lauantaina, helmikuuta 4

PÄÄSIN JATKOON - Rajala Ambassador 2017


Viime torstaina piti muutamaan otteeseen hieroa silmiä, kun Rajalan sivuille oli tullut tieto uudesta jatkoonpääsijästä. SE OLIN MINÄ!!! Mielessä pyöri sata ja yks asiaa; voiko tämä olla totta? Minä? Eiii. Ehkä joku virhe? YESSSS! Itkenkö? Nauranko? MÄ EN KESTÄÄÄÄÄ!!! 

Mulla ei ole sanoja kuvaamaan tätä fiilistä ja kaikkea sitä tunneskaalaa mitä viime viikko piti sisällään. Sen tiedän, että mun jokainen solu halusi päästä kisaan mukaan ja annoin oikeasti kaikkeni. Jouduin menemään mukavuusalueen ulkopuolelle, kokeilemaan ja opettelemaan uusia asioita, tekemään töitä kuvien eteen ja vielä sillä uhalla, etten välttämättä pääse jatkoon. Mutta mitään ei saa, jos ei yritä.
 Tiedän, etteivät kuvani olleet teknisesti täydellisiä eivätkä voikaan olla, sillä en ole ammattilainen. Mutta otin ne sillä osaamisella, joka mulla on ja sydän oli mukana. Oon niin kiitollinen ja innoissani tästä mahdollisuudesta ja etenkin siitä, että pääsen oppimaan uutta ja haastamaan itseäni muuhunkin kuin vain paikoillaan olevien huonekalujen kuvaamiseen. Ihan mahtavaa :)!

Voit käydä lukemassa toisen tehtäväni täällä. Aiheena oli nauru, joka on hyvin tuttu käsite, muttei helpoin aihe tallentaa muistikortille. Tärkeintä on, että kuvasta näkyy ja kuuluu fiilis, joka oikeassa tilanteessa oli.  Tämän postauksen kuva on otettu musta vuonna 1982 ja mielestäni kertoo kaiken oleellisen naurusta.

Anyways, mukana ollaan ja mahanpohja on perhosia täynnä. Kiitos kaikille ihanista tsemppiviesteistä edelliseen postaukseen ja lähipiirilleni tuesta näiden viimeisen kahden viikon aikana. En tiedä miten ootte jaksanut mua, mutta ilman teitä en olisi tässä <3.

Ihanaa viikonloppua kaikille. 


//Madness.

SHARE:

38 kommenttia

 1. Onnea vielä tätäkin kautta, aivan mahtavaa ja olet niin paikkasi ansainnut! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä kerran, hienoa hienoa ihan mahtavaa etä olet jatkossa <3

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu 💖 suuresti onnea onnea 💖

  VastaaPoista
 4. JIHAAAAA!!!!! ihan Super Hyper Hienoa <3 <3 <3 Vitsi olen ihan fiiliksissä kun joku onnistuu jossain, joka on haastavaa, eikä välttis edes itse tajua, että osaa vaikka osaakin!!!!;)
  Ihanan herskyviä kuvia nuo naurukuvat, väkisin rupee naurattamaan itseäänkin! Ja loistava korispallo on hieno idea!
  Tsemppiä jatkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiva kuulla ja todellakin! Mä kans aina fiilareissa, jos joku onnistuu ja varsinkin, jso on rohkeasti hypännyt tuntemattomaan :))

   Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Jee, onnea! En kyllä yllättynyt, kuvasi ovat todella puhuttelevat :)

  VastaaPoista
 6. Upea uutinen, täälläkin tsempataan!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavaa, olen niin onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
 8. Onnea tätäkin kautta ihan hurjasti - mutta turhaan kyllä vähättelet itseäsi - kyllä ne kuvasi olivat teknisestikin upeita!
  Peukut pystyssä seuraavaan vaiheeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä Lady!! Peukut kovasti pystyyn :))

   Poista
 9. Ihanaa! Onnea jatkoon <3

  VastaaPoista
 10. Aivan huikeaa! Suuret onnittelut! :) Ja tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 11. Vau, mahtavaa! Paljon onnea :-)

  VastaaPoista
 12. Ihan mahtavaa!!!! Niin paljon onnea!<3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, onnea! Ja ihan mahtavia nuo tokan tehtävän kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig