inspiroivia ihmisiä. Ihailen ihmisiä, joilla on passion. Ihmisiä, jotka tietävät jostain asiasta 'kaiken' sekä puhuvat siitä luontevasti. Saan kicksejä katsoessani esimerkiksi Ikean viestintäpäällikkö Heidi Azinurin esityksiä tulevista mallistoista tai viimeisimmässä Polhem PR Finlandin tapahtumassa Decanterin edustaja vakuutti innostuneisuudellaan. Ihmiset, jotka tietävät mistä puhuvat ja uskovat kyseiseen asiaan, ovat inspiroivia ja jäävät mieleen. Ainakin mun.


Meistä jokainen on varmasti ollut tylsillä luennoilla, joissa esittäjä on kuivista kuivin ja sitä meinaa oikeasti nukahtaa. Henkilökohtaisesti en kestä sellaista yhtään. Jos on edustamassa yritystä tai puhumassa jonkun asian puolesta niin kyllä siinä täytyy olla oikeasti mukana ja eläytyä esitykseen. Olin viime viikolla Nordic Business Forumissa kuuntelemassa luentoja markkinoinnista ja digitalisaatiosta. Osa puhujista inspiroi, osa ei. Olin yllättänyt, että esim. Tony Hawkin luento ei kolahtanut ollenkaan. Jotenkin olin kuvitellut hänen olevan 'hauskempi' ja olisin ehkä toivonut saavani enemmän irti hänen osuudestaan. Kun taas Jessica Jackley       
( kiva.org ) vetosi tunteisiin ja hänen tarinansa olivat todella inspiroivia. Tottakai me kuuntelijatkin olemme erilaisia ja joku toinen voi olla aivan toista mieltä kanssani.  


Olen tullut siihen tulokseen, että inspiroiduin innostuneista ja omistautuneista ihmisistä. Heissä on sitä jotain, joka saa veren virtaamaan ja heitä on kiva katsella. Huomaan myös oppivani paremmin asioita käytännön asioiden kautta enkä oikein koskaan ole ollut ns. kirjaviisas. Asiat jäävät parhaiten mieleen, kun opetukseen liittyy joku henkilökohtainen tarina ja varsinkin, jos se vetoaa tunteisiin. Parasta. 


Jos olen ihan rehellinen en tiedä mitä haluan tehdä isona. Koen, etten ole koskaan ollut super hyvä missään eikä mulla ole ikinä ollut mitään haaveammattia. Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että olen toden teolla alkanut miettimään, kaivelemaan, pohtimaan, analysoimaan ja oikeasti katsomaan peiliin sekä kysymään itseltäni mikä saa sydämeni sykkimään. En usko olevani lähimaillakaan oikeaa vastausta TAI voihan olla, että olen lähempänä kuin uskonkaan. On ollut ilo huomata, kun pitää  avoimin mielin silmät ja korvat auki, näkee sekä kuulee asioita ihan eri tavalla. Hakeutukaa positiivisten ja energisten ihmisten luokse. Takaan, ettei siitä voi seurata mitään muuta kuin hyvää.Millaisista ihmisistä sinä inspiroidut? Onko sinulla jäänyt joku kohtaaminen erityisesti mieleen?


Kuvat ovat otettu Polhem PR:n sisustusillasta.

//What type of people inspire you?


SHARE:

12 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen postaus ja hei aivan ihania kuvia! <3 Aika pitkälti pystyn allekirjoittamaan kirjoittamasi, itse inspiroidun ihmisistä, jotka ovat lähteneet rohkeasti toteuttamaan unelmiaan ja vaikka aina ei välttämättä ole ollut helppoa, niin silti nämä ovat kovalla työllä ja hyvällä onnellakin onnistuneet. Sellaiset ihmiset ja tarinat saavat miettimään ja pohtimaan omia vaihtoehtoja. :)

  Kivaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos sinä ihana :). Toikin on niin totta, rohkeat ihmiset inspiroivat todella paljon <3

   Poista
 2. Monen kohdan allekallekirjoitan 🤗 olen ehdottomasti samanlainen oppija kun sinä, ja kun joku ihminen kertoo tai näyttää jotakin asiaa sydämestään niin oppi menee valtavan hyvin päähän. 🤗 eli todellakin, asialle omistautuneet ihmiset inspiroi 🤗

  Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä opin todellakin parhaiten niin ja mehän kaikki opitaan tosi eri tavalla! Jokainen tyylillään :)

   Poista
 3. Kyl, uusien ihmisten tapaaminen on aina kivaa! :) Juttelen helposti kelle vaan ja tää onkin ominaisuus, jolle introverttiystäväni pyörittelee jatkuvasti silmiään :D Mut musta on hauskaa puhua esimerkiksi myyjille kaupoissa!

  Parhaiten on jäänyt päähän ne kohtaamiset, kun toinen osapuoli on yhtä aidosti läsnä kuin minä itse. Kesällä kerran oli yksi sellainen keskustelukumppani, etten olisi malttanut lähteä kotiin ollenkaan. Olisi voinut puhua vaikka koko yön.

  Ai vitsi, ihmiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän Mari, mä kans voisin pölöttää kelle tahansa :)) Hahah! Se on kyllä totta ja varsinkin, jos vielä kaksi ihmistä ymmärtää toisia ja tietää just mitä toinen tarkoittaa niin mä saan niistä ihan hurjasti energiaa!

   Älä muuta sano. Ihmiset <3

   Poista
 4. Olisi hauska tavata. Uskon että meillä olisi paljon puhuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihana kuulla :). Toivottavasti näemmä joku päivä!

   Poista
 5. Ihana tuo Polhemin tilaisuus. <3 Iäkkäiden ihmisten rauha ja viisaus inspiroi, lasten into nähdä kaiken uutena ja hienona, rauhallinen ihminen voi rauhoittaa ja hyvä positiivinen energia. Ihan ehdottomasti sydän kultaa ihmiset inspiroivat, viisaat. Sinä olet sellainen, Maiju on, noin äkkiseltään, kun heitin kehiin teidät kaksi, monia monia muitakin on. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tilaisuus ja niiiiiin hyvää ruokaa, nams.

   Aww, kiitos sinä ihana! Meiän pitäisi oikeasti päästä joskus oikeasti juttelemaan <3

   Poista
 6. Mukava postaus ja monta kohtaa tuli rastitettua, eli samoilla ajatuksilla mennään. Mukaviin tapahtumiin olet päässyt osallistumaan!

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig