keskiviikkona, tammikuuta 11

3 x miksi olen tyytyväinen uuteen sohvaamme


Meillä on ollut nyt uusi ISKU TIME sohva käytössä parisen kuukautta ja välillä mietin miksi ikinä edes valitsin sen kylmän nahkasohvan meille. Niin kuin olen aiemmin todennut, että olihan se  kaunis, mutta mukavuus oli kaukana. Eron huomaa varsinkin nyt, kun uusi sohva on ihanan pehmeä ja hellä ihoa vasten. Olemme myös hengailleet paljon enemmän olohuoneessa ja nimenomaan sohvalla. Pidetty luku- ja halihetkiä, katsottu telkkaria tai muuten vaan istuttu ja fiilistelty uutta tulokasta. Oon ollut myös tosi tyytyväinen väriin, joka oli monelle ehkä yllätys. Muutama asia on myös yllättänyt positiviisesti.


3 x MIKSI OLEN TYYTYVÄINEN UUTEEN SOHVAAMME

1. KÄSINOJAT

Aluksi mietin ovatko käsinojat liian kapeat, mutta eivät ne ole. En oikeastaan olisi voinut edes ottaa leveämpiä, sillä muuten sohva ei olisi mahtunut olohuoneeseen. Nyt oon kuitenkin todennut, ettei niiden tuon leveämmät tarvitse olla. Hyvin ovat toimineet.Isku time sohva.


2. ISTUINTYYNYT JA KANGAS

Mä oon niin kiitollinen, että kyselin ja kyselin ja kyselin eri sohvatyynyjen materiaaleista ja iloinen, että Iskun henkilökunta jaksoi vastata kysymyksiini. Olin aluksi valitsemassa höyhentäytteen sohvatyynyille ja tiedän, että mua harmittaisi nyt ihan tuhottomasti, jos olisin valinnut sen. Kyllä sohvan täytyy olla napakka ja vaahtomuovitäyte oli juuri oikea valinta meille.

Orient Occidentin Shetland kangas on samettisen pehmeä ja jopa minikin on nyt tyytyväinen valintaan, vaikka aluksi epäili sitä.Isku time sohva.


3. KORKEAT SOHVAN JALAT

Ette arvaa kuinka ihanaa on päästä imuroimaan sohvan alta, kun ei tarvitse siirrellä mitään eikä tehdä sen suurempia liikkeitä asian suhteen. Tämä on helpottanut hurjasti siivoamista ja varsinkin, kun sinne alle kulkeutuu vaikka ja mitä roinaa. Mielestäni sohvan yleisilme on myös kevyempi korkeilla jaloilla.Isku time sohva.Olemme olleet todella tyytyväisiä ISKU TIME -sohvaan ja voin lämpimästi suositella mallia kaikille. Mitkä asiat ovat teille tärkeitä sohvassa?Isku time sohva.


//Couching.

SHARE:

18 kommenttia

 1. Tuo sohva näyttää kyllä hyvälle 💗 mukava kun olette löytäneet hyvän sohvan 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana ja niin tyytyväinen :)

   Poista
 2. Teidän sohva on kaunis ja juuri noiden kapeiden käsinojien ansiosta siro. Meillä on leveät käsinojat ja olen hieman kyllästynyt. Mutta, muuten kun sohva on kiva, niin eipä ole vaihto käynyt mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yes, ne kapeat käsinojat tekevät kyllä siitä siromman :).

   Poista
 3. Kiva kun sohva on miellyttänyt, koska sohva tahtoo olla melkein kaikkein talon kallein investointi. Sirot käsinojat kyllä ovat kivat ja monestihan niihin nojaa tyyny, ettei välttämättä tartte olla leveitä käsinojia. Tykkään myös kun on kahdella tyynyllä, on paljon selkeämpi jos olis kolmella. Ite jos valitsen sohvan, niin hyvä kulutusta kestävä kangas, joku kudonta tyyppinen jossa pikkasen elävä pinta, kapeat käsidojat ja modernit yksinkertaiset jalat ja varmaan meillekkin vaahtomuovitäytteen, en tiedä jaksaisinko olla aina laittamassa kuosiin joka istuimisen jälkeen jos olis höyhentäytteinen? Meillä nyt Ht-collectionin sohva ollut 10 vuotta ja alkaa olemaan jo ikävän nukkainen. Pitäsi ostaa kyllä jo uusi, mutta ei vielä mahdollisuutta ostaa sellaista minkä haluaisin eli ostan sitten sen kun pystyn, en mitään väliaikais ratkaisua :) Ihanaa viikkoa sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ei oo halpoja nämä sohvat ja sitä suuremmmalla syyllä ostopäätöstä täytyy miettiä! Hyvä sinä, väliaikaisratkaisut eivät toimi koskaan!!

   Samoin :)

   Poista
 4. Me ostimme viimeksi sohvan kokeilmalla, että siihen mahtuu nukkumaan. Myyjä ei oikein ymmärtänyt. :D Selitti että on vuodesohvia jne. Sanoimme, että kun yöllä vaihdellaan huoneita ja yritetään nukkua edes joku jossain, siinä ei vuodesohvia availla. Nappiin on mennyt, voi kuinka paljon sohvalla on nukuttu! Telkkarisohvassa pitää mielestäni ehdottomasti olla myös divaani. Hyvä kun teidän hankinta meni nappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kriteeri valinnalle :). Olisin ehdottomasti halunnut meillekin divaanin, mutta ei mahtunut :(. Ehkä sitten joku päivä, jos löydämme isomman asunnon ;)

   Poista
 5. Sohva on kyllä tyylikäs ja hyvän värinen, täytyy laittaa korvan taakse. ;)

  VastaaPoista
 6. Tykkään niin tuosta väristä. Mulle sohvassa tärkeintä on mukavuus, sohvan täytyy olla kiva pesä, jossa voi olla miten haluaa.

  VastaaPoista
 7. Ihana se on. Minulla on tärkeää, että on hyvä istua ja myös, että sohva on hyvän näköinen. Väri tärkeä juttu. Hyvää yötä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Se on niin kaunis! Mukavuus on kyllä tärkeintä :)

   Poista
 8. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen teidän sohvavalintaan! <3 Mä mietin meidän sohvaa hankkiessa, että onko outoa, kun ei ole ollenkaan käsinojia, mut oon tykännyt tosi paljon eli kaikkeen tottuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niin ihana ja oon tosi tyytyväinen :) Näinhän se on... kaikkeen tottuu ja aika harvoin mäkään nojaan niihin käsinojiin.

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig