sunnuntaina, maaliskuuta 26

diippii shittii vol. 324


"Emmä osaa mitään."                   "Kaikki muut on ammattilaisia."

           "Jengi vaa nauraa mulle."                   "Miks et luovuta?"                       "Oon ihan paska." 

                                         "Ei tää onnistu."                             "Ei nää oo täydellisiä."

Muutamia ajatuksia, joita on pyörinyt viimeisen kolmen kuukauden aikana päässäni. Mieli vetää hirveetä hulabaloota ja kaiken sen keskellä pitäisi yrittää keskittyä sekä saada jotain järkevää aikaan. Yhtälö ei kuulosta hyvältä. 

Oon kertonut teille olevani perfektionisti. Kaikki mitä teen pitäisi olla priimaa eikä epäonnistumisia sallita. Jätän mieluummin tekemättä kuin epäonnistun. En kestä sitä tunnetta, kun asia ei mene just niin kuin olin suunnitellut ja tietenkin ensimmäisellä kerralla. Suutun, ahdistun ja haukun itseäni. En ole koskaan tyytyväinen omaan suoritukseeni ja aina löydän jotain moitittavaa. Mikään ei riitä. 

Tiedän tasan tarkkaan mistä tämä kaikki juontaa juurensa. Kun lapsena suhun ei olla koskaan oltu tyytyväisiä ja aina vaadittu parempaa niin mitä voit olettaa. Sama jatkuu aikuisena ja odotat itseltäs mahdottomia. Varmaan te muut perfektionistit voitte samaistua ajatuksiini.
Lähtiessäni mukaan Rajalan Ambassador matkalle en voinut kuvitella mitä kaikkea sen tiimoilta tulee tapahtumaan, sillä mähän osallistuin vaan kuvakilpailuun. Sisko on tosin ollut alusta lähtien sitä mieltä, että tämä tulee olemaan henkisesti opettavainen matka ja kuinka oikeassa hän olikaan. Tunneskaala on mennyt nollasta sataan ja  sadasta nollaan. Oon itkenyt, tuskaillut, melkein luovuttanut ja toisinaan hyppinyt onnesta, nauranut ja tuntenut sellaisia onnistumisen fiiliksiä, että oksat pois.

Olen oppinut monta asiaa viimeisen kolmen kuukauden aikana, mutta parasta on ollut tajuta, että kun teet parhaas muuta et voi. Oonhan mä sen tiennyt ja paasaanhan aiheesta päivittäin lapselleni. Mutta sen oivaltaminen, että ruoska ei enää heilu suorittamisen jälkeen on tosi vapauttavaa. Kun oot sydämellä mukana, annat kaikkes ja olet itse tyytyväinen lopputulokseen se riittää. Sitä on aivan turha miettiä mitä olisi voinut tehdä toisin tai paremmin, koska teit jo parhaasi.
Elämä heittää välillä eteen asioita, joita ei voi ennustaa eikä koskaan tiedä mitä niistä poikii. Kun pitää mielen ja sydämen avoimena ihmeitä tapahtuu <3.

----------------------------------------------

Haluan nyt pyytää just sua käymään äänestämässä mun uusinta kirjoitusta Rajala Ambassador kilpailussa. Meidän piti laittaa taiteilijahatut päähän, haastaa itsemme ja kertoa maskeista, joita meillä kaikilla on. Mun postauksesta tuli jälleen kerran hieman diipimpi, mutta what's new ;). Mä en ikinä voinut kuvitella, että osaisin tuottaa tuollaisia kuvia, mut piru vie osasin ja oon niin iloinen lopputuloksesta.

Äänestämään pääset alla olevasta linkistä ja mun teksti on numero 3. Muista, että sulla on myös mahdollisuus voittaa 200 euron lahjakortti Rajala Pro Shoppiin.

RAJALA AMBASSADOR 2017


Kiitos todella paljon.


//Deep shit vol. 324SHARE:

25 kommenttia

 1. Niin tuttua tekstiä! Upeasti kirjoitettu ja kuvattu - ääni annettu :)

  VastaaPoista
 2. Juuri olen kirjoittamassa samanlaisesta aiheesta eli huonosta itsetunnosta tai siis siitä kun sitä ei edes ole. Tottakai äänestän sinua muru <3 koska olet paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, ei sitä täälläkin ihan hirveästi ole, mutta pikkuhiljaa alkaa löytyä ;).

   Kiitos sinä ihana <3

   Poista
 3. Äänestetty ja miehen nimellä myös <3

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvin kirjoitettu! :-) Peukut ehdottomasti! <3

  VastaaPoista
 5. Nää sun kuvat, eteenkin juuri nää viimeisimmät tekivät muhun ihan valtavan vaikutuksen. Ääni annettu ja tiedätkö mitä, olet ihan äärettömän lahjakas. Ole ylpeä osaamisestasi. Sunnuntai suukko Sinulle Beauty <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä kuvat ovat kyllä munkin lempparit ja ihana kuulla, että tekivät vaikutuksen <3

   Kiitos! Kiemurtelen hieman, mutta yritän olla parhaani mukaan ylpeä mitä olen saanut aikaan :)

   Takasin sinne<3

   Poista
 6. Vaikuttavaa, koskettavaa, olet ihan sairaan taitava! Äänestin sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Hieman taiteelliseksi meni, mutta mä tykkäsin ja niin oikeastaan tehtävänannossa kehoitettiinkin :)

   <3

   Poista
 7. Olen myöskin tehnyt kovan työn päästäkseni perfektionismista eroon, mutta siellä se vaan kurkkii aina silloin tällöin :D Upeita kuvia, äänestetty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Se tulee aika ajoin käymään, mutta hiljaa hyvää tulee ja onneksi on enemmän työkaluja hiljentää se :)

   Kiitos äänestäsi Sanna <3

   Poista
 8. Mulla on ihan samanlaisia fiiliksiä ja koko ajan teen töitä sen eteen, että pääsisin eroon niistä. Oikeastaan on lohduttavaa kuulla, että ihan supertyypeillä on samanlaisia ajatuksia.

  Ihan hurjasti tsemppiä kisaan, mä ainankin fanitan sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis et ole yksin! Sen voin luvata ;).

   Kiitos paljon Essi <3

   Poista
 9. Upea teksti ja kuvat! Vitsi, sä nainen rokkaat!! :D

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! Kamalaa olla perfektionisti ja vielä se, että haluaa miellyttää kaikkia...Musta tuntuu tältä. Lähdenpä heti äänestään sua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yep, siis perfektionisti ja muiden miellyttäminen on tosi raskasta!! Tosi raskasta!! Mutta siitäkin on mahdollista päästä eroon!

   Kiitos <3

   Poista
 11. Ihan tajuttoman vahva kuva tuo eläin & sinä -kuva. Mykistävä suorastaan. Olet ihan hurjan rohkea. Tsemppiä kisaan :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig