maanantaina, helmikuuta 27

uuden ruokapöydän suunnittelua


Oon viimeisen muutaman kuukauden aikana suunnitellut meille uutta ruokapöytää ja nyt aikataulu alkaa vihdoinkin vahvistua. Muutama asia pitää vielä selvittää, jonka jälkeen voin antaa työnjohtajalle vihreän valon. 

Muistatte varmaan sohvapöytämme, joka toteutettiin Nuorten työpajalla. Pöytä on ollut todella mieluisa eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä mistä tilaisin rungon uudelle ruokapöydälle. Olen käynyt keskustelua kouluttajan kanssa, lähettänyt inspiskuvia ja nyt olemme samalla sivulla suunnitelmien suhteen.


Itse suunniteltu ruokapöytä.Pöytätason materiaaliksi valikoitui Siperian lehtikuusi. Olen aivan rakastunut tuohon elävään pintaan. Tämän väriseksi en aio sitä kuitenkaan jättää vaan maalaan sen Osmo Colourin vahalla vaaleanharmaaksi. Idean sain Romuritarin instagramista, jossa samaisesta materiaalista tehty lankkupenkki oli värjätty kyseisellä vahalla. Tällä viikolla selvitän miten saan tason kasaan, sillä liimaamalla se tuskin onnistuu.Itse suunniteltu ruokapöytä.

Itse suunniteltu ruokapöytä.Pöydän runko tulee olemaan mattamustaa metallia ja alla olevasta luonnoksesta näette hieman minkä tyylinen lopputulos on tulossa. Oon aivan täpinöissäni enkä todella tiedä miten jaksan odottaa. Työhön voi mennä parikin kuukautta, joten ei auta muu kuin malttaa. Tällaiselle mulle-kaikki-nyt-heti-tyypille se saattaa tuottaa haasteita, mutta yritän parhaani ;).Itse suunniteltu ruokapöytä.


Miltäs suunnitelmat uuden ruokapöydän suhteen kuulostavat? 


//Plannin our new diningroom table.

SHARE:

22 kommenttia

 1. Siitä tulee varmasti upea ja ainutlaatuinen joka on aivan loistava juttu ❤

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmat vaikuttavat oikein hyviltä. Nuortentyöpaja tai ammattikoulujen rakennuspuolet ovat hyviä tällaisissi projekteissa. Meillä sahautettiin toiveideni mukaisesti keittiön pöytälevy juurikin ammattikoululla. Ja, ruokahuoneen pöytälevy hiottiin aikoinaan myös ko paikassa.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan pöytänne valmistumista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Oppilaat oppivat ja minä saan työn hieman edullisemmin! Win-win tilanne :)

   Mä kans odotan innolla!

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä. Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia ja hyvältä näyttää luonnos!!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat! Minäkään en malta odottaa, että näen lopputuloksen :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana suunnitelma ja Siperian lehtikuusi on kyllä yksi ihanimmista puulajeista. Meillä kun tunnetusti istuu ruokapöydän (ja usein sohvapöydänkin) ympärillä väkeä kuin pipoa, kiinnitin huomiota siihen, että saako pöydän päätyyn sijoitettua tarvittaessa tuolia? Tuo jalkamalli on todella bueno, eikä käytännöllisyys voi tunkea sen edelle, jollei siihen ole pakottavaa tarvetta :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siis todella kaunis pinta! Hyvä pointti Siili. Meillä tosi harvoin istuu kukaan pöydän päässä ja jos istuu niin yleensä joku lapsi. Eli silloin voi laittaa tuolin jalat pöydän jalkojen yli ja silti mahtuu :))

   Poista
 7. Varmasti tulee hieno 👍🏻 Kalusteiden teetättäminen on tosi hyvä juttu! Saa uniikin kalusteen ja tekijäkin hyötyy, win/win -case 😀

  Miekhään en malta oottaa miltä sinun pöytä näyttää valmiina!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin! Mä oon täysin samaa mieltä :)

   Emmäkäään, iik :)

   Poista
 8. Kuulostaa kivalta :) melko samanlainen kuin meidän itse tehty ruokapöytä. Mietin itsekkin, että jalat voisi tehdä metallista, mutta päädyttiin sitten puisiin jalkoihin. Me olemme vahanneet pöydänkannen myös tuolla vaalean harmaalla Osmo Colourilla ja toimii erittäin hyvin. Väristä tulee tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiva kuulla ja kiitos kommentista. Vahvistaa vaan päätöstä ja varmasti tulossa upea pöytä :)

   Poista
 9. Pöydästänne tulee upea. Sohvahaaveen lisäksi haaveilen joko uudesta pöydästä tai sit pöydän kannelle pitäisi tehdä jotain nimittäin se on hieman saanut iskuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! MÄ oon niin iloinen ja onneissani tästä projektista :).

   Poista
 10. Varmasti tulee upea pöytä, mäkin niin haaveilen yhdestä pöydästä, mutta katsotaan toteutuuko se uuteen kotiin. :) Nyt on asunnon metsästys käynnissä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! SIis musta tuntuu,että tästä tulee niin upea :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig