sunnuntaina, helmikuuta 5

montako peiliä ihminen tarvitsee?


Nyt on meidän kodin peili kiintiö täynnä. Oon ostanut viimeisen kahden kuukauden aikana yhden lähestulkoon kahden metrin korkuisen peilin ja tämän superkauniin Normann Copenhagenin Flip-peilin. Olinhan haaveillut tästä jo syksyllä ja nyt alennusmyyntien aikaan sain ostettua sen synttärirahoillani. Mietin pitkään mustan ja valkoisen välillä, mutta valkoinen viehätti loppuen lopuksi enemmän. Peiliosa kääntyy ja pienelle tasolle voi laittaa vaikka koruja tai muita pieniä esineitä. Niin kaunis ja sopii meidän olkkarin tyyliin kuin nakutettu.


Meillä on yhteensä viisi peiliä pienessä kodissamme ja kyllähän se vähän mietityttää. Itse en edes vietä peilin edessä aikaa eikä kyllä minikään. Se täytyy myöntää, että kokovartalopeili on ollut tosi kiva ja vihdoinkin näkee miltä sitä näyttää, kun lähtee ovesta ulos. En tiedä onko se muuttanut asioita mihinkään suuntaan, mutta ehkä vähän tarkemmin katson sopiiko vaatteet edes yhteen ;).

Montako peiliä teiltä löytyy ja onko jokaiselle oikeasti käyttöä? Mun on pakko myöntää, että VINO -peili on meillä vain ja ainoastaan koristeen.


//Mirror, mirror on the wall.

SHARE:

24 kommenttia

 1. Ei vitsi miten kaunis peili. Täydellinen. Meillä on eteisessä peliliukuovet ja siinä taitaa olla meidän talon peilit, niin ja tottakai vessanpeili.

  VastaaPoista
 2. Onpa vain ihana tuo peili! <3 Meiltä löytyy kylppärien peilien lisäksi kaksi peiliä. Toinen on isokokoinen, josta voi juurikin vilkaista vaatetuksen sopivuuden ja toinen on olkkarista löytyvä pyöreä Hayn peili. Molemmista tykkään tosi paljon ja ovat käytössäkin. Alakertaan haluaisin myös kokovartalopeilin, mutta sille ei harmikseni ole paikkaa.
  Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä niin ihana <3. Kokovartalopeili on kyllä aivan must!!

   Samoin!

   Poista
 3. Jossain tätä peiliä itsekin ihastelin.Mulla on seinään kiinnitetty suurentava ja normaali Ikean peili.Vastaava oli myös jalallinen versio,se vaan meni rikki.Joten nyt pelkkä peiliosa jos aamulla esim.keittiösdä sipaisee vimpat meikit kasvoihin.Peilejä muutoin on meillä paljon liukuovissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, siis tämä on kyllä niin kaunis yksilö :)

   Poista
 4. Vessan peilin lisäksi löytyy kaksi vaatekomeroa, joissa on peililiukuovet. Ja se mun tärkein peili eli valaistu suurentava meikkipeili. En pystyisi ilman sitä meikkaamaan silmiä, saati nyppimään kulmakarvoja. Aika vähän tulee katsottua peilistä miltä näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Valaistu ja suurentava! Kuulostaa hyvältä :))

   Poista
 5. En ole hoksannutkaan, että meillekin voisi sijoittaa tällaisen pienemmän peilin jonnekin.. Nythän meillä on tasan neljä peiliä: kokovartalomallit eteisessä ja vierashuonessa, vessassa perusmalli ja minun meikkilaukussa pikkuinen tirppana. :) Kaunis on tuo Flip! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis tämä on niin kaunis <3 En tajua miten olen pärjännyt ilman kokovartalopeiliä!

   Poista
 6. On tuo vaan todella kaunis 💗 ihana haaveen toteutus 💗

  Meillä on tällä hetkellä 4 peiliä kylppärin lisäksi, yhden otin juur pois 🤗

  VastaaPoista
 7. Tätä peili katsonut neidin huoneeseen, tämä on tosi kaunis ja kiva kun saa koruja yms. laittaa tuohon alle.Meillä on eteisen liukuovet peiliä ja kokovartalopeilejä on yhteensä 4 kpl ja kaksi pyöreää peiliä seinällä, makkarissa ja ruokailutilassa. 3 wc:n peilit seinissä ja vielä pari irto peiliä...eipä muuten ole koskaan tullut laskettua peiliä :) Tyynyjä on kyllä tullut laksettua ja niitä onki aika läjä..joista osasta olen kyllä jo luopunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis niin ihana ja saa nähdä mitä keksin siihen! Vielä on tyhjänä, mutta eiköhän siihen jotain tule laitettua :).

   Hahah, mä en ees ala puhumaan tyynyistä ;))

   Poista
 8. Ihan yhtäkkiä laskettuna meillä on peilejä ainakin tusina... Ei niinkään itteämme niistä kattella vaan syy niiden olemassa oloon on lähinnä se, että niistä näkyy mielestäni niin ihanasti heijastuksia eri tiloista. Jotta ripustelen siis todnäk lisääkin vielä kaikennäköisiä kirppislöytöjä yms pitkin seiniä ;)
  Hyvännäköinen tuo Flip!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wooow! Teillä on tosi monta! Se on muuten ihan totta. Peilien tuomat heijastukset ovat kauniita plus ne isontavat tiloja aika paljon :).

   Poista
 9. Voi miten suloinen tuo kurkistuskuva peilin kautta <3
  Kaunis tämä peili tosiaan on!

  VastaaPoista
 10. Tuo on niin kaunis peili, olen myös ko haaveillut.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Ihana tuo peili!
  Meillä on peilejä näin äkkiseltään laskettuna 7 kpl

  VastaaPoista
 12. Ihana peili, samaista peiliä pohtisin itsekkin alesta, mutta jäi sitten tilaamati. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi mäkin löysin sen alesta :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig