sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

vihdoinkin vihreää - uudet kasvit


 Aurinkoiset päivät, pajunkissat ja asfaltti ovat antaneet varmuuden, että kevät on pian täällä. Itse olen kaikista eniten täpinöissä lisääntyvästä valon määrästä. Aamulla on paljon kivempi lähteä töihin, kun ei tarvitse taskulampun kanssa availla autonovia.


Viherkasvit sisustuksessaKotona on myös hieman riisuttu talvisia juttuja pois. Kranssi sai vihdoinkin lähtöpassit, sohvatyynyt ovat saaneet uudet päälliset ja sisustus on selkeästi muuttumassa kevyempään suuntaan. Tuntuu, että ilmakin virtaa paremmin kotona. Vielä, kun sais raivattua tuon karvamaton tamppaustelineelle niin se ois siinä. Viherkasvit sisustuksessaKaikesta edellä mainitusta johtuen lisäksi mun sisäinen viherpeukalo ( not ) on alkanut nostamaan päätään. Inspiroidun sen verran Oblikin Jutan postauksesta, että olihan se pakko käydä hakemassa pari viherkasvia meillekin. Te tiedätte, että oon aivan surkea tässä ja mua käy jopa vähän sääliks näitä uusia tulokkaita, sillä hirveän pitkää elämää ne eivät tule näkemään. Peikonlehti ja kummituspuu ovat siinä mielessä helppoja, ettei niitä tarvitse kastellla kuin kerran viikossa. Luulis sen onnistuvan. Ehkä puhelimeen laitettu muistutus auttaa mua tässä ;).Viherkasvit sisustuksessa


Näkyykö teillä jo kevät sisustuksessa? Entä mikä on sun lempihuonekasvi?


ps. Täällä on ollut hieman veto veks, sillä koko perhe on ollut vatsataudissa. Yök, sanon minä. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin voimaton ja väsynyt. Onneksi olo on jo parempaan päin. Toivottavasti siellä on pysytty terveinä.


//Green love.

SHARE:

15 kommenttia

 1. Kummituspuu on ihana!
  Jälleen sain todistaa viherpeukalon taitojani, kun totesin että viikko sitten ostettu rosmariini on kuollut. :D Muistaakseni viimeksi kuoli yhtä nopeasti, joten enää en yritä rosmariinin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on viherkasvit lisääntynyt ihan hirveesti vuoden sisällä: multia kun tällä viikolla vaihdoin niin laskin, että niitä on jo 7 + aloe vera :) Ja sain ystävältä pari viikkoa sitten kumiviikunan pistokkaan ilmaiseksi, niin se vielä kasvattaa juuriaan vedessä ja odottaa istuttamista multaan. Mutta viherkasvit on ihan parhaita sisustuselementtejä! Tuo kummituspuu on muuten pyörinyt täälläkin mielessä, on tosi symppis!

  VastaaPoista
 3. Spöketrä on aivan ihana ❤ Sen voi tosiaan jopa joskus unohtaa...

  Paranemisia sinne! Meidät on tauti vielä kiertänyt...koputtaen puuta toteaa hän :D

  VastaaPoista
 4. Viherkasvit on♥. Oon tänä talvena ihastunut banaanipuihin ja omani laitoinkin jonkin aikaa sitten tilaukseen.. jospa saisin sen pian! Se ja viikunapuu on niin mun lemppareita. Kauniita ja kun vielä viikunapuu on lähes vuoden kestänyt mun hoidossa :). Ehkä ostan toisen tänäkeväänä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka välillä odottaminen tuntuu niin pitkästyttävältä. Tänäänkin piti paistaa aurinko, mutta miltäs tuo taivas näyttää...? Pöh, sanon minä!
  Viherkasvit on aina ollu osa mun sisustusta. Muutama kuoli mun reissun aikana kastelusta huolimatta (niillä oli varmaan ikävä mua), joten nyt kasveja ei ole kovin montaa. Tulevan reissun jälkeen tulee varmasti ostettua taas pari lisää, nyt ei kannata, kuolevat kuitenkin ikävään... ;)

  VastaaPoista
 6. Voihan tauti, toi on kurjin niistä! :/ Täällä tuntuu viherkasvit kanssa lisääntyvän jotenkin yllättäen, vaikka niitä aina on ollut ihan mukavasti. Uusin hankinta on oliivipuu, joka tuli kotiin eilen. Tää on mun lemppari, vaikka talvella onnistun sen aina saamaan hengiltä, mutta uusi on saatava heti kun mahdollista. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa vihreää, kyllä aurinko äsken jo niin lämmitti! <3 Tsemppiä taudista tokenemiseen!

  VastaaPoista
 8. Kevät ja valo <3 i love it, mahatauti yök, kamalaa.
  Ystävälläni on tuo kummituspuu ja sille aina nauran että sehän näyttää jo valmiiksi kuolleelta eli sopisi hyvin meille :D
  Itse olen tykännyt tuosta meidän Muorinkukasta, se on jopa kasvanutkin minun hoidolla, saatikka että se on varmaan jo kaksi vuotta vanha ja se on paljon se.

  VastaaPoista
 9. Tämä valoisuus on Niin parasta pimeän talven jälkeen, tuntee olevansa taas elossa :D
  - Voi teitä, onneksi olette jo paranemaan päin <3

  VastaaPoista
 10. Kyllä kevät ja vihreä kuuluvat yhteen!

  https://villailona.blogspot.fi/2017/03/takuuvarma-kevaan-merkki-viherkasvit-ja.html

  Mun suosikkini on ehdottomasti peikonlehti. Tykkään kyllä kovasti viikunapuusta ja fiikuksestakin. :) Oliivipuu taas on niin surkeaan kuntoon päässyt, että sitä ei kehdanut kuvissakaan näyttää. : D

  VastaaPoista
 11. Minullekin tuli viikonloppuna kunnon raikastusvimma jun huomasin että kausivalotkin vielä roikkuivat!:) :) tuli jynssättyä jalkalistatkin ja karsittua kaikkea talvista.. Tsemppiä kasvien kanssa!! ;)

  VastaaPoista
 12. Täällä aurinko ja kevät on saanut minut siivoamaan/tyhjentämään varastoja. Kasvit odottavat uusia multia!

  VastaaPoista
 13. Viherkasvit on ehdottomasti osa sisustusta 🍃 ne tuovat niin iloa ja eloa kotiin 🤗 pidetään peukut että teillä selviää kasvit pitkään! 🤗

  Parantumista ❤

  VastaaPoista
 14. Aamuisin tuo valo on niin ihana. Energiaa itselläkin kuin aropupulla. Kevät, se on niin tervetullut :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 15. Tykkään kans kummituspuusta, mutta onnistuin tappaman sen tai oikestaan kissa tappoi... Olen nyt myös tykästynyt viherkasveihin ja ostanutkin pari. Pitäis nyt vain saada kuvattua ny blogiin...Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

© beauty of life | lifestyle- ja sisustusblogi

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig