maanantaina, elokuuta 7

uusi inspiraatioseinä - valokuvia ja voimasanoja


Ajatus sai alkunsa viime vuoden syyskuussa, kun osallistuin Visualaddict Fridan Unelmien Vuosi Aarrekartta -tapahtumaan. Olen sen jälkeen tehnyt kaksi karttaa, jotka ovat olleet erittäin voimaannuttavia. Hauska katsella mitä viime vuonna on ollut mielessä ja huomata joidenkin unelmien toteutuneen ja joidenkin olevan vieläkin ajankohtaisia.

Rakastan katsoa vanhoja valokuvia. Rakastan sitä oloa, jonka muistot saavat aikaan. Rakastan voimasanoja, lauseita, jopa niitä kliseisiä. Saan niistä energiaa, voimaa ja uskoa. Meiltä löytyykin jonkin verran mun tekemiä tekstitauluja. Ilmeisesti se ei kuitenkaan riittänyt, sillä päätin tehdä vaatehuoneen ovesta hieman suuremman kokoisen inspiraatioseinän.

Suunnitelmissa on laittaa siihen meidän perheelle tärkeitä kuvia, ajatuksia, piirustuksia, sanoja, lauseita tai oikeastaan ihan mitä mieleen tulee. Nykyään kaikki kuvat ovat tallennettuina kännykälle tai tietokoneelle, kun ennen vanhaan hyllyt notkuivat valokuva-albumien painosta. Kyllä mun mielestä ainakin osa kuvista tulee laittaa esille. Mä oon tosi innoissani tästä uudesta projektista ja tuun varmasti laittamaan lisää kuvia tännekin sitä mukaan, kun seinä päivittyy. Ja niin kuin suurin osa lukijoistani tietää pidän suhteellisen pelkistetystä sisustuksesta, joten ovi on hyvä paikka kuville, sillä sen saa tarpeen vaatiessa kiinni.
Miltäs tällainen inspiraatioseinä kuulosta sun mielestä?

//Inspired by so many things.


SHARE:

16 kommenttia

 1. Kiva idea ja vaatehuoneenovi on siihen oiva paikka, just jos ei halua seinän olevan kokoaikaa esillä. Itse pidän myös kuvista ja niitä on mukava katsella. Pojille tein sellaiset kuvakirjat perinteisellä leikkaa-liimaa systeemillä heidän kahdesta ensimmäisestä vuodesta. On mukavat muistot ja kuinka nopeasti ovatkaan kasvaneet sekä kehittyneet. Sitten meillä on sellainen vuosikirja, jonka teetän aina ennen joulua. Tilaan myös isovanhemmille joululahjaksi. Kirjassa on meidän koko perheen vuoden tapahtumat yksissä kansissa. Jollen kirjaa tekisi, olisi kaikki kuvat vain koneella. Olenkohan vanhanaikainen vai teettävätkö muutkin vielä kuvia/kuvakirjoja? :) Mutta, näin meillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sen takia ajattelin laittaa sen paikkaan, jonka saa piiloon tarpeen vaatiessa :).

   Voi ei miten ihana idea tuo vuosikirja <3 Mä en kyllä enää teetä kuvia, mutta oon joskus tehnyt kuvakirjan...siitä on kyllä aikaa!!

   Poista
 2. Ihana idea ja tykkään erityisesti tuosta, että se on vaatehuoneen ovessa katsottavissa silloin, kun haluaa, mutta tarvittaessa saa pois näkösältä. :) Kivaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Aina saa piiloon, jos ei halua katsoa :)

   Poista
 3. Hauska idea :) Mulla on muutaman kerran ollut inspiraatioseinä, eka oli opiskeluaikoina ja toinen pari vuotta sitten oman sängyn yläpuolella sekä työpöydän yläpuolella. Ehkä voisi taas laittaa, minua ainakin esillä olevat kuvat ja lauseet inspiroivat.


  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua inspiroi niin paljon sanat ja kuvat! Ja ne ovat hyviä muistuttajia, jos tärkeät asiat sattuvat unohtumaan!

   Poista
 4. Inspiraatioseinä on ihana <3 Minullakin aarrekarttailun lisäksi ollut tunnelmakartta seinällä - missähän se mahtaa nyt ollakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään tosi paljon :)
   Nyt kipin kapin etsimään!

   Poista
 5. Paikkana ihan loistava 🤗 ja muistot... ovat ne niin mahdottoman tärkeitä 💛 ihana muistella kaikkea... juuri viikonloppuna tätä muistelua harrastettu paljon 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Siis varsinkin valokuvat! Love them!

   Poista
 6. Ihana idea. Mulla on myös tuollaisia voimakortteja vaatekaapin sisäpuolella, kaikkia ihania ystäviltä saatuja kortteja ja pieniä muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, niitä on kiva laittaa esille <3 Muistuttaa tärkeistä asioista!

   Poista
 7. Hauska idea. Täällä myös rakkaus valokuviin ja meiltä löytyykin jääkaapin seinästä aika monta kuvaa ja sanoja myös :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa hyvältä! Tunnustaudun voimalauseiden ystäväksi...ja niitä löytyykin omilta seiniltä aina.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig