keskiviikkona, joulukuuta 7

meille ei joulukuusta tule


Viime vuonna meillä ei ollut minkäänlaisia joulukoristeita esillä vain ja ainoastaan valot ikkunassa. Muistan elävästi sen laiskuuden tunteen enkä yksinkertaisesti jaksanut laittaa mitään esille. Viimeisen viikon aikana oon itse asiassa ollut aika täpinöistä tunnelman luomisesta kotiin. Ei tiedä voiko sanoa, että meillä näkyy joulu sisustuksessa tänäkään vuonna, mutta lämpöinen fiilis on vallannut olohuoneen. Tuikkuilla, kynttilöillä, oksilla sekä vihreällä ilme muuttuu alta aika yksikön.


pöydäkuusi

pöytäkuusi

pöytäkuusi


Joulukuusta meille ei tosiaan tänä vuonna tule. Ostin pari vuotta takaperin valkoisen tekokuusen ja se on tainnut olla esillä parina jouluna, mutta tulimme siihen tulokseen, että meille riittää tämä pikkuinen pöytäkuusi (Ikea, 4,99€). Se ei vie tilaa, mutta silti luo jouluista fiilistä kotiin ja muutama koristekin mahtui sihhen.

Muissakin blogeissa on vilahdellut pienempiä kuusia, ainakin Oblikin Jutta esitteli viikon sisustusvalinnassaan huonekuusen sekä Sanna Inspired by Lovesta oli hakenut Plantagenista pienemmän kuusen. Saas nähdä miten nämä ladyt koristelevat ne vai koristevatko ollenkaan :)?


Energista loppuviikkoa teille.


//Our Christmas Tree.

SHARE:

25 kommenttia

 1. Hih, juuri samaisesta asiasta kirjoittelin blogiini. Söpö pikkukuusi teilläkin! Meillä on yleensä ollut enemmän joulukuusta muistuttava pikkukuusi (viime vuonna ulkona), mutta nyt kotiutui valkokartiokuusi, joka on kooltaan juuri sopiva ja tykkään tuosta kyllä muutenkin. :)

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Kiitos. Mä oon niin tyytyväinen tähän pieneen kaunottareen <3

   Poista
 2. Meillekään ei tule kuusta tänä vuonna, kun lähdetään kohti pohjoista jo jouluviikon keskiviikkona ja takaisin tullaan vasta välipäivinä.
  Mukavaa joulun odotusta teille!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei myöskään kovin paljon koristeita tule. Samanlainen valkolakkinen tottu on meilläkin päässyt esille :)

  VastaaPoista
 4. Meille tulee joulukuusi, pojat käyvät pappan kanssa kuusimetsällä, joulunperinne. Itse en niin sen kuusen perään ole, mutta lapset toivovat.
  Meillä on huonekuusi pöydällä ja rappukäytävässä tuo pieni kuusi jonka kuopuksen kanssa haimme. Ne riittäisivät kyllä hyvin minulle.
  Eli, ymmärrän hyvin valintasi. Ja, ei sitä joulua nyt niin kovasti tarvitse laittaa, kynttilät ja valot. Siinä se on. Ihmiset ympärillä ovat tärkeintä joulussa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kaunis perinne teillä :) Siinä olet täysin oikeassa, että ihmiset ympärillä ovat tärkeitä <3

   Poista
 5. Tuo on upea kuusi ❤ tykkään sen mallista. Meillä oli se joskus parvekkeella ja oli kiva 🌲

  Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olen ihan ihastunut :)

   Samoin!

   Poista
 6. Ihana kuusi <3 Tänä Jouluna voi vaan haaveilla isosta kuusesta, kun nämä neliöt ei oikein veny. ;D Pienen kuusen hankinnastakaan en ole vielä varma, kun kahden osoitteen väliä Joulunakin suhataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Jos ei ole kotona niin silloin kai turha hankkia sen enempää koristeita!

   Poista
 7. Minä kyllä haluan joulukuusen (ja onneksi lapsetkin), en osaisi olla ilman... Ehkä joskus sitten vanhana haluan vain tuollaisen pikkuisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ihanaa, että sellainen tulee ja kivahan sitä on koristella :)

   Poista
 8. No tuo tuokin paljon tunnelmaa! Meilläkään ei ole kuusta, mutta joulunviettopaikassa on aina. Se tuoksu on niin. <3

  VastaaPoista
 9. Kuusi löytyy! :) ja tänä vuonna se on kyllä suurin mitä koskaan aiemmin. :D Mutta haluaisin vielä löytää just tollasen pienen kuusen mm eteiseen tai vaikka ulos ovenpieleen! Huomenna meen pyörähtämään Ikeassa, täytyypä pitää silmät auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wheww! Hauskaa! Ikeasta ostin tuon ja varmasti löydät :)

   Poista
 10. Meiltä löytyy huonekuusi sekä pienen pieni metsäkuusi maljakosta. Neidin mielestä kotimme kaipaa silti vielä sitä isoa kuusta jonka saa sit aatoksi koristella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww! Sitten teidän täytyy varmaan neidin toive toteuttaa :)

   Poista
 11. Meillä ei ollut viime jouluna kuusta eikä tule tänäkään jouluna, sillä vietetään joulunaikaa muualla kuin kotona. Eilen hain oman pihan metsästä pienen kuusentaimen, jonka laitoin lasipulloon. Se riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Pieni kuusu riittää ja varsinkin, jos ei ole kotona :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig