torstaina, heinäkuuta 6

pienet suloiset maljakot

Tiedättekö mitä? Mä oon hurahtanut ihan täysin pieniin maljakoihin. Kaikki alkoi kirpparireissusta, jonka tein maaliskuun alussa ja sen jälkeen silmät ovat osuneet näihin suloisuuksiin. Mulle käy välillä näin, että ihastuin johonkin ja sitten niitä on saatava sata. En oikeastaan osaa edes sanoa mikä näissä kiehtoo, mutta onhan ne nyt aika suloisia. Pienet maljakot tuovat myös kivasti kontrastia isompien vierelle. 

Löysin H&M:ltä peilin tasolla olevat maljakot ja kaksi muuta pastellinsävyistä IKEAsta. Mietin muutamaan otteeseen tarvitsenko niitä, mutta onneksi otin, sillä sopii täydellisesti yhteen harmaiden kanssa. Pastellisävyjä näkee tällä hetkellä joka puolella ja oma lemppari niistä on vaaleanpunainen. Ensi viikolla oon menossa ostamaan maalipurkin ja vihdoinkin makuutilan seinä saa uuden lookin. Väriksi valikoitui Tikkurilan Angora, joka taittaa mun mielestä hippasen verran vaaleanpunaiseen. Aivan super viehättävä sävy ja luonnollisesti olen ihan täpinöissä.

Ja sitten pieni kuvapläjäys suloisista maljakoistani.

Ollaankos siellä hurahdettu mihinkään ;)?


//Cuteness overload.


SHARE:

20 kommenttia

 1. Kyllähän täälläkin helposti hurahdetaan kaikkeen ihanaan 😉 tosin tähti ja korento villityksen jälkeen olen vähän jotain oppinut ettei ihan nuiden tyylistä teemaa liikaa kerralla 🤗
  Tuo tummanharmaa pikkumaljakko löytyy täältä myös 💟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin hyvä hurahteleen :) Mä kans ennen ostin mitä eteen tuli, mutta nykyään onneksi sitä osaa vähän miettiä mihin rahat pistää!

   Poista
 2. Juuri täydellinen vanhan ajan vaaleanpunainen, ihana <3 Nyt se seinän väri on päätetty ja tulee varmasti ihana ja mukavaa pehmeyttä. Hih onko hurahdettu, no on ja paljon, mutta ehkei juuri nyt ole liekeillä yksikään asia.

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on avain IHANA ja en malta oottaa, että seinä saa uuden värin :)

   Poista
 3. Ihastuttava tuo pieni vaalenpunainen vekkimaljakko. <3

  VastaaPoista
 4. No ollaanhan sitä ja juuri noihin maljakoihin. Toi henkkiksen pikku maljakko löytyy ja kaikki lähti siitä isosta hemtexin maljakosta jonka bongasin sun instassa vuosi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat kauneutta kotiin :)

   Poista
 5. Mulla on ihan töysi hurahdus menossa viherkasveihin! Joka kauppareissulta jää joku kouraan ja kohta meillä ei ole enää paikkaa johon niitä mahtuisi :D Viimeksi ostin ikeasta kookospalmun ja sille kaikki altakasteluruukut ja härpäkkeet. Se on vaikea hoidettava joten se todennäköisesti kuolee parissa kuukaudessa. Hei, hei nekin eurot... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi kurahtaa viherkasveihin, koska tapan ne kaikki! Toivon, että sun pysyy elossa :)

   Poista
 6. Ihania pieniä maljakoita!
  Tällä hetkellä en taida olla hurahtanut muuhun kuin kaikkeen puutarhaan liittyvään: tv:n puutarhaohjelmat, puutarhalehdet ja puutarhablogit.

  VastaaPoista
 7. Pienet maljakot ovat ihania! Tosi kauniit kuvatkin olet ottanut. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania nuo pienet maljakot! Niihin saa niin kauniita asetelmia ja erilaisia kokoonpanoja. <3 Täällä koitetaan päästä sisustelun makuun nyt, kun lomapyykit on selätetty, ideoita kuhisee päässä, mutta täytyy nyt edetä lomatunnelman mukaan. :)

  Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja lisää kävin hakemassa tossa yks päivä :D

   Poista
 9. No onhan ne söpöjä maljakoita! Kyllä niitä hurahduksia välillä tulee mitä milloinkin. :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig