keskiviikkona, helmikuuta 8

DIY kynttilänjalka


Montahan kynttilänjalkaa ja tuikkukippoa meiltä löytyy? En ole koskaan laskenut, mutta kahden käden sormet tuskin riittävät. Meiltä löytyy klassikoita sekä jotain heräteostoksia vuosien varrelta. Olen kuitenkin karsinut niitä rankalla kädellä ja pitänyt vain lempparit. Musta on ihana poltella kynttilöitä varsinkin iltaisin ja pimeään vuodenaikaan. Kynttilänvalo luo omanlaista tunnelmaa, rauhoittaa ja saa aikaan hyvää fiilistä tai hyggeä niin kuin tanskalaiset sanoisivat.


DIY kynttilänjalka

DIY kynttilänjalkaSe taisi olla marraskuussa, kun instassa alkoi pyörimään kuvia kynttilänjalasta, jonka ympärillä oli iso rengas. Kiinnitin siihen heti huomiota ja sain selville, että se oli Klong -nimisen brandin valmistama. Kyllähän sen näki ensimmäisellä silmäyksellä tuotteella olevan kova hinta, jonka takia laitoinkin aivonystyrät töihin ja mietin miten saisin tehtyä samantyylisen itse. Olin samoihin aikoihin väkertänyt eucalyptuskranssin, johon käytin Sinellin isoa metallirengasta ja tajusin, että voin käyttää samaa rengasta DIY kynttilänjalkaan. Kävin ostamassa uuden, sahasin sen poikki ja Ikeasta löytyi pieni reikäinen tuikku, johon katkaistun metallirenkaan päädyt sopivat just eikä melkein. Mun mielestä siitä tuli aika kiva, ei nyt täysin samanlainen kuin alkuperäinen, mutta meille passeli. Kynttilänjalan hinnaksi tuli noin 7 euroa.DIY kynttilänjalka

DIY kynttilänjalka


Mitäs pidät? Itse oon tosi iloinen kekseliäisyydestäni ja tässähän alkaa tuntumaan siltä, kun laittaisi rahaa säästöön ;).


// Putting money in the bank.

SHARE:

26 kommenttia

 1. Tuo on oikein veikeä diy 🤗 loistava idea 💖 sopii niin teille 😎

  Mukavaa talvipäivää ❤

  VastaaPoista
 2. Kekseliäisyys kunniaan. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Juurikin näin, rahaa säästöön. Hyvä ja kaunis idea! Tällaiset toteutukset ovat juurikin niitä parhaita. Ja, kun tuntuu että omastakin kaapista löytyy useampi tuikkukippo. :)
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästäminen tuntuu kivalta :). Kiitos, mä oon tosi tyytis lopputulokseen :)

   Poista
 4. Ihanan kekseliästä, tykkään <3

  VastaaPoista
 5. Ihana idea! Täälläkin tunnelmoidaan kunnes tuo toinen tulee kotiin ja laittaa kaikki valot päälle. Yks ilta vuodatin jo pari kyyneltä, että kaipaan mun kynttilöitä :D no, nyt niitä taas on ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! MÄkin oon ihan innoissani :). Hahah, mä tykkään kans valoista, mutta välillä on kiva luoda tunnelmaa kynttilöillä.

   Poista
 6. Mahtavaa ideointia <3 ihana lopputulos :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana idea!!!! <3 Ja you know what - Tää on minusta paljon hienompi mitä alkuperäinen!

  VastaaPoista
 8. Joo, toimii.
  Tuli mieleen jonkun laulun sanat: "köyhän ainut huvitus on runsas mielikuvitus".
  Ja tää ihan hyvällä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! Joo, otin sen todella hyvällä! Runsas mielikuvitus on just hyvä ;)

   Poista
 9. Klongin kynttilänjalat ovat kyllä upeita <3 Ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat, aivan ihania! Hinta on vaan hieman liikaa ;)

   Poista
 10. Tosi ihana :) Ehkä syksyllä voisi tuollaista kokeilla itsekin. Hiljalleen ollaan laiteltu jo suurin osa kynttilöistä kaappiin odottelemaan syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ai teillä on mennyt jo kaappiin! Mulla palaa vielä joka ilta kynttilät :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig