torstaina, lokakuuta 20

yksi ystävä riittää


Tiedättekö mitä mä oikeasti toivon? Sitä, että jokaisella on joku kenelle voi jakaa k a i k e n. Oli se sitten ystävä, puoliso, sisar, työkaveri, mentori, terapeutti tai ihan kuka tahansa, mutta joku. 


pohdintaa ystävyydestäOlen onnekas, sillä mulla on. Ihminen, joka tuntee mut läpikotaisin ja tietää syvimmätkin ajatukseni. Hän on ollut vierelläni, kun olen ollut yksin, surullinen, iloinen, känkkäränkkä, epävarma, onnellinen tai mitä ikinä voi kuvitella. Sanat eivät riitä kuvailemaan mitä tunnen tätä ihmistä kohtaan ja kuinka tärkeä hän mulle on. Onneksi hän tietää sen <3.pohdintaa ystävyydestäKoen myös hyvin tärkeänä minin ystävyyssuhteet ja haluan tukea niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Hänellä on paljon ihania tyttöjä ja poikia ympärillä, joiden kanssa haluaa viettää aikaa. Se, jos joku, tekee ainakin tämän maman onnelliseksi. Kaikki ovat tervetulleita meille ja toivon jokaisen lapsen tuntevan olonsa kotoisaksi kodissamme. Itse yritän olla mahdollisimman paljon läsnä, mutta samaan aikaan antaa lapsille omaa rauhaa tehdä juuri sitä mikä tuntuu heistä hyvältä.pohdintaa ystävyydestäMuutama viikonloppu takaperin minin ystävä tuli meille yökylään ja olin järjestänyt pari ohjelmanumeroa, joihin itsekin osallistuin. Tein tytöille jalkakylvyt sekä pienimuotoiset jalkahoidot ja sen jälkeen meillä oli jädebileet. Olimme saaneet maistiaisiksi Pingviinin uudet Polka ja Hedelmäkarkki maut, jotka menivät hetkessä parempiin suihin. Ilta ei olisi voinut päättyä paremmin.pohdintaa ystävyydestä


Mä niin toivon, että minillä säilyisi ystäviä aikuisikään asti tai vaikka yksi, jonka kanssa voisi tuntea yhteenkuuluvuutta. Itselläni on muutama ystävä, jotka ovat säilyneet yläaste ajoilta asti ja olen niin kiitollinen heistä! Eihän sitä voi muuta kuin toivoa samaa omalle rakkaalleen. 

Onko sulla se joku elämässäsi?

//Surround yourself with good people.

SHARE:

28 kommenttia

 1. Todella tärkeä ja koskettava postaus ❤

  Kyllä, yhdyn sanoihisi 😍 aivan ihanaa omistaa tärkeä ystävä.

  Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva päivä ollut teillä! Ja kyllä ne hyvät ystävät ovat kalliimpaa kuin kulta, onneksi omallekkin kohdalle on muutama todella hyvä ystävä siunaantunut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli ihana päivä ja niin parhaita hetkiä <3

   Poista
 3. Hieno postaus! Kyllä jokaisella pitäisi olla tosiaan ainakin se yksi hyvä ystävä, sellainen jolle voi kertoa kaiken ja joka hyväksyy sut juuri sellaisena kuin olet, itsellä on onneksi tuo puoliso ja pari oikein hyvää ystävää, toinen jo peräti useamman vuosikymmenen takaa, joille voi kertoa kaiken ja jotka aina tukevat ja kuuntelevat, neuvovatkin jos niin haluan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana kuullä, että sinulla on ystäviä ympärillä <3 I love it!

   Poista
 4. Niin totta. Olen harmitellut, ettei minulla ole ystävää kenelle voisin kertoa kaiken, mutta sitten taas on hyviä ystäviä kauempana ja on se puoliso, joka tietää kaiken. <3 Minulla on blogssani sinulle tunnustus ihana nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se on kyllä ihanaa, että on joku <3 <3

   Voi että. Tulen kurkkimaan!

   Poista
 5. Ihana postaus! Juurikin näin, yksi ystävä riittää. Minulla on mieheni, paras ystäväni kumppanini. <3 Sekä, yksi ystävä jonka kanssa voin jakaa kaiken, hän tuntee minut. Kiitos hänestä! Toki on hyvä että on muitakin ystäviä, mutta yksi ystävä joka seisoo vierelläsi vaikka välillä hiukan keinuttaakin, on kultaakin kalliimpi.
  Ja, tuo on tärkeää, että lapsi saa myös luotua tärkeitä ja pysyviä ihmissuhteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ihanaa kuulla. Yksi ystävä tosiaan riittää <3

   Poista
 6. On ja tässä tapauksessa laatu todellakin korvaa määrän. <3

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus<3 olen kanssasi samaa mieltä! Kuvista tuli vesi kielelle :p

  VastaaPoista
 8. Minulla on niitä kaksi ja olen niin onnellinen heistä 💕 Ihanaa viikonloppua 😍

  VastaaPoista
 9. Ystävät ja läheiset ihmiset ovat elämän suola. Ilman niitä sitä olisi aika yksinäinen.
  Itseäni harmittaa elämässäni se että muuttoinnokkaan äitini vuoksi olen lapsena muuttanut niin usein ja niin tiuhaan että aina kun sain kaverin niin jälleen muutimme uuteen paikkaan. En siis omaa yhtään ystävää jonka kanssa olisimme kasvaneet lapsuudesta aikusuuteen yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja toivon, ,että kaikilla on edes joku kelle puhua <3

   Juu, ei mullakaan ihan lapsuudesta asti ole ystävää, mutta onneksi kouluajoilta!

   Poista
 10. Word!! Olen sitä mieltä, että hirmuisesti tositositosi hyviä ystäviä ei edes voi olla, ainakaan itse en osaa jakautua läheiseksi hirmu monen kanssa. Joten ehdottomasti, yksikin riittää ja toivottavasti joka ikisellä ihmisellä olisi se yksikin olemassa. <3

  VastaaPoista
 11. Yksi paras ystäväni on ihana rakkauteni ja lasteni isä.
  Ystäviä on monta, mutta bestis on kaikkein tärkein ja hän tietää sen :)

  Ihanaa vkl 🍁

  VastaaPoista
 12. Ihana postaus ja olen niin samaa mieltä tästä. <3
  Leppoisaa viikonloppua ihana <3

  VastaaPoista
 13. Niin totta! Saa olla hyvinkin onnellinen,mikäli elämässään on sellainen kultakimpale, jolle voi kertoa ihan mitä vain.
  Itselläni on muutama sellainen, jolle uskaltaisin sanoa synkimmätkin ajatukseni ja tiedän, että he pysyvät elämässäni, vei elämä minne suuntaan tahansa.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig