lauantaina, marraskuuta 5

kun blogin kommentteihin ei vastata


Miltä susta tuntuu, jos olet jättänyt jonkun blogiin kommentin ja siihen ei vastata? Mulle on käynyt muutaman kerran niin eikä se tunnu kivalta. 

Mulle henkilökohtaisesti on ollut alusta lähtien tärkeää ottaa lukijani huomioon ja vastata jokaikiseen kommenttiin erikseen. Se on vähintä mitä voin tehdä, kun joku on nähnyt vaivaa jättäessään puumerkin. Muistan ikuisesti, kun sain ensimmäisen kommentin ja voi sitä riemun määrää. Tajusin heti kuinka hyvältä se tuntuu ja päätin siltä istuimelta jakaa sitä samaa hyvää oloa muillekin.


Kommentoin aktiivisesti muita blogeja ja yritän aina jättää edes pienen merkin käynnistäni. Joidenkin mielestä voi olla turhaa jättää hymynaama, yksi sana tai höpödöpö kommentti, mutta musta ei. Oli se sitten yksi tai kymmenen sanaa niin se osoittaa blogin kirjoittajalle, että hänen postaus on huomioitu. Luvut ovat lukuja, mutta ei mikään voita keskustelua sen sun jengin kanssa.


Onneksi suurin osa bloggaajista vastaa kommentteihin, mutta sitten on niitä, jotka eivät. Pahinta on ehkä se, että osaan vastataan ja osaan ei. Millainen olo siitä jää ihmiselle? Mulla ainakin tulee tosi tyhmä fiilis, tuntuu kuin olisi sanonut jotain ihan urpoa, koska ei edes vaivauduta reagoimaan. Tiedät kuitenkin bloggarin nähneen kommentin, koska boksi on muuten täynnä. Sehän olisi ihan sama, jos joku sanoisi sulle kasvotusten jotain etkä vastaisi. Aika epäkohteliasta. Ymmärrän tietenkin ilkeydet sekä asiattomuudet ja niihin on hyvää jättää vastaamatta tai 'kill them with kindness'. Anyways, nyt kaikki bloggarit hereille ja löydetään se aika vastata lukijoille, vaikka vähän viiveellä. Ilman heitä tää homma ois aika tylsää.

Onko sulle joskus käynyt niin, ettet ole saanut vastausta?  Herättääkö blogien kommentointi muuten mitään ajatuksia?


//Behave people.

SHARE:

66 kommenttia

 1. Mulla on tässä kohtaa pieni pisto sydämessä, nimittäin mun kommentteihin vastaamiset laahaa pääosin pahasti jälkijunassa. Vastaan kyllä kaikille tasapuolisesti, mutta toivoisin, että olisi mahdollista vasta nopeammin kommentteihin. Tunnen myös huonoa omaatuntoa instan puolella kommentteihin vastaamisesta, koska sielläkin homma helposti venähtää. Mutta onneksi sentään tiedostan tämän itse ja lohduttaudun sillä ajatuksella, että tämä on kuitenkin itselleni harrastus ja teen parhaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Jenniä! Minullakin laahaa, on laahannut koko vuoden. Joskus saatan käydä jopa menneen kuukauden kommentit kerralla läpi, eli isolla viiveellä. Oikeassa elämässä on ollut tosi kiire koko ajan, joten blogiharrastusaika otetaan silloin kun siihen on mahdollisuus - yleensä pelkkää postausta julkaistessa toinen käsi jo tekee jotain muuta. Jos joskus olen huomannut, ettei jättämääni kommenttiin ole vastattu, en ole osannut ajatella että bloggaaja olisi ollut tahallisesti vastaamatta, olen vain ajatellut, että hän ei vain ole ehtinyt. :) Mutta se on kurjaa, jos vastaillaan valikoiden vain tietyille tyypeille. :/

   Poista
  2. Jenni! Tarkoitus ei tosiaan ollut pistellä ketään sydämeen, mutta tästä puhuttiinkin jo ;).

   Mä olen myös huono kommentoimaan instassa! Sen myönnän! Parannus täytyy ehdottamasti tulla!

   Poista
  3. Jep, kaikillahan on kiire ja koko ajan! Se on fakta. Mä itse välillä jätän mieluummin uuden postauksen tekemättä ja sen ajan käytän kommentteihin vastaamiseen! Mutta tämäkin on asia, jonka kaikki tekee omalla tyylillä ;).

   Poista
 2. Just näin! Muistan edelleen kun joskus uskaltauduin kommentoimaan ja muie oli vastattu muttei mun kommenttiin :). Ja mulla on kans tapana vastata kaikille, tietenkin, kommentit on niin blogin suola. Ja ei mulle niin montaa kommenttia tule.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, on tapahtunut myös minullekin. Eikä tunnu kivalta. Mutta myönnän, että minulta jää joskus myös joku kommentti, johon en huomaa vastata. En tee sitä tarkoituksella vaan pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Erityisesti, jos vanhoihin postauksiin tulee kommentteja eikä niihin heti ehdi vastata, se joskus unohtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan tunnu!! Tottakai välillä jää huomaamatta, mutta itse aina tsekkaan, että kommenttien lukumäärä on parillinen luku. Siitä on helppo päätellä onko kaikkiin vastattu ;)

   Poista
 4. Olen samaa mieltä: Tuntuu lukijana tosi ikävältä, jos vastausta kommenttiin ei koskaan tule. Olisi kiva, että edes jotenkin noteerattaisiin, vaikka hymiöllä. Parista blogista onkin jäänyt vähän huono maku, ja toiseen näistä en juuri olekaan palannut enää. Yritän itse hyväksyä kommentit aika pikaisesti ja vastatakin mahdollisimman pian kommentin hyväksymisen jälkeen. Itsekin ilahdun kovasti jokaisesta kommentista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tosi kurjaa ja varsinkin, jos on oikeasti kirjoittanut kommentin, johon haluaisi feedbackkia! Mä olen myös vähintäänkin jättänyt kommentoinnin, kun vastauksia niihin ei tule!

   Poista
 5. Amen! Mä oon lopettanut joihinkin blogeihin kommentoimisen, kun koskaan ei saa vastausta. Jos on aikaa blogata, pitäisi olla aikaa myös vuorovaikutukseen lukijoiden kanssa! Mulle on ainakin tärkeämpää se, että mun pienessä blogissa on niitä vakkarilukijoita, jotka kommentoi kuin että olisi tuhat kirjautunutta lukijaa, mutta kukaan ei ikinä kommentoisi. Se vuorovaikutushan. on tän bloggaamisen suola!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Juurikin näin! Yhden postauksen voi jättää tekemättä ja vastailla sen sijaan kommentteihin :)

   Poista
 6. Auts, nyt tunsin piston sydämessäni... Välillä rehellisesti sanoen UNOHDAN vastata, tahallista se ei ole. Vanhoihin postauksiin kommentoijat jäävät ehkä liian usein vastausta vaille. Täytyy yrittää muistaa paremmin! Minä tosin olen sellainen kommentoija, joka ei käy kovinkaan usein katsomassa onko kommenttiini vastattu. Aika ei vaan riitä samojen postausten selailuun toista kertaa (te muut bloggaatte niin hemmetin usein, että on vaikea pysyä perässä!) . Eli siitä ei tarvitse potea kenenkään huonoa omaatuntoa jos mulle jää vastaamatta, mä en loukkaannu. ;) Mutta kommentteja on TODELLA KIVA saada! Jotenkin olen vaan huomannut että niitä jätetään aina vaan vähemmän ja vähemmän... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, ettei kukaan tahallisesti jätä vastaamatta :)! Niin on, kommentit ovat oikeasti PARHAITA <3

   Poista
 7. Samoja ajatuksia ja kokemuksia on mullakin. Mieli tekee jättää sellaisen blogin lukeminen, tai ainakin kommentointi jonka pitäjä ei vaivaudu vastaamaan kommentteihin.

  VastaaPoista
 8. Yhdyn sanoihisi t ä y s i n ! Itselleni on todella tärkeää vastata kaikille ja koen ihan samalla tavalla että se on vähän kuin ei puheeseen vastattaisi. Itse myös jätän liki aina puumerkin käynnistä. Minusta se on bloggaajalle tärkeää, tietää ketä kaikkia langoilla on. ❤ yritän myös panostaa kommentteihin useimmiten mitä jätän. Toki aika ei aina riitä mutta parhaan mukaan.

  Ihana kun nostit aiheen esille 💗 kiitos! ❤

  Lauantain iloa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin esikuva kommenttien jättämisestä <3

   Poista
 9. Molemmat on käynyt itselle... se, ettei mun kommenttiin ole vastattu ja että minä en ole vastannut johonkin. Jälkimmäinen on saattanut tapahtua, jos on tullut kommentti johonkin vanhaan postaukseen, se on yksinkertaisesti jäänyt huomaamatta tai sitten sen on huomannut, mutta ei ole heti pystynyt vastaamaan ja sitten unohtunut. Ei todellakaan asia, jota saisi käydä, sillä ne kommentit edelleen lämmittää sydäntä joka ikinen! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Se on todentotta haastavaa, jos vanhaan postaukseen tulee kommentti. Silloin yritän vastata kommenttiin heti. Aina se ei ole tietenkään mahdollista, mutta yleensä jätän sen ilmoituksen(mailin) inboxiin, jotta muistan käydä myöhemmin kommentoimassa!

   Poista
 10. On käynyt ja kyl se vaikuttaa siihen viittiikö blogia enää sitten edes seurata. Kommentit ovat nykyään niin harvinaisia ainakin omassa blogissani, että hävettäisi, jos en vastaisi niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin vaikuttaa ja ei hirveästi tee mieli jättää kommentteja!

   Poista
 11. Itse kommentoin jokaiseen blogiin jota käyn lukemassa, lähinnä jo siksi että tiedän kuinka hyvältä itsestä tuntuu kun saa kommentteja ja tietää ettei tätä piperrä yksin vaan lukijoita on :)
  Yritän vastata jokaiseen saamaani kommenttiin, joskus kiireen vuoksi joku jää mutta sitä en tee tarkoituksella. Minusta se on lukija kunnioittamista että vastaa hänen jättämään kommenttiin edes pienellä vastauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Mulla sama. Jotain haluan aina sanoa, koska ne pienetkin sanat tuntuvat kivoilta :)

   Poista
 12. Samoilla ajatuksilla, mutta joskus vastaaminen laahaa perässä, koska muu elämä tulee tielle eli se oikea. ;) Lisäksi jos kommentteja tulee kymmenittäin eli montakymmentä, niin valehtelematta niihin vastaamiseen menee tunteja, kuten blogipostauksen tekemiseen ja jostain se aika on revittävä. Tällöin vastaan hissukseen aina, kun on aikaa. Joskus varsinkin vanhempaan postauksen saatan lukaista kommentin mobiililla ja kauhukseni huomaan, että kommenttiin vastaaminen on unohtunut. Pyrin aina vastaamaan kommentteihin, vaikkakin osittain viiveellä.

  Ymmärrän kuitenkin, että kaikilla ei ole aikaa vastata kaikkiin kommentteihin, koska joss kommentteja tulee 40-100 ja niihin haluaa ajatuksella vastata ja tuo on joka päiväistä, sitten oman postauksen teko, muiden blogeissa vierailu jne. Niin ei kenelläkään ole vuorokaudessa, kuin se 24-tuntia.

  Joskus kyllä koen, että jos blogiin kommentoidaan vain hyvää viikonloppua ja olen kirjoittanut jotain vaikka sydämestäni, niin lukiko kommentoija tekstiä.

  Punainen lanka, vastavuoroisuus, yhteisöllisyys ja pyrin aina vastaamaan kommentteihin, mutta minäkin olen vain ihminen ja minulla on myös se ihan oikea elämä ja siellä tapahtuu ajoittain yllätyksiä.

  Sinun kommentit ilahduttaa aina, etenkin jos tulet ihanasti nauramaan blogiini. Ihana oot. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiialle pakko sanoa, että minä saatan olla se joka joskus toivottaa ihanaa vloppua - olen lukenut postauksen, mutta isommin en ehdi tai jaksa kommentoida, mutta haluan ilmaista sen, että olen "huomioinut sinut ja ihanan postauksen" :)

   Poista
  2. Itse kanssa luen aina koko kirjoituksen, mutta jos toinen on kirjoittanut oikein ihanasti ja syvällisesti... niin pitäisi olla itselläkin aikaa vastata oikein ajatuksen kanssa. Tällöin saattaa jäädä kommentti laittamatta, koska koen vastauksen olevan muuten tosi "töksähtävä".
   Tiia on yksi niistä, joka kirjoittaa niin syvällisesti, että itse jää välillä ihan sanattomaksi. Ajatuksia olisi, mutta ei saa niitä sanoja kirjoitettua (mukamas tarpeeksi hienosti).

   Ootte ihania kaikki <3

   Poista
  3. Tiia, juuri näin! Elämä tietty ensin, mutta silti jos on aikaa pitää blogia niin pitäis olla aikaa vastaa ihmisille! Varsinkin luulis sellaisten vastaavan jokaiseen kommenttiin, ketkä saavat tästä rahaa, sillä lukijat ne on ketkä ne pennoset heille tuo!!

   Viivekin on musta ok, kunhan vastaa. Itse yleensä kerran viikossa otan spurtin ja vastailen. Tänään esim. ei tullut postausta, kun päätin vastata teille ihanille <3.

   Mä oon ehkä Katjan kanssa samoilla linjoilla, että joskus lukee, muttei saa sanoja ulos mitä haluaisi niin vaan toivottaa hyvät viikonloput. Ja juurikin siksi, että kävin ja luin ja näytin sulle, että täällä ollaan :)

   Musmus! :)

   Poista
  4. Marru, toi on ihan totta! Joskus syvälliset postaukset vetää ihan lukkoon ja ois niin paljon sanottavaa, mut ei saa niitä "paperille". Yleensä mä sit aina höpisen ne itekseni ääneen ja sit laitan just sen 'hyvää viikonloppua' :))!

   Poista
 13. Minäkin pyrin vastaamaan aina jotain (jos en ole vastannut niin se on vahinko-unohdus) - edes sydämen, että ilmaisen sen että olen lukenut kommentin, sillä on suuresti väliä, kiitän kommentista. Joskus aikoinaan luin suosittua blogia, jota ei enää ole - siellä bloggaaja vastasi vain osan kommenteihin, mutta eipä juuri koskaan mm. minun. Ja kyllä se vähän ikävältä tuntui, jotenkin vähän ehkä nolatulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Juurikin näin! Mäkin jätän vaikka sen hymynaaman, kunhan jotain! Juurikin näin. Siinä tulee kieltämättä tyhmä olo, kun osaan vastataan ja osaan ei!!

   Poista
 14. Pyrin vastaamaan kaikkiin ja vielä kohtuullisessa ajassa. Jotkut vanhempiin postauksiin tulleet kommentit saattaa jäädä vastaamatta. Vaikka usein toivoisin vastausta kommenttiini, en silti suutu, jos ei sitä tule. Saatan käydä myöhemmin tsekkaamassa ja ykeensä se vastaus on sitten tullutkin. Tässä toivoisinkin, että me bloggaajat vähän ryhdistäytyisimme eli pyrittäisi vastaamaan vähän nopeammin. Itse pyrin vastaamaan edellisen postauksen kommentteihin aina kun julkaisen uuden postauksen. Näin pysyy vastattavien kommenttien määrä kohtuullisena. Ja kyllä kommentin jättäjä toivoo aina vastausta, se pidettäköön mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mäkin yritän viikon sisällä kaikille ja kaikkiin vastata. Aina ei onnistu, mutta yritys hyvä 10. Toi on muuten hyvä sääntö, ennen kuin seuraava postaus tulee niin kommentteihin pitää olla vastattu! Kiitos :)

   Poista
 15. Osaan blogikirjoituksista kommentoin, osaan en koskaan, koska mun mielipiteeni ei ole ns linjassa.
  Silloin kun ihan ajatuksella jotain laitan, enkä saa siihen mitään kuittausta, tuntuu höhlälle. Sitten kun tämä toistuu riittävän monta kertaa, lopetan po blogiin kommentoinnin. Luen kyllä, mutten enää ota kantaa. Joskus tekis mieli jotain kirjoittaakin, mut sit muistan ettei sinne kannata.
  Ymmärrän minäkin, että jos vastaustulva, niin ihan jokaiseen ei ehkä aika riitä, mutta silloinkin vois jotenkin niputtaa vastauksia.
  Sepä onkin riemukas hetki, mikäli omalla osallistumisellani olen saanut asiaa jotenkin eteenpäin, siksi niihin vastailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Siinä tuntee itsensä tosi höhläksi ja varsinkin, jos on oikein jakanut ajatuksiaan aiheesta.

   Juu, joku kerran ehdotti, että vastaisin kaikille yhteisesti, mutta en halua! Haluan ottaa jokaisen kommentin henkilökohtaisesti vastaan :)

   Poista
 16. Yritän aina vastata kaikille kommentoijille. Koen sen niin, että lukija, joka oman kiireensä keskeltä kommentoi, ansaitsee vastaamiseni ja haluan ajatuksella vastata hänelle.
  Koen vastaamattomuuden välinpitämättömyytenä lukijaa kohtaan. Viiveellä tosin välillä vastailen minäkin, mutta kuitenkin :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Mustakin se on välinpitämättömyyttä eikä tosiaan reilua!

   Poista
 17. Tykkään vastata kommentteihin, koska on ihanaa saada kommentteja. Pakko myöntää, että joskus pariin on jäänyt vastaamatta (huomaan vasta aikojen päästä tämän "mokan") tai vastaus on tullut viiveellä. - Mielelläni jätän itsekin kommentin, kun käyn postausta lukemassa. Jos kommentointi on pidemmän päälle yksipuolista, niin ikävä kyllä sitä ei enään viitsi itsekään kirjoittaa.
  - Mutta eihän sitä aina kerkiä, arjen kiireet pukkaa päälle meillä kaikilla :)

  Vuorovaikutus on mukavaa! Yritetään vastailla ja kommentoida, ihanaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, mun mielestä vuorovaikutus on kanssa parasta <3

   Poista
 18. Kokemusta on - ja itse pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin - jos joku jää vastaamatta, se on kyllä vahinko ja jäänyt huomaamatta kokonaan. Omat kommentit muiden postauksiin ovat olleet viime aikoina liian harvinaisia - kun kasvohalvauksessa vaurioitunut silmä on päivän tehnyt töissä töitä, ei se oikein enää iltaisin netteilyä kestä kunnolla. Mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan.
  Kommentit ovat bloggailun suola - ja jos on aikaa kirjoittaa, pitää olla aikaa myös vastata muiden kommentteihin. Nih!
  Hyvää viikonloppua sekä sinulle että minille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä periaate ja todellakin NIH! ;))

   Samoin sinne <3

   Poista
 19. Tämä postauksesi on kuin minun ajatukseni. Juuri mietin yhden seuraamani blogin kohdalla, viitsinkö enää lukea ja kommentoida, vastausta kun ei koskaan saa.
  Joten, ehdottomasti kommenttiin vaikka vaan hymynaama tai viikonlopun toivotukset. VIESTI: Olen käynyt lukemassa postauksesi!
  Ja, itse ajattelen niin, että ei uutta postausta ennen kun on vanhoihin kommentteihin vastannut. Vuorovaikutus on se juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi tylsää, kun ei vastata!! Ja olet oikeassa, tää keskustelu on parasta :)

   Poista
 20. Samaa mieltä. Blogiin tulleet kommentit ja saadut ajatukset ovat tosiaan yksi tämän harrastuksen kivoimmista puolista. Yksin ei kovin kauaa viitsisi höpötellä. Vastaaminen on siis minullekin tosi tärkeää. Kuten monelle muullekin voi johonkin vanhaan postaukseen tullut kommentti jäädä kuitenkin vahingossa noteeraamatta. Ikävää on musta myös se kun laittaa sähköpostia bloggarille ja varmistaa että linkitys tai idean jakaminen on ok, mutta saa hiljaisuuden vastaukseksi. Tämä on käynyt muutaman kerran ja tuntuu tosi kurjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans en oo muutamaan otteeseen saanut vastausta maileihin ja se on tosi tylsää :(. Onneksi moni kuitenkin on sitä mieltä, että kaikkiin tulee vastata :)

   Poista
 21. Haluaisin aina vastata samantien kaikkiin kommenteihin, mutta mulla bloggeri jumittaa niin, että en saa samalla kerralla vastattua kuin yhteen. :/ Siksi käy niin, että näyttää siltä että vastaan vaan osaan. Tosi ärsyttävä juttu!! Mutta ehdottomasti samaa mieltä, että kaikkiin kuuluu vastata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna mulla ollut samaa ongelmaa ja erityisesti mobiili laitteella. Pääsen vastaamaan kun avaan postauksen joka kerta uudelleen eli siis joka kommentin kohdalla klikkaan postauksen otsikkoa ensin uudelleen. Vie aikaa ja on tosi ärsyttävää.

   Poista
  2. Siis mitä ihmettä? Miten vain yhteen? Tosi outoa enkä kyllä itse ole huomannut tuollaista!

   Poista
  3. Sara, joskus mulla käy niin, että pitää refreshaa se sivu ja sit pääsen vastaamaan, mutta onneksi ei aina!

   Poista
 22. Tunsin pistoksen sydämessäni! :/ Tämä syksy on ollut niin kiireinen, että blogille on ollut turhan vähän aikaa ja kommentteihin vastaaminen on laahannut. Toki kommentteihin vastaaminen on tärkeää, mutta itse laitan usein uuden sisällön etusijalle ja vastaan kommentteihin jälkijunassa, vaikka viikon kommentteihin kerralla. :) Kuitenkin vastaaminen on tärkeää ja toivon, että kovin moni kommentti ei olisi jäänyt vastausta vaille! Hyvä aihe esille otettavaksi ja tämän kannustamana kävin juuri vastaamassa kaikkiin viime aikoijen kommentteihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jengi on tuntenut pistoksia ;)

   Yes, hyvä Essi <3

   Poista
 23. Vastaan aina kaikille, ennemmin tai myöhemmin. Koen myös epäkohteliaaksi jättää vastaamatta, jos joku on nähnyt vaivaa ja tullut kommentoimaan blogiini. Muutenkin kommentit ovat tosi vähissä nykyään.

  VastaaPoista
 24. Vastaaminen on osa blogikulttuuria ja hyviä tapoja! Toivon, että en ole monesti unohtanut vastata kommenttiin. On aina kivaa saada viesti saapuneisiin. Pyrin mahdollisimman pian vastaamaan, etten unohda. Hyvää marraskuuta! Tuija

  VastaaPoista
 25. Samaa mieltä täälläkin, ja aika usein näin on käynytkin, ettei kommenttiin ole vastattu. Itse yritän ainakin, aina muistaa vastata, vaikka muutaman päivän viiveellä välillä meneekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Juurikin näin, pieni viive ok, kunhan vastataat :)

   Poista
 26. Minusta on ihanaa että kommentoit niin aktiivisesti :-) Itse pidän myös tärkeänä vastata ihan kaikkiin kommentteihin. Joskus on käynyt niin, viimeksi ihan äskettäin, että samassa postauksessa oli monta kommenttia ja olin mielestäni vastannut kaikkiin, mutta jälkeenpäin huomasin että joku on jäänyt vahingossa välistä. Se taisi olla vielä sun kommentti! Eli toivottavasti et siitä pahoittanut mieltäsi, vastasin kyllä siihenkin mutta ehkä päivää myöhemmin kuin muihin saman postauksen kommentteihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä yritän parhaani mukaan aina kommentoida :)

   Ahaha, en pahoittanut!! Enkä tietty kaikkia käy syynäämässä onko vastattu ;D.

   Poista
 27. Mulla vastaukset hieman viivästyneet uuden kodin remontoinnin, lapsiperheen arjen ja kahden työn myötä. Mutta yritän olla tämän suhteen itselleni armollinen, vaikka mielessä olevatkin :)
  On ihanaa saada kommentteja ja antaa niitä - aina kun vain siihen on kylliksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Teillä onkin ollut hommaa siellä :)

   Poista
 28. Olen samaa mieltä. Kommentteihin on tärkeää vastata. Itselläni vastaaminen kestää välillä turhan kauan, mutta pyrin kaikkiin vastaamaan. :) Epähuomiossa saattaa johonkin vanhaan postaukseen tullut kommentti jäädä huomiotta. Muiden blogeissa ehdin enää harvoin kommentoida, koska blogien lukeminen on jäänyt muutenkin vähemmälle. Aluksi podin siitäkin huonoa omaatuntoa, mutta aika ei vain riitä kaikkeen ja mieluiten kuitenkin haluan antaa aikaa perheelleni. :) Ehkä joskus taas on enemmän aikaa blogeillekin. :) Kiitos jälleen mielenkiintoisesta aiheesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja ole hyvä :). Asiat tietenkin tärkeysjärjestykseen elämässä :).

   Poista
 29. AH! Yleisesti täytyy sanoa, että mahtavaa pohdintaa ja kiitos jokaiselle kivoista kommenteistanne!!

  Yes!!

  VastaaPoista
 30. Mä en yleensä itse jätä kommentteja pelkästään sen jättämisen vuoksi, vaan silloin kun mulla on oikeasti jotain sanottavaa asiaan. :D Ollaan täs erilaisia, mutta omin blogin kommentteihin vastaan aina. Ja ai kauheeta, jos joskus oon unohtanut vastata johonkin kommenttiin, niin tulee oikein huono mieli siitä! Arvostan kans tosi paljon tyyppejä jotka kommentoi, joten se on vähintä mitä voi tehdä, vaikka mulla saattaa mennä pari pvää joskus vastaamiseen... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just! Ja mä taas jätän, vaikka sen hyvää weekendiä ;).

   Jokainen tyylillään ja minkä parhaaksi kokee :)!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig