sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

uutta kotona - sisustuskärpänen iski

Mulla iski kunnon sisustusvimma viime viikolla ja se tuli ihan puskista. En todellakaan ollut ajatellut edes kodin sisustusta saatika uusien huonekalujen ostamista. Annoin kuitenkin virran viedä ja pian sen jälkeen löysin itseni IKEAsta sekä myöhemmin kotona tori.fi-sivustolta. 

Meillä on kotona kaikki mitä tarvitsemme. Mulla oli ihan hyvä yöpöytä, vaatehuoneeseen en välttämättä olisi tarvinnut uutta lipastoa, minin huoneessa oli ihan ok matto ja iso tyynykin on vain tuomassa muhkeutta petaukseen. Mutta visioni uusista tavaroista oli sen verran vahva, että halusin toteuttaa ne. Ja arvatkaa mitä, en kadu pätkääkään. Joskus sitä on hyvä hemmotella itseään ja satsata paikkaan, jossa vietät hyvin paljon aikaa.

Laitan tähän pieniä sneak peek kuvia, mutta esittelen kaikki vielä tarkemmin.

Onkos teillä sisustuskärpänen käynyt kylässä?


//New in.

SHARE:

15 kommenttia

 1. Ulos ostin uuden pöydän,sen asettelu terassilla vielä kesken.En tiedä mihin kulmaan sen laitan.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvakulmat <3 Kyllä tuo sisustuskärpänen välillä iskee ja sithän sitä ei pidättele mikään ;) Aurinkoista sunnuntai aamua <3

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se käy aika tiiviisti kylässä 😉 nyt on ollut hetken hiukan hiljaisempaa, itselle siis ihmeen pitkän hetken mutta varmasti syksyn tullen se taas tulee 🤗 keittiö olisi seuraava jonka kimppuun pitäisi käydä.

  Uudistaminen on niin kivaa 🤗 kiva nähdä mitä kaikkea keksit 🤗

  Mukavaa sunnuntaita ❤

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kohteita!
  Meillä sisustuskärpänen lentää ulos ja mökille aina kesäisin. Sisustellaan ja kunnostetaan pihaa ja maalattukin on sekä vaja että saunarakennus.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se välillä iskee, varsinkin nyt uutta kotia laittaessa. :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia. Täälläkin eilen se sisustuskrpänen puraisi ja homma jatkuu tänään :) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia, jäänkin odottelemaan lopullisia muutoksia kohteista! <3
  Täällä ei sisustuskärpänen ole juurikaan vieraillut, ehkä syksymmällä taas kun kotona vietämme enemmän aikaa. Nyt on ilmat kohdillaan, joten paatti ja saaristo vievät mennessään, aina vaan kun molemmat ollaan lomalla samanaikaisesti! :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita ja ihania kuvia, ja kun tätä luki, niin taisi se kärpänen iskeä. Me tosin just ostettiin AUTO ja siihen kyllä meni nekin vähät säästöt mitä oli :D Että ehkä sisustuksen kanssa pitää ottaa kevyellä budjetilla :)

  VastaaPoista
 9. Fiiliksen mukaan tekeminen on oikein suotavaa 👍🏼 Täällä on menty aika vähäisellä sisustamisella, mutta huomaan että lastenhuoneita tulee kesäisin päivitettyä.

  VastaaPoista
 10. Kivoja kuvia :)

  Täällä vietetty aikaa ulkosalla ja sisustaminen oikeastaan jäänyt sisällä siihen asteseen, että olen käynyt luonnonkukkia poimimassa maljakkoon. Neidille haettiin Ikeasta uusi peili ja meikeille lokerikko...alkaa olla nyt siinä iässä, että pitää olla isomman tyttöjen juttuja esillä :). Mulla jäänyt blogi päivityksetkin ihan tekemättä, kun nyt ollut niin kivat ilmat ettei ole viitsinyt pahemmin konellakaan istua. Uskon, että syksymmällä taas sisustus vimma iskee :)

  VastaaPoista
 11. Mullekin just kävi niin, että kun sanoin että mitään ei muuteta niin kaikki meni uusiksi :D

  VastaaPoista
 12. Ihanan näköistä!! Mä olen kans löytänyt lomalla pientä kivaa kotiin, enkä malta odottaa että pääsen laittamaan ne paikalleen!☺️

  VastaaPoista
 13. ihanat kuvat :) Aika usein vierailee sisustuskärpänen täälläkin, mitään isompaa muutosta ei ole nyt tulossa, mutta jotain pientä vaihtelua usein tekee mieli :)

  VastaaPoista
 14. Sisustuskärpänen on meillä pörrännyt pääsiäisestä asti, kun remontti alkoi! Rahat vaan alkaa olla jo aika vähissä, että nyt on hetki säästettävä, että voi taas päästää sisustuskärpäsen valloilleen :)

  VastaaPoista
 15. Mun sisustuskärpänen on lyöty lätkällä seinään. Tuskinpa tähän kotiin enää mitään uutta laitankaan, kun myynti on edessä syksyn aikana.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

© beauty of life | lifestyle- ja sisustusblogi

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig