tiistaina, elokuuta 15

elämässä tapahtuu


Viimeisen parin kuukauden aikana on sattunut ja tapahtunut. Kesäloma tuli ja meni. Kävimme Kroatiassa, siskoni luona ja tein oikeastaan kaikkea mitä kesälistallani oli. Eli kaikin puolin onnistunut loma. Mikään ei tietenkään aina mene niin kuin Strömsössä ja muuttuvia tekijöitä tulee. Sitähän se elämä on.
Sain noin 1,5 kuukautta sitten pikkuveljeltäni viestin, jossa hän kertoi eronneensa pitkäaikaisesta tyttöystävästään. Kämppä oli irtisanottu ja hänellä oli kuukausi aikaa hankkia uusi asunto. Asunnon saaminen vaikeutuu huomattavasti, kun luottotiedoissa on merkintöjä eikä hän onnistunut löytämään uutta kotia ennen deadlinea. Veljeni olisi joutunut kadulle, ellen olisi tarjonnut hänelle kattoa pään päälle. Meillä on siis tupa täynnä. Mini, jolla on maailman suurin sydän, antoi oman huoneensa sedälleen ja on itse nukkunut patjalla olohuoneessa <3.  Mulla ei ole tapana jäädä pyörittelemään sormia, kun vastoinkäymisiä tulee vaan päinvastoin alan toimimaan sitäkin ripeämmin. Muutaman puhelinsoiton jälkeen sain kuin sainkin järjestettyä veljelleni asunnon, jonne hän muuttaa parin viikon päästä. Voitte uskoa miten helpottava uutinen se oli koko meidän perheelle. Nyt etsin kissojen ja koirien kanssa FB-kirppareilta huonekaluja, mikroa, imuria ja kaikkea mitä omaan kotiin tarvitsee.
Sitten toinen iso muutos on uuden työpaikan etsiminen ja niin kuin moni tietää se käy melkein työstä. Sain pari kuukautta sitten tietää, että työmatkani tulee pitenemään huomattavasti ja se vaikuttaa liian radikaalisti meidän arkeen. Muutenkin tuntuu, että on aika ottaa askel eteenpäin ja katsoa mitä aidan toiselta puolelta löytyy. Olen koko alkuvuoden tehnyt todella paljon töitä miettiessäni mikä on se mun juttu ja mistä saan kicksejä. Viimeisen kahdeksan vuoden ajan olen naputellut laskuja sekä tilauksia ja mun persoona on jäänyt täysin tietokoneruudun taakse piiloon. Olen sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja mun on pakko päästä ihmisten ilmoille. Saan voimaa ja energiaa siitä, että saan organisoida asioita, ratkoa ongelmia ja niin sanotusti laittaa hihat heilumaan. Olen lähettänyt paljon avoimia hakemuksia ja nyt oikeasti toivon löytäväni paikan, joka on tarkoitettu just mulle ja pääsen vihdoinkin luomaan uraa.
Eli aika isoja juttuja meneillään täällä! Välillä meinaa usko loppua etenkin uuden työn suhteen, mutta eiköhän se pian löydy. Nyt en todellakaan halua ottaa vain jotain pestiä vaan mieluummin odotan sitä oikeaa.

Onko kellään muulla uuden työpaikan etsiminen ajankohtaista?


//Things happen.

SHARE:

56 kommenttia

 1. Kuinka ihanaa, että sait hommattua veljellesi asunnon! Todella mahtava asia!

  Suuret tsempit työn etsintään, ihan varmasti tärppää kun jaksaa odottaa, vaikka odottavan aika on pitkä niin työ varmasti palkitsee 💛💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se asunto oli kyllä napakymppi :)

   Kiitos! Mä uskon, että se oikea löytyy just sit, kun on oikea aika <3

   Poista
 2. Ihanaa kun veljelläsi on tuollainen sisko ja mini! <3

  Tsemppiä työn etsintään! <3

  VastaaPoista
 3. Hieno työ auttaa veljeä <3 Kyllä se työn etsintä käy työstä...Itse olen ollut pidemmän ajan työttömänä, ja tämä viikko tuo muutoksia siihen. Itselläni tulee työmatkaa, mutta katsotaan miten se arki alkaa rullaamaan. Tsemiä sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Siis todellakin työstä ja välillä harmittaa niin, koska ei ole mitään hyviä ilmoituksia!!

   Kiitos :)

   Poista
 4. Olet kyllä ihan paras sisko! <3 Toivottavasti noin ihana tyyppi saa töiden osalta juuri sen mitä on ansainnut (toi pitenevä työmatka ei todellakaan ollut sitä :/ ), toivottavasti saat jonkun huipun itsellesi sopivan työn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww! Kiitos Jonna <3

   Yep, kovasti oon hakenut ja laittanut hakemuksia eteenpäin! Saa nähä mikä niistä natsaa :)

   Poista
 5. Sulla taitaa olla aika hyvä sydän <3

  Mä tahdon uskoa, että vilpitön hyvä energia tulee myös takaisin. Eli siis pidän sulle peukkuja mahtavan, innostavan ja mielenkiintoisen paikan löytymiseksi. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 6. Onpahan paljon happeninkiä ja isoja muutoksia, mutta hei positiivisia sellaisia, paitsi nyt tuo työmatkan pidentyminen, mutta hei sekin on johtanut kenties lopulliseen sykäykseen miettiä uutta työtä ihmisten parissa. <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, sä olet niiin oikeassa <3 Kaikki tapahtuu tarkoituksella.

   Poista
 7. Ihanaa kun olet auttanut veljeä. Minulla ei ole työpaikkaa ja todellakin sen haku edessä, tuntuu niin toivottomalta! Tsemppiä prosessiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on todellakin oma prosessinsa :)

   Poista
 8. Onpa ihana, että veljellesi järjestyi asuinpaikka teidän luota <3 Ja tsemppiä työnhakuun, se varmasti käy ihan jo työstä, uskon sen, mutta uskon myös, että sulla tärppää ja lopulta löytyy se juuri sulle oikea työ! <3

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä maailman paras sisko! Kannattaa odottaa rauhassa sitä oikean työpaikan ilmaantumista eikä lähteä suinpäin kokeilemaan. Peukkuja pidän sille että löydät sen oikean työn ja työpaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Ja juurikin näin! Odotan nyt sitä 'oikeaa' ja uskon, että kärsivällisyys palkitaan :)

   Poista
 10. Ihana kun veljelläsi on sinut <3 , olisin varmaan toiminut samoin :)

  Onnea työn etsintään ja toivottavasti löytyy sellainen työ missä viihtyy ja ennen kaikkea kiva työ yhteisö. Mulla tälä hetkellä töitä vuoden loppuun ja en ole vielä edes jaksanut miettiä, että mitä teen sen jälkeen??? Olen mennyt päivä kerrallaan ja en ole jaksanut ottaa stressiä. Varmaan vuoden alussa olen sitten ihan paniikissa, että jotain pitää keksiä. Haluaisin sellaisen työn, jossa kivat työkaverit ja saan toteuttaa itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Olisi ihana päästä töihin missä saa toteuttaa itseään ja tehdä niitä asioita, joista nauttii <3

   Poista
 11. Onnea työnhakuun! Itse olen juuri siinä uudessa ja ihanassa työssä, vajaa vuosi takana ja oon ollut todella tyytyväinen - Tsemppiä vielä kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla ja oon iloinen sun puolesta :)

   Poista
 12. Varmasti jossain vaiheessa täälläkin samat hommat, mutta nyt mennään askel kerrallaan ja jännitetään, että mistä vielä itsemme löydetään.. Suuria muutoksia täällä siis tulossa myös, mutta kaikki ajallaan.. Onnea työnhakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit!! Askel kerrallaan ja muuta ei voi :)

   Poista
 13. Onpa sinulla monenlaista! Mahtavaa, kun löysit veljellesi asunnon 👍😊 Tsemppiä työn hakuun ja varmasti löydät vielä sinulle sopivan työn ❤

  VastaaPoista
 14. Olette kyllä Minin kanssa kultaisia ihmisiä <3
  Mulla olisi ainakin se mikro mutta turhan kaukana taitaa olla.
  No kuule, arvaa tiedänkö miltä susta tuntuu toi työhomma. Vaikka rakastankin työtäni, työkavereitani sekä asiakkaitamme niin olen ollut tuolla niin pitkään että kaikki vain tulee korvista ulos sekä siihen lisättynä yksi iso haitta, työpaikkakiusaaminen niin jep...
  Olen katsellut uutta työtä mutta tällä ammatilla ei haeta ihan mitä vain. Tsemppiä meille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos Nanni :)

   Yep, mä jotenkin ajattelin löytäväni uuden työn nopeammin, mutta joskus hyviä asioita täytyy odottaa ;)

   Kiitos ja tsemppiä sinnekin!

   Poista
 15. Olet niin suurisydäminen ja kiltti aina. Toivottavasti unelmientyösi löytyy pian ja pääset toteuttamaan itseäsi. Oletko ajatellut valokuvausta ammattimielessä? Olet todella lahjakas kuvaaja❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja mäkin toivon, että pian löytyy kiva työpaikka :)

   En ehkä ihan ammattimielessä, mutta toivoisin voivani hyödyntää sitä uudessa työssäni!

   Poista
 16. Mä niin toivon, että löydät pian uusia työkuvioita. Ja mahtavaa sydämellisyyttä, että majoititte sun veljen teille. Sopu tilaa antaa :)

  VastaaPoista
 17. Hengästyttävän paljon tapahtunut lyhyessä ajassa! Sulla on kyllä niin suuri sydän. Muista, että asioilla on aina taipumus järjestyä!

  Täällä on kans töitten haku ajankohtaista. Olen koko ikäni tehnyt määräaikaisuuksia ja sijaisuuksia 4 lapsen syntymän ja kotiäitivuosien ohessa - ja nauttinut niiden tuomasta muutoksen syklistä elämässä. Mutta nyt tuntuu ekaa kertaa, että säännöllinen (lue: vakkari) työ olis tervetullut juttu Vielä kun keksisi, miten erottua 10-15 vuotta nuoremmista hakijoista että saisi sen unelmaduunin.. Mä kun olen omasta mielestäni just sopivan ikäinen!

  Tsemppiä työnhakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Onhan tässä tapahtunut, mutta päivä kerrallaan :)

   Hah, asenteella on suuri merkitys ja me äidit olemme kyllä parhaita työntekijöitä ;).

   Poista
 18. Veljesi saa olla onnellinen siitä, että hänellä on suurisydäminen sisko ja siskontyttö <3 Ja ihanaa, että veljellesi järjestyi myös asunto!
  Työasioissa en voi kuin sanoa, että kuuntele itseäsi ja sydäntäsi. Olen kaksi kertaa lähtenyt tyhjän päälle työpaikoista, joissa ei mitään vikaa ollut mutta jotka eivät enää tuntuneet omilta tai siihen elämäntilanteeseen sopivilta ja kummallakin kerralla eteen tuli paremmin minulle sopiva työ. Sinulla on lahjoja vaikka mihin enkä osaa sinua sinne konttuurin nurkkaan kuvitella ollenkaan. Ihmisten ilmoille ja luovuuttasi käyttämään taas osaan vallan mainiosti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onneksi hän sai asunnon :).

   Yes, mä yritän nyt totisesti odottaa just sitä 'oikeaa' enkä tee hätiköityjä päätöksiä!!

   Poista
 19. Kylläpä tapahtuu! Olen varma että löydät jonkun huippujutun, olet tehnyt valtavasti töitä unelmiesi eteen. Ihanaa että myös veljesi asiat järjestyivät, kiitos teidän kahden! <3 hyvää syksyn odotusta ja uusia tuulia!

  VastaaPoista
 20. Voi mikä ihana sisko sä olet ja kuinka ihana siskontyttö sun veljellä on! <3 Olette kyllä molemmat todellisia enkeleitä! Ja mitä tuohon työnhakuun tulee, niin sä löydät ai an varmasti jonkun huipun jutun just sulle! Oot kyllä niin ihanan positiivinen persoona että eihän sua voi olla palkkaamatta! :) <3

  VastaaPoista
 21. Isoja asioita tapahtunut!
  Toivottavasti löydät itseäsi innostavan työpaikan!
  Olet kyllä hyväsydäminen ihminen kuten myös tyttäresi :)

  VastaaPoista
 22. Isoja asioita on kesääsi kuulunut. Mahtavaa, että veljellesi löytyi uusi koti :)

  Olen varma, että löydät uuden työn, joka sopii sinulle. Olet niin lahjakas, ei todellakaan kannata tuhlata voimavaroja työhön, jossa lahjasi eivät pääse esille. Onnea etsintään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Ja juuri näin! Tiedän, että mun kuuluu olla jossain muualla kuin näpyttelemässä laskuja.

   Poista
 23. Huh, sulla on nyt paljon meneillään! Mutta onneksi veljen asiat järjestyi jo. Ja varmasti löydät pian sellaisen duunin, joka on kun luotu sua varten! Hyväähän kannattaa odottaa :)

  VastaaPoista
 24. Uskon, että just oikea työ tuodaan sun eteen :)

  VastaaPoista
 25. Kylläpä sinulla on ollut haipskkaa. Ja onneksi sinulla ja minillä on suuret sydämet ja saitte autettua veljeä. Työnhaku tosiaan käy työstä. Itsekin olen pidemmän sikaa katsellut uusia vaihtoehtoja, mutta ei ole helppoa. Pitää motivoida itseään jatkuvasti. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti uusi paikka löytyy pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitä motivointia tarvitsee tehdä kyllä päivittäin! Huh! Mutta positiivisella mielellä pääsee aivan varmasti eteenpäin! Haluan uskoa siihen:)

   Poista
 26. Hei,löysin sattumalta blogisi ja mehän tunnetaankin🤗Ihanan ihana blogi sinulla!Itse aloitin bloggaamisen huhtikuun alussa..kivaa hommaa! Hyvää viikonloppua..näistä surullisista tapahtumista huolimatta..ihan sydän kääntyy ympäri...ja terveisiä🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kristiina :) Kiva, kun oot alottanut bloggaamisen! Ihana harrastus :)

   Poista
 27. Sinä se vain olet mahtava! Otat aina toiset huomioon ja teet asioita sydämellä <3

  Uskon, että sinua varten on jokin mahtava työpaikka, joka vain odottaa sinua. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig