sunnuntaina, huhtikuuta 16

kesäinen ja värikäs kattaus


Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Mitä sulla tulee ekana mieleen sanasta kesä? Mulla tulee aurinko, jätski ja iloiset ihmiset. Kesä on ehdottomasti mun lempivuodenaika ja on aina ollut. Valon määrä, sininen taivas, vihreä luonto, lämpimät ilmat ja tietenkin kesäloma tuovat hymyn huulille. Muutenkin tuntuu, että kansa herää eloon viimeistään toukokuussa ja ihmisillä on ihan eri energiat käytössä kuin talvella.

Kesään kuuluu myös vahvasti ruoka ja juhlat. Parina viime kesänä ollaan vietetty paljon aikaa ystävien uuden talon terassilla, grillailtu, juhlittu ja nautittu elämästä. Mä rakastan hyvää ruokaa ja kaikkea sitä yhdessäoloa mitä juhliin liittyy. Menun suunnittelu, tehtäväjaot, ruoan valmistus, kattaukset ja huoleton chillailu. Parasta on istahtaa rakkaudella katettuun pöytään rakkaiden ihmisten kanssa.


IKEA kesäinen kattauskilpailu 2017.
Kuvat: IKEA


Oon joskus haaveillut pääseväni kokeilemaan erilaisia kattauksia niin, että käytössä olisi rajaton määrä tuotteita. Unelmilla on välillä tapana toteutua ja voitte uskoa kuinka innoissani olin, kun sain kutsun osallistua IKEA-kattauskilpailuun. Pääsen toteuttamaan kesäisen kattauksen Vantaan IKEA-tavarataloon. Yey. Aluksi päässä pyöri miljoona eri ideaa, mutta päädyin kuitenkin toteuttamaan sen niillä ajatuksilla mitä mulle tuli ekana mieleen kesästä. 

Samoista asioista tulee myös mieleen lapset. Nuo pienet pirpanat rakastavat jätskiä, ovat aurinkoisen iloisia ja osaavat nauttia hetkistä. Päätin järjestää raikkaat sekä värikkäät jädebileet. Paljon pinkkiä, pinkkiä ja vielä vähän pinkkiä. Haluan luoda inspiroivan sekä tietenkin herkullisen ja rennon tunnelman pöydän ympärille. Päässäni on selkeä visio, mutta nähtäväksi jää miltä kattaus tulee näytämään valmiina. Jännittävää :).IKEA kesäinen kattauskilpailu 2017.

Kuvat: IKEA


Jokaisessa IKEA-tavaratalossa on mukana yksi bloggaaja ja kaksi IKEA-sisustussuunnittelijaa. On aivan mielettömän kivaa päästä toteuttamaan kattausta ammattilaisten kanssa ja vaikuttaa siltä, että olemme kaikki tosi innoissamme projektista. Kaikkiin tavarataloihin tulee siis kolme kattausta, joista yleisö voi äänestää suosikkiaan ajalla 20.4.-6.6.2017. Ootko mukana??


Pysykäähän kuulolla.


//Dreams do come true.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Olen mukana, kuulostaa todella kivalta. <3 Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hienolta! Täällä ollaan ja ootellaan kattauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Tämä oli niinmielenkiintoinen projekti!

   Poista
 3. Mahtavaa, tämä täytyy nähdä! <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mukavalta ja olen ehdottomasti mukana! Jään odottelemaan kattauksia! <3

  VastaaPoista
 5. Oi, ihan mahtavaa! Oon tosi happy sun puolesta <3

  VastaaPoista
 6. Mukana ollaan, tosi mielenkiintoinen kampanja! Me muutamme melkein kokonaan kesän tullessa elämään terassi- ja pihaelämää, ruoka valmistuu grillissä ja syömme ulkona aamupalasta illalliseen. Nyt vaan toivotaan lämmintä kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan mielettömän kiva olla mukana :) Ja todellakin lämmin kesä tänne kiitos :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig