keskiviikkona, huhtikuuta 5

Balmuir kynttilä - pienet ilot


KIITOS on yksi kauneimmista sanoista mitä tiedän! Sen sanominen ei maksa mitään ja siitä tulee ainoastaan hyvä mieli kaikille osapuolille. Olen pienestä pitäen opettanut myös minille tuon sanan merkityksen ja onneksi hän osaa käyttää sitä. Totta kai se välillä unohtuu, mutta hyvin harvoin.


Balmuir kynttilä.

Balmuir kynttilä.


Itse jakelen kiitoksia joka puolelle ja joskus se saattaa mennä hieman ylikin. Mulla on sellainen fiilis, että jään jotain velkaa enkä halua olla vaivaksi, joten vähintä mitä voin tehdä on osoittaa kiitollisuuteni sanoilla. Toki tiedän, että mua autetaan omasta tahdosta, mutta välillä on vaikea ottaa apua vastaan.


Balmuir kynttilä.

Balmuir kynttilä.


Ja vaikka kiitosta on välillä vaikea ottaa vastaan niin silti se tuntuu aivan mielettömän hyvältä. Sain jokin aika sitten Balmuirin kynttilän kiitokseksi yhdestä duunijutusta. Te tiedätte, että en ostele kalliita kynttilöitä, joten voitte arvata kuinka iloinen olin tästä. Mä suorastaan kiljahdin, kun istahdin autoon. Miten pienestä asiasta ihminen voikin olla näin iloinen? Kiitos Balmuir.


Balmuir kynttilä.


Mikä asia on ilahduttanut sua viime aikoina?


//It's the little things that count.

SHARE:

12 kommenttia

 1. Totta, sana KIITOS ei maksa mitään, mutta tuntuu välillä olevan kovin vaikeaa sanoa/kuulla. Itse olen myös opettanut lapsille, että kiitos ja anteeksi ovat pieniä sanoja, mutta merkitsevät paljon.
  Kauniin paketin olet saanut ja ilahduttaa pitkään. Tuo asetelmasi ja kuvat ovat taas kovin kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, välillä huomaa, että kiitos jää osalta sanomatta! Toivottavasti jokainen vanhempi tekee parhaansa, että nuo kaksi sanaa jäävät lasten mieleen ikuisiksi ajoiksi.

   Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä asiasta ❤ kiitosta ei voi sanoa liikaa, vaikka välillä itsestä tuntuukin että hokeeko sitä liikaa?! Mutta sitten palaan ajatukseen että ei voi liikaa kiittää!
  Itsekin kovin mielellään kiitän muita avusta kun avusta ja koetan sitä eritavoin aina toteuttaa.

  Kiitos tästä postsuksesta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, mä kans hoen ja sanon sitä monen monta kertaa :) Olet oikeassa, ei kai sitä voi sanoa liikaa!!

   <3

   Poista
 3. Itse yritän myös viljellä kiitoksia ja harmittelen tosi paljon, jos jostain syystä kiitos on jäänyt sanomatta tilanteessa, johon se olisi ehdottomasti kuulunut. Pieni sana, pieni ele, mutta niin älyttömän tärkeä! <3

  Viime päivinä mua on ilahduttanut ihanista menoista täyttyvä kalenteri, hyvin nukutut yöt ja hassu kutina vatsanpohjassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Pieni sana, mutta niin tärkeä!!!

   Ihana kuulla! Mistäs se kutina tulee ;))

   Poista
 4. Totta turiset taas !

  Mie ilahduin oikein kovasti eilen, kun sain puhelimen korjaajalta aivan älyttömän hyvää palvelua ja hymyn. Tiäkkö, tuollaisesta asiakaspalvelusta tulee niin hyvälle tuulelle ja haluaa itsekin hymyillä kaikille vastaantulijoille. Eilen myös kiittelimme opiskelukavereiden kesken toisiamme hyvästä tsemppihengestä ja siitä vertaistuesta mitä toisiltamme saamme. Ei kai sitä voi tarpeeksi kiittää jos on aihetta ?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)).

   No juuri näin! Siis hyvä palvelu ja hymy vieraalta tekee niin paljon. Ja se on ilmaista!! Sitä pitää tehdä aina, kun mahdollista :))

   Poista
 5. Itse olen kyllä kova kiittelemään ja varsinkin jos saan hyvää asiakaspalvelua niin muistan kyllä iloisesti kiittää. Vaan tuo hemtexin vaasi on joka kerta vain ihanempi. Tykkään omastanikin nääääääääin paljon.

  VastaaPoista
 6. Olen ilahtunut läheisten huomaavaisuudesta nyt, kun olen raskaana <3 Vaikea tosin tällaiselle "minä itse" tyypille, että muut haluavat auttaa asioissa, mutta lämmittää kovin silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Ja ihanaa, että osaat ottaa sen vastaan <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig