sunnuntaina, lokakuuta 22

meidän uusi ruokapöytä - designed by me


Täällä aletaan pikku hiljaa toipua alkuviikon uutisista ja huomenna alkaa uudet haasteet. Oon niin innoissani, etten meinaa housuissani pysyä. Kiitos kaikille tsemppaavista viesteistä ja kommenteista, joita olette lähettäneet. Jokaikinen on luettu. Se, että on toisen puolesta iloinen on aivan mielettömän hieno piirre ihmisessä ja ei voi muuta sano, että kyllä mulla on maailman parhaimmat lukijat.

<3 

Muistatte varmaan, kun kerroin uudesta ruokapöydästämme, joka valmistui vähän aikaa sitten. Pöytä on ollut nyt parisen viikkoa käytössä ja se on t ä y d e l l i n e n. Aivan meidän näköinen ja todella vankkaa tekoa. Pöytä ei heilu eikä huoju niin kuin edellinen ja kaiken lisäksi on mielettömän kaunis. Pidemmittä puheitta -  kuvatulva, olkaa hyvä :).


Eikö olekin upea?

Pöydän valmisti Helsingin kaupungin nuorisotyöpajat. Iso kiitos ohjaajille ja oppilaille, jotka toteuttivat suunnitelmani.


//New dining room table - designed by me.


SHARE:

18 kommenttia

 1. Ensiksikin onnea aivan mielettömistä uutisista edellisessä postauksessa, niin upeaa! <3 Onnea uusiin haasteisiin! Ja uusi pöytä on todella kaunis, kannatti toteuttaa oma unelmapöytä, näyttää aivan ihanalta. <3

  VastaaPoista
 2. Wau! On kyllä kaunis tuo uusi pöytä <3 Ja jotenkin ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Suuret onnittelut vielä uudemman kerran, ja onnea uusiin tuuliin! <3

  Pöytäkin näyttää oikein hyvältä, itse suunniteltu on mieletön juttu! :)

  VastaaPoista
 4. On kaunis pöytä! <3 Ja suuren suuret onnittelut finaalipaikasta ja työstä, en osaa kertoakaan miten onnellinen olen puolestasi! <3 Mahtavaa, sä teit sen!

  VastaaPoista
 5. Hiano 😍 Sopii just perfect teidän keittiöön 💓

  Pus ja tsemppiä uusiin haasteisiin 😘

  VastaaPoista
 6. Ooh - upea on! Sinä osaat sitten vaikka mitä: suunnitella huonekaluja, sisustaa, kirjoittaa - ja tietenkin valokuvata! Onnea vielä tätäkin kautta hienosta saavutuksesta, jota - kuten jo FB:ssä kommentoinkin - en ollenkaan epäillyt <3

  VastaaPoista
 7. Todella upea! Tsemppiä uusiin haasteisiin <3

  VastaaPoista
 8. Pöytä on todella upea! Niin ja OIKEIN PALJON onnea valokuvaukseen ja uuteen työhön!!!

  VastaaPoista
 9. On kyllä kaunis! <3 Tsemmppiä minultakin uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 10. Wau, pöytä on kyllä hieno. Ja, olettaen on aika painava, materiaaleja kun katsoin. Mutta, todella siro ja nuo tuolit sopivat hyvin kaveriksi. Onnistunut suunnitelma ja toteutus!

  VastaaPoista
 11. TÄYDELLINEN. Ja noi pöydänjalat, wow.

  VastaaPoista
 12. Upea lopputulos! Onnea sinulle uusiin tuuliin! Täälläkin sellaista kovin kaivataan, yhden siirron meinaan tehdä marraskuun lopussa. Hyvää viikkoa! :)

  VastaaPoista
 13. Toi pöytä on UPEA. Siis UPEA. Huolisin heti, vaikka omasta pöydästämme tykkään myös.

  VastaaPoista
 14. Kaunis pöytä ja huippua, kun on omaa designia!
  Niin ja onnea uusiin haasteisiin Sinulle! 😊

  VastaaPoista
 15. Heii.. multa on menny sun jutut jotenkin huomaamattomasti vähän ohi, pistän sairastelun piikkiin ja nyt ne vasta huomasin. Ihanaa, onnea uusiin tuuliin ja mitä tuohon pöytään tulee niin on kaunis. Jotenkin siro, mutta samalla jykevä.

  VastaaPoista
 16. Komea on pöytä! Kyllä kelpaa nyt :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig