sunnuntaina, maaliskuuta 19

vihdoinkin vihreää - uudet kasvit


 Aurinkoiset päivät, pajunkissat ja asfaltti ovat antaneet varmuuden, että kevät on pian täällä. Itse olen kaikista eniten täpinöissä lisääntyvästä valon määrästä. Aamulla on paljon kivempi lähteä töihin, kun ei tarvitse taskulampun kanssa availla autonovia.


Viherkasvit sisustuksessaKotona on myös hieman riisuttu talvisia juttuja pois. Kranssi sai vihdoinkin lähtöpassit, sohvatyynyt ovat saaneet uudet päälliset ja sisustus on selkeästi muuttumassa kevyempään suuntaan. Tuntuu, että ilmakin virtaa paremmin kotona. Vielä, kun sais raivattua tuon karvamaton tamppaustelineelle niin se ois siinä. Viherkasvit sisustuksessaKaikesta edellä mainitusta johtuen lisäksi mun sisäinen viherpeukalo ( not ) on alkanut nostamaan päätään. Inspiroidun sen verran Oblikin Jutan postauksesta, että olihan se pakko käydä hakemassa pari viherkasvia meillekin. Te tiedätte, että oon aivan surkea tässä ja mua käy jopa vähän sääliks näitä uusia tulokkaita, sillä hirveän pitkää elämää ne eivät tule näkemään. Peikonlehti ja kummituspuu ovat siinä mielessä helppoja, ettei niitä tarvitse kastellla kuin kerran viikossa. Luulis sen onnistuvan. Ehkä puhelimeen laitettu muistutus auttaa mua tässä ;).Viherkasvit sisustuksessa


Näkyykö teillä jo kevät sisustuksessa? Entä mikä on sun lempihuonekasvi?


ps. Täällä on ollut hieman veto veks, sillä koko perhe on ollut vatsataudissa. Yök, sanon minä. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin voimaton ja väsynyt. Onneksi olo on jo parempaan päin. Toivottavasti siellä on pysytty terveinä.


//Green love.

SHARE:

30 kommenttia

 1. Kummituspuu on ihana!
  Jälleen sain todistaa viherpeukalon taitojani, kun totesin että viikko sitten ostettu rosmariini on kuollut. :D Muistaakseni viimeksi kuoli yhtä nopeasti, joten enää en yritä rosmariinin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nyt vaan, kun pystyn pitämään sen elossa :)

   Hahah! Siis mä oon niin huono tässä lajissa ja katsotaan miten näiden reppanien käy!

   Poista
 2. Meillä on viherkasvit lisääntynyt ihan hirveesti vuoden sisällä: multia kun tällä viikolla vaihdoin niin laskin, että niitä on jo 7 + aloe vera :) Ja sain ystävältä pari viikkoa sitten kumiviikunan pistokkaan ilmaiseksi, niin se vielä kasvattaa juuriaan vedessä ja odottaa istuttamista multaan. Mutta viherkasvit on ihan parhaita sisustuselementtejä! Tuo kummituspuu on muuten pyörinyt täälläkin mielessä, on tosi symppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Viherkasvit tuo kyllä ihanasti väriä kotiin :)

   Mä kanssa tykkään kummituspuusta ja oon pidemmän aikaa jo haaveillut siitä :)

   Poista
 3. Spöketrä on aivan ihana ❤ Sen voi tosiaan jopa joskus unohtaa...

  Paranemisia sinne! Meidät on tauti vielä kiertänyt...koputtaen puuta toteaa hän :D

  VastaaPoista
 4. Viherkasvit on♥. Oon tänä talvena ihastunut banaanipuihin ja omani laitoinkin jonkin aikaa sitten tilaukseen.. jospa saisin sen pian! Se ja viikunapuu on niin mun lemppareita. Kauniita ja kun vielä viikunapuu on lähes vuoden kestänyt mun hoidossa :). Ehkä ostan toisen tänäkeväänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :).

   Mä haluan vielä ehdottomasti oliivipuun. Sain just viikonloppuna maalattua uuden hyllyn, johon uskon sen sopivan täydellisesti!

   Poista
 5. Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka välillä odottaminen tuntuu niin pitkästyttävältä. Tänäänkin piti paistaa aurinko, mutta miltäs tuo taivas näyttää...? Pöh, sanon minä!
  Viherkasvit on aina ollu osa mun sisustusta. Muutama kuoli mun reissun aikana kastelusta huolimatta (niillä oli varmaan ikävä mua), joten nyt kasveja ei ole kovin montaa. Tulevan reissun jälkeen tulee varmasti ostettua taas pari lisää, nyt ei kannata, kuolevat kuitenkin ikävään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Eikös sulla pian uusi matka tulossa :)?

   Sulla on kyllä niin kaunis koti ja ihanasti vihreetä mukana :)

   Poista
 6. Voihan tauti, toi on kurjin niistä! :/ Täällä tuntuu viherkasvit kanssa lisääntyvän jotenkin yllättäen, vaikka niitä aina on ollut ihan mukavasti. Uusin hankinta on oliivipuu, joka tuli kotiin eilen. Tää on mun lemppari, vaikka talvella onnistun sen aina saamaan hengiltä, mutta uusi on saatava heti kun mahdollista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ihan hirveä!

   Teillä on ainakin se mun ihailema oliivipuu! Pian käyn hakemassa pienemmän version meillekin :)

   Poista
 7. Ihanaa vihreää, kyllä aurinko äsken jo niin lämmitti! <3 Tsemppiä taudista tokenemiseen!

  VastaaPoista
 8. Kevät ja valo <3 i love it, mahatauti yök, kamalaa.
  Ystävälläni on tuo kummituspuu ja sille aina nauran että sehän näyttää jo valmiiksi kuolleelta eli sopisi hyvin meille :D
  Itse olen tykännyt tuosta meidän Muorinkukasta, se on jopa kasvanutkin minun hoidolla, saatikka että se on varmaan jo kaksi vuotta vanha ja se on paljon se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Mäkin loveen, mutten sitä mahatautii!

   Hahaha, kummituspuu kiehtoo jollain tavalla, vaikka tosiaan näyttää ihan kuolleelta :D

   Poista
 9. Tämä valoisuus on Niin parasta pimeän talven jälkeen, tuntee olevansa taas elossa :D
  - Voi teitä, onneksi olette jo paranemaan päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Mustakin tuntuu, että vihdoinkin voi hengittää ja näkee jotain eteensäkin :D

   Poista
 10. Kyllä kevät ja vihreä kuuluvat yhteen!

  https://villailona.blogspot.fi/2017/03/takuuvarma-kevaan-merkki-viherkasvit-ja.html

  Mun suosikkini on ehdottomasti peikonlehti. Tykkään kyllä kovasti viikunapuusta ja fiikuksestakin. :) Oliivipuu taas on niin surkeaan kuntoon päässyt, että sitä ei kehdanut kuvissakaan näyttää. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kuuluvat! Ihanaa :)

   Peikonlehti on tosi kaunis ja jotenkin freesi!!

   Poista
 11. Minullekin tuli viikonloppuna kunnon raikastusvimma jun huomasin että kausivalotkin vielä roikkuivat!:) :) tuli jynssättyä jalkalistatkin ja karsittua kaikkea talvista.. Tsemppiä kasvien kanssa!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kevään merkiltä :). Mun pitäs kanssa jynssää vaikka ja mitä, koska kaikki lian näkyvät ympäri kotia!

   Poista
 12. Täällä aurinko ja kevät on saanut minut siivoamaan/tyhjentämään varastoja. Kasvit odottavat uusia multia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Miten sitä keväällä onkin niin paljon energiaa :)

   Poista
 13. Viherkasvit on ehdottomasti osa sisustusta 🍃 ne tuovat niin iloa ja eloa kotiin 🤗 pidetään peukut että teillä selviää kasvit pitkään! 🤗

  Parantumista ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Onneksi meillä on myös nyt pari vihreää :)

   Poista
 14. Aamuisin tuo valo on niin ihana. Energiaa itselläkin kuin aropupulla. Kevät, se on niin tervetullut :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Niin ihanaa, kun on valoisaa :)

   Poista
 15. Tykkään kans kummituspuusta, mutta onnistuin tappaman sen tai oikestaan kissa tappoi... Olen nyt myös tykästynyt viherkasveihin ja ostanutkin pari. Pitäis nyt vain saada kuvattua ny blogiin...Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Tuun heti kurkkimaan, kun sun vihreät blogissa :)
   Ihana kevät!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig