sunnuntaina, heinäkuuta 16

mitä DIY työpöydälle kuuluu?


Muistatteko mun DIY työpöydän vanhasta ovesta, jonka tein noin 1,5 vuotta sitten? Olen edelleen täysin rakastunut pöytään ja niin iloinen, että toteutin visioni enkä päätynyt ostamaan ns. kakkosvaihtoehtoa. Löysin oven FB-kirpparilta, joka oli 1920-luvun talon varaston ovi ja mahtui just eikä melkein keittiön nurkkaukseen.

Aluksi mietin tosi pitkään onko työpödälle tarvetta, sillä keittiössä on iso ruokapöytä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan erottaa työt ja ruokailun. Plus suurimman osan ajasta tein hommia sängyssä ja voitte kuvitella mitä ergonomian asiantuntijat olisivat siitä mieltä. Eli työpöytä tuli todella tarpeeseen. 


Kirjoitin vuoden alussa miten luodaan toimiva työpöytä ja nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että mun pitää varmaan itse lukea tuo postaus uudestaan. Tämän hetkisen tilanteen näette alla olevasta kuvasta. Valitettavasti pöydästä on tullut uusi varasto, johon lasken kaiken ylimääräisen tavaran. Luonnollisesti se täyttyy suhteellisen nopeasti eikä tyhjää tilaa ole. En edes muista milloin olisin mahtunut läppärini kanssa pöydän ääreen. Että näin täällä.
Mites teidän työpisteet? Teettekö oikeasti niiden ääressä töitä vai päädyttekö tekin näpyttelemään jonnekin muualle?


//What a mess!!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Tuo pöytä on kyllä niin hyvä d i y 💛 niin onnistunut 🤗 tuollaisista on iloa pitkään 🤗

  Mukavaa sunnuntaita! 🎀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Se on kyllä yksi lemppareista :)

   Poista
 2. Pöytä on kaunis!Olisiko jotain kannellisia laatikoita,joihin voisi tavaroita kätkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei huono idea. Pitää katsoa mitkä sopisivat tuohon pöydän päälle :) Kiitos!

   Poista
 3. Meillä edellisessä kodissa ruokapöytä oli myös työpäivä ja järjestely toimi helkkarin huonosti. Oon niin onnellinen työhuoneesta, jonka oven saa kiinni :D

  Tää sun pöytä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh! Yep, ovi ois hyvä ;). Mä tykkään pöydästä niin paljon, mutta vois joskus käyttääkin sitä!

   Poista
 4. Onko tähän nyt soveliasta tätä laittaa, mutta ne omat perähommelit, tiedät kyllä, ärtyy jos istun kovalla tuolilla. Välillä on pakko siirtyä joko sänkyyn tai pehmeälle soffalle somettamaan hih. Vaikka siellä somettamisesta tulee vetelämpi olo.

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Kaikki on soveliasta täällä <3 <3

   Poista
 5. Onks toi kuva meiltä? :) Työpöytä löytyy, läppäri mahtuu pöydälle kun on ensin siivonnut.
  Mutta, tuo sinun pöytä vanhasta ovesta on kyllä niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahah! Yep, tältä meillä näyttää :)

   Poista
 6. Sulla on kyllä kaunis työpiste <3 Mun tulee käytettyä työhuonetta noin puolet kerroista ja sitten puolet ajasta teen töitä keittiön saarekkeella, kun siinä on vaan niin helppoa työskennellä ja samalla seurailla mitä ympärillä tapahtuu. :) Työpöytä on nyt pysynyt siistinä, kun keväällä tein työhuoneeseen kunnon järjestelyn ja turhaa lähti säkillinen pois, jolloin kaikelle tarpeelliselle tuli paikkansa kaapeista. Ei sun pöytä näytä pahalta, pienellä järkkäilyllä saat pian taas tilaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis, jos pysyis vaan siistinä ;). Tosiaan pitää vaan laittaa tavat omille paikoilleen niin eiköhän se siitä.

   Poista
 7. Ihana työpöytä ja minkä teet kun tietyille tavaroille ei oikein ole sitä ns. oikeaa paikkaa niin pakkohan nekin on johonkin laskea ������

  VastaaPoista
 8. Voi kun olisikin työpöytä! Tähän kotiin ei vaan mahdu sellaista ja tässä tuokapöydän ääressä hoidan bloggaamisen ym. hommat mihin pöytätasoa tarvitsee. Jospa seuraavassa kodissa olisi tilaa työpisteelle, vaikkapa ihan oma huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! No en tiedä teenkö mäkään tällä mitään,kun yleensä hommat hoituu ruokapöydän ääressä :)

   Poista
 9. Jes, vihdoinkin aito postaus siitä, miltä bloggarin elämässä oikeasti näyttää :D Kirjoitin itsekin vähän aikaa sitten työpöydästä, ja keräilen muiden bloggarien työpöytiä ja kirjoituspaikkoja tulevaan yhteispostaukseen, vink vink.
  http://www.viherjuuria.com/2017/07/kurkistus-kulissien-taakse-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Yep, täällä ei todellakaan mikään ole "täydellistä" ;D!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig