sunnuntaina, marraskuuta 6

5 x 100 euron joululahjavinkit + arvonta


Mä en osaa ostaa lahjoja tai oikeastaan en ikinä keksi mikä sopisi ihmisille ja varsinkaan sellaisille, joilla on jo kaikkea. Muutenkin koen ahdistavaksi lähteä etsimällä etsimään jotain ja huonolla tsägällä sitä ostaa lahjan, joka ei miellytä saajaa ollenkaan. Parhaimmat lahjat ovat toki henkilökohtaisia, jossa lahjan saaja tietää, että se on juuri tarkoitettu hänelle. 

Mielestäni ei myöskään ole kiva ostaa tai saada lahjoja, jotka eivät ole yhtään sun näköisiä. Yleensä siinä käy niin, että saaja kokee tuskaa ja huonoa omaatuntoa. Lahja ei tuota mielihyvää hänelle, mutta ei voi laittaa sitä eteenpäin, koska onhan se kuitenkin lahja. Aika tenkkapoo tilanne.

Halusin kerätä teille postaussarjan muodossa mahdollisimman ajattomia ja unisex joululahjavinkkejä kasaan. Postauksia tulee neljä (marraskuun jokaisena sunnuntaina) ja vinkit ovat eritelty hintakategorioihin, jotka ovat noin 100€, 50€, 25€ ja 10€. Olen haastatellut ihmisiä ja todennut heidän kanssaan vinkkieni olevan hyviä naisille, miehille, nuorille sekä vanhemmille. Eikä siinä vielä kaikki!! Suosittelen lukemaan koko postauksen, sillä lopussa paljastuu aivan mieletön yllätys.

100 EURON JOULULAHJAVINKITAivan häkellyttävän ajaton ja tyylikäs Muoto2:n seinäkello, joka on valmistettu koivusta sekä päällystetty korkealaatuisella laminaatilla. Koneistona toimii laadukas ja äänetön saksalainen Junghans, jolla on vuoden takuu. Kelloa löytyy neljässä eri värissä ja mukana tulee liitu, jolla voi kirjoittaa tauluun mitä mieleen juolahtaa. Ja mikä parasta Kiekko -seinäkello on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hinta n. 120€Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.

Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.


2. Lundia System 2 -säilytyslaatikko

Ne sanovat, että kaikella on tarkoituksensa ja niin on myös näillä Lundia System -säilytyslaatikoilla. Suunnittelija on luonut laatikot Lundian perusfilosofia mielessä, joka panostaa käsityötaitoon sekä kestävään ja ajattomaan muotoiluun. Laatikoista voidaan luoda pinoja tai sitten toimia ihan omillaan esimerkiksi pikkupöytänä. Monesti tasoilla pyörii ja hyörii ylimääräistä tavaraa, jotka haluaisi piiloon sekä pois näkyvistä. Lundian System 2 toimii hyvin esimerkiksi yöpöydällä säilytyslaatikkona.

Hinta n. 100 euroa

www.lundia.fi


Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.

idkuva, Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.Ihastuttavan Seitti-tyynyn kuosi on 1kertaa2 -malliston suosituin kuosi eikä mikään ihme. Kauniin yksinkertainen kuviointi on myös miesten mieleen, sillä tyynynpäällisessä on kauneuden lisäksi myös asennetta. Materiaalina on käytetty merinovillaa, joka on lempeä ihoa vasten eikä kutita yhtään. Värivaihtoehtoja on monia ja uusimpana kuvissa näkyvä maitokahvi. Kaikki tuotteet ovat valmistettu Suomessa, josta yritys on hyvin ylpeä.

Hinta n. 90 euroa

www.1kertaa2.com


Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.

Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.


4. MaruMax-koru

MaruMax-koru on kauniin yksinkertainen, mutta silti näyttävä. Korut ovat todella monikäyttöisiä ja käyttötapaa voi vaihdella fiiliksen mukaan. Ne voi pukea yliolan, laittaa kaulaan suorana tai kaksinkerroin, käyttää yhdessä tai erikseen. Aivan mielettömän kiva lisä asukokonaisuuteen. Korun materiaali on terästä ja valikoimasta löytyy kahta pituutta 130cm ja 150cm.

Hinta n. 95 euroa
( erikseen 44€ ja 49€ )

www.marudesign.fi


Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.

Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.


5. Myssy Luksus

Myssyfarmille tärkeitä asioita ovat mm. yksilöllisyys, eettisyys sekä laatu ja jokaisen tuotteen takana on oma tarina. Malliston tuotteet ovat neulottu käsin 100% suomenlampaan luomuvillasta. Materiaali on kestävää ja suunniteltu käyttöön vuosiksi eteenpäin. Myssy on täydellinen lahja ihmiselle, joka arvostaa laatua. Myssyfarmille estetiikka on myös tärkeää ja siksi he ovat valmistaneet uniikkeja ja kauniita tuotteita. Myssy-tuotteilla on elinikäinen takuu mikä kertoo hyvinkin paljon yrityksen arvoista.

Hinta n. 110 euroa.

www.myssyfarmi.fi


Sadan euron ajattomat joululahjavinkit.Ja nyt se lupaamani yllätys. Nimittäin arvomme postauksen jokaisen tuotteen teidän lukijoiden kesken. Palkintoja on viisi ja yhdellä lukijalla on mahdollisuus voittaa yksi tuote.


Palkinnot:

Muoto2 KIEKKO-seinäkello
( saa valita värin )

Lundia System 2
( saa valita värin )

1kertaa2 Seitti-tyyny
( väri: maitokahvi )

MaruMax-koru
( kaksi korua, 130cm ja 150cm )

Myssyfarmi
( oma valintainen pipo )


Joulu on ehdottomasti antamisen aikaa, joten haluaisinkin nyt kuulla kenelle sinä antaisit tänä vuonna lahjan ja miksi? Olisi kiva kuulla pieni muotoinen perustelu, koska mikä sen parempaa kuin jakaa kauniita tarinoita.


Anonyymit lukijat saavat yhden arvan. 
Muistakaa jättää yhteystiedot.

Kirjautuneet lukijat saavat kolme arpaa. 

Voit kirjautua lukijaksi arvonnan aikana.

Muista kertoa monella arvalla olet mukana.


Arvonta on voimassa 14.11.2016 klo. 18.00 asti.

Olethan ystävällinen ja jaat hyvää mieltä myös muille jakamalla tämän joululahjavinkki-postauksen SOME-kanavissasi.

Tsemppiä kaikille tasapuolisesti.


*joululahjavinkit-postaus toteutettu yhteistyössä yllämainittujen yritysten kanssa.

SHARE:

205 kommenttia

 1. Kolmella mukana. Antaisin seitti-tyynyn äidilleni, sillä tiedän, että hän on ihastellut 1x2 tyynyjä.

  VastaaPoista
 2. Tämän lahjan haluaisin asntaa tyttärelleni, kolmen lapsen äidille joka seisoo futiskentän laidalla harva se päivä ja välillä värjöttelee kylmissään siellä. Joten 5.Luksus myssy olisi juuri sopiva lahja tälle mahtavalle äidille!
  Ehdottomasti mukana arvonnassa 5. Myssy Luksus
  T. Eeva-mummi
  eeva.vahamaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjavinkkejä <3 Itse antaisin Lundia System 2 säilytyslaatikon äidilleni työpöydän kaaoksen kesytykseen. :) Kolmella mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Lundia System 2 laatikko olisi oiva lahja-sisään voisi vielä laittaa yllätyksen saajalle-niin kaunis ja ajaton puhumattakaan käytännöllisyydestä, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta ❣

  Uskoisin että tuosta kellosta olisi iloa ystävälle 😍

  VastaaPoista
 6. Nuo korut <3, antaisin ne tyttärelleni joka rakastaa koruja. 3 mukana. Ihan mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 7. Kääk! Ihana arvonta! Mukana ehdottomasti. :) Keikko seinäkello minulta jo löytyy, joten mieluusti ottaisin tuon Lundian system kakkosen. <3

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus ja vielä ihanammaksi se muuttui lopussa <3 Lundian laatikko olisi ihana lahja.

  VastaaPoista
 9. Wau, mahtava postaussarja ja upea idea vielä arpoa tuotteet!! Jee! Voisin antaa kaikki tuotteet lahjaksi läheisilleni. Esimerkiksi korun ystävälleni, tai tyynyn äidilleni. Valitsen kuitenkin Lundian laatikon sen monikäyttöisyyden vuoksi. Antaisin lahjaksi siskolleni. 😁

  VastaaPoista
 10. Olipa vaikea valita, mutta tuo seinäkello sopisi täydellisesti mustaa ja valkoista rakastavan veljeni ja vaimonsa kotiin. Kolmella mukana!

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus ja arvonta. Hyvä valikoima.... kello vai tyyny vai koru vai....KELLO!
  Mukana kolmella. alvansu@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Oi, ihana arvonta! Seitti-tyynyn antaisin hyvälle ystävälleni.<3 Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukana! Aivan upea arvonta :)
  Antaisin lahjan aikuiselle tyttärelleni, ja ehdottomasti jotain sisustukseen liittyvää. Hän laittelee mielellään kotiaan kivan näköiseksi ja ideat sinkoilee :)
  En ole varma oliko tässä arvonnassa tarkoitus kertoa, mikä palkinnoista olisi mieluisin. Jos oli, niin tuo Kiekko-seinäkellohan se olisi :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihania joululahjavinkkejä! <3 antaisin Lundian laatikon miehelleni, hän tuskailee aina pikkutavaroiden säilytyksen kanssa.

  VastaaPoista
 15. Lundia-laatikko ja sen antaisin pojalleni, koska hän tykkää keräillä kaikkia aarteita ja nyt niille olisi oma paikkansa. Mukana kolmella! 😊

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva postaus ja kivat lahjavinkit! Itse haluaisin kovasti nuo MaruMaxin korut, ne on todella ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta, mä luin että mitä haluaisit lahjaksi ja miksi! :D Mutta siis itseni miellyttämisen lisäksi haluaisin muistaa jouluna omaa äitiäni, joka auttaa paljon lapsen ja kissojen hoidossa. Hän pitäisi tuosta korusta varmasti myös! Niin ja kolmella mukana, sekin unohtui tuosta aiemmin! :D

   Poista
 17. Kolmella arvalla olen mukana, ihan huikee arvonta!
  Ja, kiva idea tehdä tällainen kooste joululahjaideoista. Tarpeeseen tulee, jään odottamaan tulevia postauksia.
  Oi, miten näistä valikoimista nyt mieleisintä pystyy valikoimaan. Tuo kuva sinusta ja koruista on huikee. Tykkään! Ja, luonnollisesti tämä koru sopisi hyvin itselleni pikkujouluihin. Kun taas pipon antaisin miehelleni, lämmittäisi häntä etenkin työmatkoilla. Pipon arvontaan lähden mukaan!

  VastaaPoista
 18. Siskolleni antaisin tuon mustan kellon..sopisi täydellisesti heidän tulevan kodin tyyliin,hän varmasti arvostaisi lahjaa😊

  VastaaPoista
 19. kolmella mennään!
  tuo kello iski nyt sydämeen kyllä ja kovaa, ajattelin välittömästi äidin pitävän tosta, kun siltä löytyy jo vähän muitakin liitutaulu-juttuja :) (ostaisin sen toki varmaan itsellenikin haha!)

  VastaaPoista
 20. Lundia laatikon antaisin ystävälleni joka haluaa pitää tavarat aina järjestyksessä ja omilla paikoillaan.
  Mukaan kolmella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Antaisin villamyssyn rakkaalle miehelleni, jonka kanssa olemme olleet avioliitossa 45 vuotta. Toivoisin, että hänen päänsä säilyisi yhtä terävänä vielä toiset 45 vuotta!
  Mukana yhdellä arvalla.

  Vilhelmiina W

  VastaaPoista
 22. Ihanan tyynyn antaisin lahjaksi rakkaalle siskolleni ❤ mukana arvonnassa yhdellä arvalla, josko se riittäisi ��
  aclonnfors@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Villamyssyn antaisin tyttärelle, Lundian laatikon äidilleni ja onko kauhea sanoa, että korut itselleni! Kolmella mukana, jaan Facessa tän kisan. :)

  VastaaPoista
 24. Kolmella arvalla mukana, ja KELLO olisi ehdottomasti valinta tyttärelle, että hän ehtisi aamuisin paremmin kouluun!
  -Jutta-

  VastaaPoista
 25. Mukana kolmella arvalla!

  Antaisin Myssyfarmin ihanan pipon miehelleni, joka ansaitsisi vihdoinkin kunnon lämpimän pipon!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ehdottomasti kolmella mukana ihanaan arvontaan! Ihan huikea postaussarja <3 Tänä vuonna äiti on ajatuksissa erityisesti, joten hänen lahjaa tulee varmasti mietittyä pitkään. Jotain ihanaa yhdessätekemistä tai lahja, jonka sisälle kehkeytyy ihana muisto/tarina.<3

  VastaaPoista
 27. Kolmella mukana, huikea arvonta! Antaisin tyynyn siskolleni, joka muuttaa ulkomaille vuoden alussa. :)

  VastaaPoista
 28. Ihanan MaruMax-korun antaisin veljen tyttärelleni, jonka valmistujaisjuhlia vietämme tammikuussa. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa.

  VastaaPoista
 29. Tuo myssy olisi mieleinen tyttärelle. Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 30. Kaikki ihania mutta nuo korut antaisin siskolleni, joka ei koskaan osta itselleen mitään.

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana. Ystävä rakastaisi tuota kelloa <3
  kaarnastakoti@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukaan.ja korut ottaisin ja menisi joululahjaksi tytölleni hän tykkää just hopean värisistä isoista koruista. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Oli ihana nähdä eilen, kiitos vielä seurasta <3

  Osallistun kolmella arvalla arvotaan! Jouluna annan aina lahjoja läheisilleni, ja tykkään miettiä tarkasti mikä olisi kellekin sopiva lahja. Monesti teen lahjoja myös itse. Tänä vuonna erityistä hemmottelua elämäntilanteen vuoksi ansaitsee äitini, joten hänelle olen miettimässä jotain erityistä.

  VastaaPoista
 34. Ihania vinkkejä lahjaksi! Olen mukana kolmella arvalla :)

  Antaisin Kiekko -seinäkellon lahjaksi miehelleni. Hän on pitkään toivonut keittiöömme kelloa, vaan sopivaa ei ole osunut vielä kohdalle. Minulla on ollut rankin vuosi elämässäni ja suurin tukeni on ollut mieheni. Jaksan yhä päivittäin hämmästellä sitä, miten rauhallisena ja turvallisena tukena hän on ollut vierelläni. On ollut päiviä, kun olen halunnut vain huutaa pahan olon pois ja hän on ollut siinä lohduttamassa. Nyt on onneksi valoisammat ajat ja voidaan yhdessö suunnitella ihanaa joulua kiitokseksi läheisillemme tueasta!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana kolmella arvalla. Antaisin tuon ihanan kellon lahjaksi pikkusiskolleni. Sopisi hyvin hänen sisustukseensa, hän on toisen vuoden opiskelija ja elää opiskelijabudjetillä.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Kolmella arvalla mukana. 90-vuotiaalle äidilleni antaisin Lundian laatikon, jossa voisi säilyttää pikkutavaraa, jotka usein ovat hukassa.
  Kiitos ihanista lahjavinkeistä. Mukavaa joulun odotusta!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Ihana arvonta! Kolmella arvalla mukana, korut ja pipo kolahti heti :)
  Jollei lahjan antaminen olisi rahasta kiinni, niin haluaisin antaa äidilleni matkan lahjaksi ja matkalle menisimme kaksin - sen hän oisi ansainnut <3
  Hyvä ystäväni arvostaa itse tehtyjä lahjoja ja yksi onkin hänelle suunnitteille <3

  VastaaPoista
 38. Hieno arvonta, johon yhdellä arvalla mukaan!
  Antaisin Lundia-laatikon rakkaalle äidilleni, jolla on aina useampi kirja kesken. Vinkkisi sopii hänelle: kirjoja voisi säilyttää kätevästi laatikossa yöpöydällä, eikä aikaa menisi niiden etsimiseen milloin mistäkin. Voi joulu - ihanaa, kun saa alkaa miettiä, miten ilahduttaa läheisiä pikku paketeilla. <3
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 39. Upea arvonta. Kolmella arvalla mukana. Tyynyt olivat sellaiset jotka iskivät heti.

  Itse antaisin lahjan rakkaalle aviomiehelleni, joka on elänyt elämässäni pian 10 vuotta mukana niin iloissa kuin suruissakin.

  hakusanarakkaus(at) gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kolmella mukana. Nuo Marudesingnin korut olisi ihana antaa lahjaksi. Itselläni ne jo on ja saavat aina osakseen ihailua. Pipo olisi mieleinen lahja myös itselle😊

  VastaaPoista
 41. Marudesignin koru olisi sopiva ystävälleni, joka tykkää koruista. Yhdellä arvalla tavoittelen tätä joululahjaa :) miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 42. Otetaan uusiksi. Kolmella mukana, Löysin jo yhden todella mieluisen lahjan, Lundian laatikko tyttärelle, muutkin esittelyt kivoja. odotan innolla uusia esittelyjä.

  VastaaPoista
 43. MaruMax-korun antaisin ystävättärelleni, neljän pienen lapsen äitinä hän olisi sen ehdottomasti ansainnut =). Mukaan kolmella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 44. MaruMax-korun antaisin ystävättärelleni, neljän pienen lapsen äitinä hän olisi sen ehdottomasti ansainnut =). Mukaan kolmella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Yhdelläkin arvalla voi voittaa!

  Kiekko-kello kietoisin kauniiseen kääreeseen ja pojan kodin keittiöön sen lahjoittaisin.

  sarinarhi (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Kolmella arvalla mukana. Onpa kauniita joululahjaideoita! Itse kaipaisin joululahjaksi seinäkelloa... Olen jo keksinyt ihmisille joululahjoja...ei tosin hankittu vielä...

  oonjustiina @gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mahtava arvonta! Yhdellä mukana!
  Hullutellen @ gmail.com
  Maire

  VastaaPoista
 48. Mukava postaus. Ideat tulevat tarpeeseen. Seitti tyynyn antaisin miehelleni.
  Yhdellä arvalla mukana.
  T. Lea Espoosta

  VastaaPoista
 49. Aikuisten kesken emme välttämättä hanki lahjoja toisillemme, mutta minulle on tärkeää, että saan antaa joululahjan kummilapselleni. Sopivan lahjan miettiminen on aina yhtä hankalaa, mutta onneksi jouluun on vielä aikaa :) Seuraan bloglovinin kautta, joten kolmella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 50. Lundian antaisin lapsenlapselle, saisi tärkeitä pikkutavaroita talteen. Kolmella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Minä antaisin (ja annankin) lahjan äidilleni. Hän on niin mahtava.

  anellein@live.com

  VastaaPoista
 52. 1 arpa
  perheenjäsenten kesken jotain pientä lahjan tapaista, se osoittaa, että on muistettu
  sarianne [at) netti.fi

  VastaaPoista
 53. Lundian laatikon tai myssyn voisin antaa ystävälle lahjaksi. Kolmella mukana!

  VastaaPoista
 54. Yhdellä mukana.
  Myssyn antaisin itselleni. Tämän joulun vietämme lämpimässä ja pakkaisin paketin mukaan. :)

  VastaaPoista
 55. Moni noista kelpaisi itselleni, kuten kello, tyyny, pipo.. Antaisin Luksus myssyn tyttärelleni, joka ulkoilee paljon koiran kanssa. Koiranomistajat kun eivät voi sanoa, että tänään on niin kylmä etten lähdekään aamulla ulos ;) Ja tytär myös arvostaa eettisyyttä ja on kasvissyöjä ja myssy on opiskelijan kukkarolle liian kallis. Täydellinen lahja!

  VastaaPoista
 56. Kolmella mukaan, vaikea valinta mitä antaisin. Lahjottavia olisi monia, mutta ehkäpä pipo tyttärelle, itselle Lundiaa, ystävälle Mirumarua :)

  VastaaPoista
 57. Kolmella arvalla mukaan, omia ja kummilapsia lähinnä tulee vain lahjottua nykyään jouluisin, siispä Lundian laatikko jollekin tyttäristäni aarrekätköksi tai myssy kummitytölle olisi kiva. Lasten mummia, anoppiani haluan myös ehdottomasti muistaa jouluna. Hän on ollut korvaamaton apu viime vuosina perheellemme.

  VastaaPoista
 58. Luksus Myssy olisi upea miehelleni. Hänellä on niin kamala pipo, että ei mitään rajaa. Näyttää ihanan pehmeältä.
  Mukana blogger-lukijana kolmella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 59. Kellon antaisin itselleni tänä vuonna, koska takana on erittäin rankka vuosi terveystilanteeni takia.
  sanameris (a) luukku.com

  VastaaPoista
 60. Kolmella mukaan! Kiekko kello olisi ihana lahja <3

  VastaaPoista
 61. säilytyslaatikon antaisin lapselleni, jolla on aina kaikki hukassa. Kolmella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 62. Kolmella mukana mahtiarvonnassa! Lundian säilytyslaatikko olisi ihana lahja.. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varalta vielä yhteystiedot eli suviviitasaari@gmail.com

   Poista
 63. Kello sopis muutamaankin tuttuun huusholliin. Lundian kannellinen säilytin ois oiva turvasäilö kolme vuotiaan aarteille pikkusiskon tutkimusretkiltä.

  VastaaPoista
 64. Heippa!
  Vierailen usein erään 85v rouvan luonna jalkahoidon merkeissä. Hänestä on vuosien mittaan tullut mun ystävä.
  Hän on yhdestä silmästä sokea ja toisella näkee heikosti. Silloin kun hän kuuli siitä että näkö tule huononemaan ajan mittaan hän antoi masennuksissaan oman television pois, mutta nyt hän on tullut suuresti katumapäälle ja harmittelee sitä melkein joka kerta kun tavataan. Vaikka hän ei sitä kovin hyvin näkisi, siitä olisi kuitenkin paljon iloa.
  Olen nyt päättänyt, että haluan hankkia hänelle joululahjaksi sen telkkarin. Tuskin pystyn ostamaan, mutta meillä on kotona 3 telkkaria ja omaani katson todella-todella harvoin. Joten haluan antaa sen pois. En meinaa pysyä nahoissaan, voin vain kuvitella kuinka paljon hän siitä riemastuu. <3
  Terkuin *Maanvaiva*
  Jos satun voittamaan jotain, löydät minut kyllä instasta tai facesta :)

  VastaaPoista
 65. Kolmella mukana.
  Myssyn antaisin vilukissa ystävälleni, hän osaisi varmasti lahjaa arvostaa :)
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Kolmella arvalla mukana. Antaisin lundian laatikon miehelleni työpöydän kaaoksen selättämiseen.
  Koska hän tekee pitkää työpäivää ja sen lisäksi rakentaa meidän taloa. Lisäksi vielä jaksaa ja ehtii olla ihana isä lapsillemme.

  VastaaPoista
 67. Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa. Antaisin tyynyn äidilleni kaunistuttamaan hänen pientä kotiaan palvelutalossa.
  t.Tiina

  VastaaPoista
 68. Kolmella arvalla mukana. Myssyfarmin pipon antaisin ystävälliselle koiranulkoiluttajallemme. Apu on ollut tarpeen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Airiina
  Osallistun mahtavaan arvontaan yhdellä arvalla, kaikki lahjat olivat mieluisia mutta valitsin tyynyn jonka antaisin hyvälle ystävälleni Hennalle lahjaksi, hänen olisi siihen hyvä nojata kipeää ristiselkäänsä.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 70. Kolmella arvalla mukana. Ihania lahjoja.

  VastaaPoista
 71. Myssyfarmin pipon antaisin miehelleni lämmittämään päätä. :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 72. Antaisin Lundian säilytyslaatikon rakkaalle äidilleni. Hän on kerännyt muistoja käymiltään matkoilta (kuvia, pääsylippuja, pieniä matkamuistoja jne) mutta sopivaa laatikkoa niille hän ei ole vielä saanut hankittua. Tämä olisi täydellinen. Kolmella arvalla :)

  VastaaPoista
 73. Kolmella mukaan. Antaisin tyynyn ihanalle ystävälleni. :)

  VastaaPoista
 74. Vou, oli kyllä odottamisen arvoinen postaus! ;)
  Valitsisin näistä vaihtoehdoista tyynyn, jonka antaisin vanhemmilleni. He ovat juuri muuttaneet kauemmas ja sairaseläkkeellä oleva äitini on vallan kova sisustusintoilija. :) Mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 75. Kolmella mukana. Antaisin nuorimmalle tytölleni Lundian säilytyslaatikon, saisi siinä säilyttää kaikki laturit, kännykän...tahtovat aina olla missä sattuu ja yleensä hukassa :/

  VastaaPoista
 76. Seitti tyyny pääsisi tyttäreni hoiviin. Opiskelijana ei juuri ostella ylimääräistä...
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 77. Kolmella mukana. Äiti ansaitsee lahjan, koska <3.

  VastaaPoista
 78. Todella upea arvontapostaus. Ehdottomasti mukana ja kolmella arvalla. =)
  Saattaisin antaa Lundian säilytyslaatikon miehelleni joululahjaksi. Minäkin hyötyisin tästä lahjasta paljon, ainakin visuaalisessa mielessä. Saisimme sinne loistavasti säilöön ja piiloon kaikki olohuoneen kaukosäätimet, niitä on ihan muutama. =)

  VastaaPoista
 79. Mahtava arvonta! :) Mukana yhdellä arvalla, minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Ooo, tosi hyvä idea nuo lahjavinkkipostaukset! Nämä olivat kaikki tosi kivoja juttuja. :) Näistä antaisin Lundialaatikon siskolleni, sillä hän arvostaa kovasti estetiikkaa mutta elää opiskelijabudjetilla... Hänellä on kaikenlaisia pieniä aarteita, joille tuo Lundia olisi varmasti hyvä säilytyspaikka! :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 81. Seitti tyynyn antaisin rakkaalle äidilleni, joka on auttanut meitä hurjasti vuosien aikana lasten ja kodinhoidon kanssa.
  Ei olisi tämä yrittäjän arki mahdollista ilman häntä.

  VastaaPoista
 82. Henna28
  Yksi arpa, Luksus pipo on se jonka haluaisin antaa lahjaksi miehelleni.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Voi mikä ihana arvonta! Kaikille vinkeille löytyisi helposti saajansa, mutta Luksus-pipon antaisin ensimmäiseksi esikoiseni ihanalle kummitätille, joka pitkän odotuksen jälkeen odottaa nyt vihdoin itse omaa pikkuista vauvaa. Pipo lämmittäisi kovasti vaunulenkeillä. :)

  VastaaPoista
 84. Yhdellä arvalla mukana, vasta löysin kivan blogisi!
  Antaisin seinäkellon lahjaksi ekaluokkalaiselle tyttärelleni joka on juuri oppinut tuntemaan kellon ja on siitä kauhean kiinnostunut. Ensin tauluun tehtäisiin numerot ja iän karttuessa pieniä kuvioita ja mitä milloinkin. Omaan kotiin joskus muuttaessa kello kulkisi mukana ja muistuttaisi lapsuudesta!
  terv. HeliA

  VastaaPoista
 85. Onpas mahtava arvonta. Kaikille löytyisi saaja,mutta Myssyfarmin pipon antaisin tyttärelleni,joka parin kuukauden etelän lämmössä oleilun jälkeen palaa jouluksi kotiin tänne Suomen talveen. Niin ja kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 86. Äidilleni antaisin seinäkellon koska hänen vanha kello meni rikki

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Antaisin miehelleni (jolloin se olisi myös itselleni) lahjaksi ihanan kiekko-kellon. Se sopisi tosi ihanasti mattamustaan keittiöömme valkoiselle seinälle. Mukana yhdellä arvalla mutta täytyypä käydä rekisteröitymässä lukijaksi <3

  VastaaPoista
 88. Ompas kivoja lahjaideoita <3 Mä annan lahjan ainakin mun miehelleni! Molemmilla ollut pitkä syksy ja nyt sitten on aika tunnelmoida ja hemmotella toisiamme ja lahjat kuuluu asiaan :)

  VastaaPoista
 89. Kauniita tuotteita <3 Noita antaisin mielelläni itsekin lahjaksi ystäville. Kolmella mukaan ihanaan arvontaan.

  VastaaPoista
 90. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 91. Kummitytölle antaisin Lundian laatikon. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 92. Lundian laatikon antaisin lapsenlapselle. Siihen olisi hyvä kerätä aarteita. Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 93. Lundian laatikon äitilleni. Tai kellon siskolleni. Mukana arvonnoissa yhdellä!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 94. Yhdellä mukana. Lundian laatikon antaisin miehekkeelle, joka rakastaa simppeleitä muotoja ja piilottaisi varmasti mielellään pikkusälänsä tänne. Sisälle olisi lahjaa antaessa kiva laittaa joku yllätys, vaikkapa elämyslahjana liput teatteriin, tms :)

  -Iida / iida@iidakiviranta.com

  VastaaPoista
 95. Antaisin kellon miehelleni, että ei aina myöhästyisi menoistaan.
  yhdellä arvalla mukana.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 96. Antaisin Myssyfarmin pipon siskolleni, joka rakastaa tupsupipoja. :) Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Antaisin Lundian lokeron miehen seilaavia pikkutavaroita varten ja itse toivoisin saavani tuon seitti tyynynpäällisen.
  laura-ollila@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Olen himoinnut tuota kelloa jo pitkään! Se on niin yksinkertainen ja ihana. Antaisin sen siis itselleni joululahjaksi <3

  VastaaPoista
 99. Kolmella arvalla mukana. Antaisin Seitti-tyynyn iäkkäälle isälleni. Hänen olisi mukava köllötellä sohvalla sen pehmeällä kankaalla. Meitä jännittää nyt kovasti hänen tulevat sairaalatutkimuksensa, toivottavasti kaikki on hyvin. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Oih, ehdottomasti Muoto2 Kiekko-seinäkello! �� Olen jo muutaman vuoden ihaillut kelloa, mutten raaskinut ostaa. En edes lahjaksi kihlatulleni, jolle sen antaisin jos arpa suosisi. Ehkä jopa huomenlahjana ensi kesän häissä, sillä hän toivoi kelloa (tarkoitti kylläkin varmaan rannekelloa) ��

  tleinonen85@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Toi kello olis mainio lahja hyvälle ystävälleni, joka on aina myöhässä :) Olen hänen kaasonsa, joten kello voisi olla kiva lahja, jotta morsian ehtii ajoissa häihinsä :') Kaikella rakkaudella kirjottaisin kelloon "kiire, kiire, kiire! <3" Mukana kolmella arvalla :) sansandelisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 102. Antaisin Kiekko - seinäkellon äidilleni yhtenä osana joululahjaa. Mukana kolmella arvalla. julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Ihana kello. Itselle joululahjaksi :)
  anulauril@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Ihana arvonta! Kolmella mukana. Pojalleni antaisin tuon Lundian laatikon.

  VastaaPoista
 105. Kolmella arvalla mukana! Meillä on ollut tapana, että aikuiset eivät anna lahjoja keskenään, ja lapsillekin hankitaan yhteislahjoja (siis me annamme pari ja lähisukulaiset antavat yhteislahjoja jotta niitä ei tule niin paljoa). Ja ihanasti lapset ovatkin olleet aina onnellisia vähistä lahjoistaan.. Toki tämä voi muuttua kun ikää tulee lisää ja aina kuulee miten paljon kaverit saavat kaikkea.. Vaikea kysymys siis..! Lapsille tärkeä ohjelmanumero on aina ollut myös se kun käymme ostamassa joulupuukeräykseen vieraille lapsille lahjat, aika lailla samanarvoiset kuin omillekin. Mutta hmm, arvontakysymykseen.. Antaisimme varmasti lahjan isovanhemmille, jotka ottavat lapsia välillä hoitoon vaikka asuvatkin sadan kilometrin päässä. Mutta silloin saadaan sitä yhteistä aikaa, joka on ollut meidänkin joululahjatoive monta vuotta.. Oma lehmä ojassa siis! :)

  VastaaPoista
 106. Ai niin ja lahja voisi olla tuo tyyny!:)

  VastaaPoista
 107. Kolmella arvalla mukana. Antaisin tyynyn tyttärelleni. Hän kyllä ansaitsee tälläisen pehmoisen ihanuuden tämän vuoden pettymysten vuoksi. Olisi ihana antaa hänelle yllätys.

  VastaaPoista
 108. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 109. Kolmella arvalla mukana. Lundian laatikon anataisin. RIikka.Kulla@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 110. Kolmella arvalla mukana! Vaikea valita minkä lahjoista valitsisin, koska kaikki ovat upeita ! Kuitenkin antaisin varmaan kellon poikaystävälleni, koska häneltä puuttuu sellainen ja kello on juuri sopiva hänen asuntoonsa. Kellossa kaunista on sen yksinkertaisuus ja juuri se, että se sopii niin miehille kuin naisille. :)

  VastaaPoista
 111. Kolmella arvalla mukana ja lahjaksi ystävälleni antaisin tuon tyynyn :)

  VastaaPoista
 112. yhdellä arvalla mukana :) ihania kaikki noista T: Kirsi Tenolahti (k.tenolahti@netti.fi)

  VastaaPoista
 113. Kolmella arvalla mukana. Antaisin Seitti tyynyn äidilleni. Sopisi hyvin äitini kotiin ja makuun. Olisi kiva kiittää häntä kaikesta avusta mm. lapsen hoidossa. :)
  pilviraitti@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Hei. Hieno idea. Tänä vuonna olen päättänyt antaa lahjaksi kotimaisia tuotteita. Kellon antaisin itselleni lahjaksi, tai pipon rakkaalle miehelleni. Mukana yhdellä arvalla.
  Anna.ju@suomi24.fi

  VastaaPoista
 115. Kivoja vinkkejä. :) Haluaisin antaa lahjan rakkaalle ystävälleni, joka on taas yhden vuoden ollut tukena ja ilona taipaleellani. :) <3

  Kolme arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 116. Ehdottomasti tuon seinäkellon antaisin ystävälleni, sopisi hänen kotiinsa täydellisesti <3

  tiiakemppi ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Kolmella arvalla mukana, Lundia-laatikon antaisin äidilleni 😊
  Kirsi

  VastaaPoista
 118. Kello, myssy tai tyyny olis valinta �� 3 arpaa mulla. ultzi@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. 3 arpaa kiitos! :)
  Myssyn antaisin ahkeralle pikkusiskolleni, joka opiskelee sairaanhoitajaksi. Ei pää palelisi kun kulkee koululle.

  VastaaPoista
 120. Jos kellon sattuisi voittamaan, menisi se miehen pakettiin. Meidän talosta kun puuttuu seinäkello ja mies on useamman kerran sitä seinästä etsinyt.

  Pipon voisin antaa äidilleni, joka jää kevääksi vuorotteluvapaalle hoitamaan meidän pienintä, jottei tarvitse vielä päivähoitoon laittaa. Lämmin pipo olisi tervetullut yhteisiin ulkoiluhetkiin.

  Tyyny menisi miehen siskolle, joka on innokas sisustaja ja kuumeisesti odottaa sopivaa tonttia oman talon pystyttämiseen.

  Kolmella arvalla mukana :)

  rouvay.blogspot.fi
  rouvay(at)gmail.com

  VastaaPoista
 121. Tyynyn antaisin parhaalle ystävälle <3

  VastaaPoista
 122. Antaisin lahjaksi korut tyttärille, riittäisi molemmille oma kappale

  VastaaPoista
 123. Tyynyt! Sopisi niin mun uudelle sohvalle!
  T. Anu

  VastaaPoista
 124. Kello vois olla perheen koululaisille, muistaisivat joutua pysäkille :)
  Arvonnassa mukana ...
  SanMarik

  VastaaPoista
 125. Oi, mahtavia kaikki! Mutta ehkä eniten omaa silmää lämmitti/lämmittäisi tuollainen pipo tai Lundian laatikko <3 Myssyfarmin pipoja olen katsellut ja ihaillut ja kuolannut aikaisemminkin, en vain ole raaskinut sellaista vielä ostaa. =)

  VastaaPoista
 126. Teini-ikäiselle tyttärelleni antaisin säilytysboksin kaiken pienen säilyttämiseen. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 127. Myssyn pistäisin ystäväni pakettiin. Hän viettää joka arkipäivä kolme tuntia päiväkodin pihalla säässä kuin säässä!
  (Kolme arpaa kiitos)

  VastaaPoista
 128. Kaksi arpaa mulle :) Lundian laatikko olisi oiva esiteinille tyttärelleni salaisuuksien piilottamiseen pienemmiltä sisaruksilta :)

  VastaaPoista
 129. Tänä vuonna haluaisin antaa lahjan aina auttavalle rakkaalle touhotädilleni! Täti on jo yli seitsemänkymmentä itsekin, mutta on omistanut päivänsä vielä vanhempien mummeleiden auttamiseen, kauppaan kuskaamiseen, hieromiseen yms. seuranpitoon. Ja silti, Aina, kun tädille soittaa ja kysyy voiko tulla kylään tai muuta, niin hänellä on aina ovi avoinna ja aikaa minullekin. Pure <3
  Kolmella arvalla mukana! :)
  - Jensku

  VastaaPoista
 130. Mahtava arvonta! :) Jos saisin valita, niin antaisin ehdottomasti seinäkellon lahjaksi pikkusiskolleni <3
  -MarJaa

  VastaaPoista
 131. Tänä vuonna annan lahjan omalle miehelle! Meillä on ollut melkoinen muutosten vuosi, kaikkea armeijasta vauvan syntymään, kaksi muuttoa, uus työpaikka jne. Ja yhdessä ollaan jaksettu taapertaa kunnialla eteenpäin<3
  jos noista joku pitäisi valita olis se ehkä tuo 1kertaa2 seitti tyyny:)
  Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 132. Minusta on ihana antaa lahjoja, etenkin itsetehtyjä. Eniten iloa tuottaa kuitenkin omien lasten lahjat, lasten riemu jouluna on ihanaa katsottavaa :) Ja lastenkin lahjoissa panostetaan ajattomuuteen ja kestävyyteen (vaikka hittilelujakin varmasti löytyy ainakin jostain paketista).

  VastaaPoista
 133. Tänä vuonna aion lahjoa pientä ystävääni <3
  Näistä Lundialla lahjoisin myös hänen äitiään <3
  Avonnassa kolmella mukana siis :)

  VastaaPoista
 134. Eronnonnutta ystävääni muistaisin Murulla tai Lundialla :) 3:lla arvalla mukana arvonnassa. sundvkata@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Yhdellä arvalla mukana. Jos jakaisimme joululahjoja, antaisin lahjan miehelleni, koska hän jaksaa tukea ja piristää jos jokin asia surettaa. Näistä lahjoista valitsisin mieluusti meidän yhteiseen kotiin seinäkellon.

  VastaaPoista
 136. Esimerkiksi Lundia-laatikon läheiselleni. Yhdellä arvalla mukana :)
  -anneli-
  anne.lie(at)outlook.com

  VastaaPoista
 137. Upea arvonta! Kolmella arvalla mukana :) Kello olisi oiva lahja muistaa ja kiittää miestäni kahden raskaan talonrakennus vuoden jälkeen, joihin on sisältynyt ilon hetkien lisäksi myös monta vastoinkäymistä. Mieheni on jaksanut pitää yllä positiivista fiilistä silloinkin kun itse on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin <3

  VastaaPoista
 138. Tyyny siskolle, sopisi kuin nakutettu heidän sisustukseen. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 139. Seitti-tyynyn antaisin lahjaksi pikku siskolleni :) Mukana kolmella arvalla!

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 140. Kiekko-kellon antaisin lahjaksi tyttärelleni, joka muutti ensimmäiseen omaan kotiinsa. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 141. Antaisin lahjan siskolleni, jonka kanssa olimme yhtä aikaa raskaana, ja joka synnytti minulle ihanan pienen kummitytön <3

  VastaaPoista
 142. Oi kuinka huikea arvonta! Kaikki tuotteet aivan mahtavia ja sieltä löytyisi omalle perheelle ja ystäville monta annettavaa! WAU! Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 143. Kolmella mukana. Lundian laatikon antaisin lahjaksi siskolleni, jolle on vauva tulossa. Laatikkossa voisi säilöä vaikka mitä vauvatarvikkeita.

  VastaaPoista
 144. Ihania juttuja, joille varmasti löytyisi perhepiiristä lahjansaajia. Oman perheen lisäksi annan lahjoja myös isovanhemmille ja kummilapsille. 3 arpaa.

  VastaaPoista
 145. Kolmella arvalla mukana. Antaisin pipon äidilleni 💕

  VastaaPoista
 146. Lahja menee ihan varmasti parhaalle ystävälleni. Ystäväni on ollut matkassa mukana ihan melkein alkumetreiltä saakka, äitimme kun ovat parhaat ystävät hekin, joten kun bestikseni syntyi 10 kuukautta minua myöhemmin olemme olleet siitä saakka erottamattomat (tai no, siitä saakka kun kumpikin kykeni yhteisiin leikkeihin). Liki 25 vuotta on tullut taivallettua yhdessä jo, mielessä kävi että ekasta yhteisestä lapsuuskuvasta kehittäisin jotain :)
  Kolmella arvalla olisin mukana.

  VastaaPoista
 147. Ihana postaus! Haluaisin antaa lundia laatikon rakkaalle ystävälle joka on muuttamassa uuteen kotiin! Ja sinne sisään jotain kivaa!
  enskapa96@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Jouluna on mukava tuoda iloa ja hyvää mieltä muille ihmisille, myös sellaisille, joita emme tunne. Siksi osallistumme tänäkin vuonna Joulupuu-keräykseen antamalla joululahjat kahdelle lapselle. Mukana yhdellä arvalla. - Anu (markkanen.anu@gmail.com)

  VastaaPoista
 149. Kolme arpaa lahja miehelle
  Marjajkivinen@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Yksi arpa, jolla miehelleni tuo Lundian säilytyslaatikko. Hän rakastaa viimeisteltyjä ja hiottuja ideoita sekä puuta. Ehkäpä tällaisesta tyylikkäästä laatikosta olisi apua pöydän siivouksessakin :)./Katri
  kattey1@luukku.com

  VastaaPoista
 151. Ihan huikeat palkinnot! Tänä vuonna tahtoisin antaa jouluiloa kovia kokeneelle ystävälleni, joka on juuri pääsemässä jaloilleen.

  VastaaPoista
 152. Myssy ja kello kummatkin ois kivoja. Vaikea valinta, mutta valkoinen kiekko olisi hyvin tervetullut tällä hetkellä, sillä seinäkello uupuu. Yksi onnekas arpa. outijulia( at )gmail.com

  VastaaPoista
 153. Tulevalle miniälleni, vilukissalle, antaisin myssyn.

  - Elma -
  thlkmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 154. Kello on noista kivoin, mutta tänä vuonna en antaisi sitä kenellekään lahjaksi vaan pitäisin palkintona itsellä selvitystä pitkästä sairaslomasta ja polven kuntoutuksesta. Minun sen sijaan pitäisi keksiä iyse tehtyjä lahjoja monelle, sillä päätimme tänä vuonna ettemme anna lahjoja vaan lähdemme ulkomaille heti joulun jälkeen. Mutta tietenkin itsetehdyt yllätyslahjat ovat sallittuja ja myös niitä parhaita, kun kukaa ei osaa odottaa mitään:)

  VastaaPoista
 155. Kello tulisi olkkariimme yhteiseksi ihastuksesi, mutta erityisesti taaperomme ihasteltavaksi (tykkää seurata kelloja, 1,3v.) ja vieraita varten (he aina etsivät kelloa, ainoa kellomme on keittiön mikron kello).

  Mukana kolmella arvalla

  VastaaPoista
 156. Pipon antaisin äidilleni.
  -Jennaje

  VastaaPoista
 157. Tuo tyyny tai kello olisi ihana lahja itselleni :) Tämä on ollut rankka vuosi sairasteluiden yms. suhteen, joten kaipaisin vähän piristystä. Yhdellä arvalla mukana.
  nina.lemmetyinen(at)telemail.fi

  VastaaPoista
 158. Myssyn antaisin lahjaksi itselleni. Pysyisi pää lämpimänä �� Yhdellä arvalla mukana
  lennuk (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 159. Kolmella arvalla mukana. Kello näytti juuri siltä, että se sopisi miehelleni lahjaksi. Musta-valkoisessa keittiössämme on juuri kellon kokoinen paikka tyhjänä :)

  VastaaPoista
 160. Peppi
  Yhdellä arvalla mukaan, 1kertaa2 seitti tyyny menisi lahjaksi tyttärelle.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 161. Onpa ihania palkintoja! 😊
  Kolmella mukana
  iinka394@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Upea arvonta! Antaisin tyynynpäällisen äidilleni, rakastan antaa lahjoja. Lundialaatikon antaisin kummitytölleni, hän niin rakastaa säästää muistoja joten oispa ihana muistolaatikko! Ja hatun antaisin siskolleni, tuo olisi ihana hattu tallihommiin <3.

  Kolmella mukana.

  VastaaPoista
 163. Lundian laatikon antaisin poikaystävälleni. Hän on pienen tavaran hamstraaja, joten säilytyslaatikolla olisi hänelle käyttöä :)

  http://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 164. Myssyn antaisin Englannissa vaihdossa olevalle tyttärelleni, sillä yltää se kylmyys sinnekin :) Yhdellä mukana Suska KoivulaDesignista.

  VastaaPoista
 165. Antaisin tyynyn lahjaksi ystävälleni heidän uskomattomasta lähimmäisen rakkaudesta elämäntilanteeseen liittyen.

  VastaaPoista
 166. Voi kun huomasin blogisi vasta nyt ,aloin seuraamaan sinua myös instassa .
  Harmi etten kerinnyt osallistua kilpailuun mutta onnea niille onnellisille jotka palkinnot saa :) Todella hyviä ideoita Kiitos niistä :)
  Hyvää Joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 167. Oijoi keksisin kaikille noille ihanille tavaroille saajan. Mutta voiton vie 1x2 tyyny, jonka iloinen saaja olisi mieheni (ja koiramme, joka tykkää nukkua tyynyjen ympäröimänä). 1x lahja 2x saaja:)

  Osallistun yhdellä arvalla.

  disalindholm (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Kellon antaisin pojalle, Lundian boxin vanhimman tyttären pieneen kotiin. Myssy menisi nuorimmaiselle tyttärelle. Tyynyn antaisin miehelleni eli siis itselleni :D

  Kolmella arvalla mukana <3

  VastaaPoista
 169. Tämä joulu on meille erityisen spesiaali. Meidän esikoinen on tosiaan tulossa niihin aikoihin maailmaan. Toivon kovasti, että 1.1.2017 voisi olla hänen syntymäpäivä, mutta mistä sitä vielä tässä vaiheessa tietää. Tänä vuonna siis ehdottomasti tärkeimmät lahjat tulee hankittua hänelle. Tietysti myös omalle miehelle, joka on tässä raskausaikana antanut tukeaan 110%. Hän ansaitsee kaiken kiitoksen. Ja miten upeat palkinnot! Kyllähän noillekin olisi jokaiselle saaja <3 :)

  Kolmella mukana :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 170. Antaisin Seitti-tyynyn lahjaksi mun rakkaalle äidille! Äiti on pitkään haaveillut uusista sohvatyynyistä ja ollaan yhdessä katseltu tyynyjä vaikka mistä eri liikkeistä, mutta ei vaan oo löytynyt kivoja. Nää ois niin täydelliset ja sopis meidän vaaleaan kotiin :-)

  Kolmella arvalla mukana!
  emiliaablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 171. Palkinnot ovat niin huikeat että niistä voisi minkä tahansa antaa ystävälleni Merville josta on juuri tänä vuonna tullut erittäin tärkeä minulle ♥ kolmella mukana! :-)

  VastaaPoista
 172. Kiva postaus ja kisa! Vaikea valinta, oikeastaan mikä tahansa kävisi aika monelle lahjaksi. Jos pakko valita, niin systerille antaisin kaaosta ja sekasotkua selvittämään Lundian System 2 laatikon. Käytännöllistä ja kaunista samassa paketissa. Oiva kombo! Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 173. Onpa kiva arvonta ja kiva blogi! Vinkit ihania, ehdottomasti mukana siis! Valintani on Marumaxin korut ��
  mari_jokiranta@hotmail.com

  VastaaPoista
 174. Oman perheen hemmotteluun sopisi näistä mikä tahansa :)
  tuula.santala@hotmail.com

  VastaaPoista
 175. Valitsisin Lundian laatikon tyttärelleni pikkusälän säilytykseen. Itselleni toki voisin ottaa noista minkä vaan.
  olivia@luukku.com

  VastaaPoista
 176. Lahjan saisi aviomieheni, joka on aina tukena ja turvana hyvinä ja huonoina hetkinä. Ollaan yhdellä arvalla mukana :) kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 177. Lahjan antaisin siskolle, kaikista näistä varmaankin Lundian säilytyslaatikko olis hänelle mieluisin.

  jaanatuovinen13@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. Lahjan antaisin ystävälleni, ihanan korun. Yksi arpa.

  VastaaPoista
 179. Lundia System 2 antaisin avokilleni, saisi kaikki pikkutilpehöörit sinne säilytykseen. KOlmella arvalla mukana lukijana =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 180. Korun antaisin anopille joululahjaksi. Ollut mahtavana tukena viime vuonna kun esikoinen syntyi. Ilahduttaisin häntä sillä :) pitää pitkän mallisista koruista.

  VastaaPoista
 181. Erityisen lahjan annan pienelle, rakkaalle kummitytölleni, joka jaksaa aina ilahduttaa minua iloisuudellaan ja hauskoilla jutuillaan. Niistä tulee aina niin hyvälle tuulelle :) Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukana! minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 182. Ihania lahjavinkkejä. Myssy on mun suosikki.Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 183. Ihania lahjavinkkejä. Myssy on mun suosikki.Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 184. Noista lahjavinkeistä valitsisin äidilleni Lundian säilytyslaatikon, koska hänellä kertyy kaikenlaista tavaraa pitkin poikin asuntoa. Ehkä ne tavarat päätyisivät tuohon laatikkoon, josta ne löytyisivät heti.
  Olen kolmella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 185. Kolme arpaa.
  Vaikea valinta kaikkinensa. On niin paljon ihmisiä, joita haluaisin muistaa.
  Tänään on päällimäisenä taas äiti. Häneltä poistettiin vatsalaukku vuosi sitten ja elämään kiinnipääseminen on ollut vaikeaa. Nyt hän jäi eläkkeelle ja pitkästä elämäntyöstä luopuminen tekee kipeää.
  Lämmin myssy olisi valintani. Kirjoittaisin korttiin: Lempeää lämpöä äiti. Elämä kantaa.

  VastaaPoista
 186. Kolmella arvalla mukaan arvontaan.
  Annan tänän joulunakin naapureille joululahjaksi leivonnaisia, jotka aina lämmittävät heidän mieltä.
  texas-86(at) hotmail.com

  VastaaPoista
 187. Jeij, vielä ehtii messiin! :) Ehdottomasti muistaisin omaa äitiäni. Hän on sairaseläkkeellä, mutta löytää jostain uskomattomasta voimapankista energiaa auttaa meitä lapsia omassa arjessamme. Tiedän, että Seitti-tyyny olisi näistä hänen mieleensä. <3 Kolme arpaa, kiitos. :) <3

  VastaaPoista
 188. Kolmella arvalla mukana! Seittityynyn antaisin miehelleni. Sopivan maskuliininen yksilö, jonka mieskin nojatuoliinsa kelpuuttaisi. Olisipa tosi kiva yllätys, näin hoitovapaalla, kun se on yleensä mies, joka kustantaa lähes kaiken.

  VastaaPoista
 189. Eniten näistä iski tuo Lundian system säilytysrasia! Kaikki yhden arpalipun varaan... jaanukka.h@gmail.com

  VastaaPoista
 190. Antaisin lahjan ystävälleni uuden kodin tuparilahjaksi.
  Mukana yhdellä arvalla.
  -Minna ( minnapistemaa@ gmail.com )

  VastaaPoista
 191. Yhdellä arvalla mukana!
  Antaisin jo valmiiksi ihailemani Lundian laatikon lahjaksi ystävälleni, joka aina tuskailee kun hänellä ei ole eteisessä sopivaa laatikkoa pienille tavaroille. Nytpä olisi <3 ig:raunioo

  VastaaPoista
 192. Näin yleisesti ottaen olisi kiva antaa lahja Brother Christmasille, hän kun on antanut niitä tänä vuonna niin monta. Näistä todella ihanista esineistä valitsisin pipon. Se kelpaisi varmasti myös omalle miehellein (ja tietty mullekin) :P Kolme arpasta, kiitos!

  VastaaPoista
 193. Mukana yhdellä arvalla! Antaisin kellon ystävälle :)

  -emmaliinanen
  malkki.emma(ät)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig