sunnuntaina, joulukuuta 3

VOITIN RAJALAN KUVAKILPAILUN!!!!! + kuulumisia


Ja niin siinä kävi, että voitin Rajala Ambassador tittelin itselleni. Voittajan julkistus tapahtui viime viikolla Postitalolla ja koko tilaisuus oli todella jännittävä. Perhosia lenteli ristiin rastiin vatsassa enkä oikein tiennyt mitä ajatella. Onneksi lähimmät ystäväni ja rakas mini olivat mukana ja sain heiltä tukea. En edelleenkään voi ymmärtää miten pääsin näin pitkälle ja nöyrin mielin menin paikalle. Rajalan toimitusjohtaja kertoi perusteet voittajan valinnasta ja varmaan puolessa välissä tajusin, että hän puhuu musta!! Iiiik! Tässä vielä ote perusteluista:

"Jo Samiran hakemus teki suuren vaikutuksen, koska siitä heijasteli lähtökohta valtavaan intoon yrittää, oppia ja opetella uutta. Samira on saanut jokaiseen tehtävään selkeän idean ja hän on heittäytynyt täysillä tehtäviin. Vaikka asiat olisivat olleet uusia, on niihin haettu tarvittava tieto ja tehtävät on viety loppuun mahdollisista esteistä välittämättä. Kaiken kaikkiaan kisan taso on ollut huikea ja vaikka kilpakumppaneissa on ollut kokeneita ammattilaisiakin, se ei ole saanut Samiraa perääntymään vaan päinvastoin on saanut vieläkin hanakammin toteuttamaan omaa visiotaan. Samira on lisäksi osoittanut erinomaista aktiivisuutta tehtävien ulkopuolella Ambassador blogissa ja Instagramissa ja kaiken kaikkiaan hänessä on uskomatonta energiaa, hyväntuulisuutta ja periksiantamattomuutta. Samirasta Rajala saa todella positiivisen ja haasteita pelkäämättömän Ambassadorin, joka vetää kaiken täysillä alusta loppuun!"

Kyllä vetää sanattomaksi. Kiitos vielä teille rakkaat lukijat, jotka olette eläneet mukanani tässä matkassa ja jaksaneet äänestää kerta toisensa jälkeen. Kiitos myös Rajalan jengille ja mentoreille upeasta vuodesta.

Alla vielä mun viimeiset kilpailukuvat. Arvasitko?
Kaiken kaikkiaan tänne kuuluu hyvää, vaikka kiirettä pitää. Uusi työ on pitänyt arjen jännittävänä, mutta aivan ihana tunne, kun on mielekästä tekemistä. Toivon, että pääsisin aktivoitumaan hieman  myös blogin puolella ja jakamaan ajatuksia hieman enemmän mitä viime aikoina. Toisaalta en ole varma pystynkö siihen, mutta halu on ainakin kova :).

Joulukuu on täällä ja perinteistä jouluhössötystä joka puolella. Blogit täyttyvät joulukalentereista ja ihana taas katsella kuinka joulu alkaa näkyä kaikkien kodeissa. Huomaan myös, että tonttuovivillitys käy kuumana ja ihmiset ovat tehneet mitä näyttävämpiä ovia tontuille. Ehkä vanhimmat lukijat muistavat, että meiltähän on löytynyt tonttuovi jo muutaman vuoden :). Sain alunperin idean insporoivasta Kate's Creative Space blogista. Käykää ihmeessä kurkkaamassa tuota ihanaa askartelublogia.

Toivottavasti voitte hyvin ja olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu.


//Rajala Ambassador 2017.


SHARE:

23 kommenttia

 1. Onnea vielä tätäkin kautta, aivan mieletön suoritus! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä tätäkin kautta. Ihanaa kun sun työ saa arvostusta. ❤️

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Kuvasi ovat olleet todella upeita. Ihanan koskettavia ja kauniita.

  VastaaPoista
 4. Onnea tätäkin kautta! Mahtava voitto, kerrassaan upeita kuvia ja sinun "käsialan" kyllä tunnistaa! Nauti nauti nauti, olet sen ansainnut! Joko olet päättänyt minkä kameran ostat? :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä kerran, upeaa heittäytymistä uuteen. Olet niin ansainnut tuon voiton <3

  VastaaPoista
 6. Wau! Onnea! Äänestäessä arvasin noiden kuvien olevan sinun! Mahtavaa sinnikkyyttä ja taitoa! 💚 Tuija

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, onnea <3 Arvasin, että nuo kuvat oli sinun - niissä näkyi tunteen ilmailua <3

  VastaaPoista
 8. Vau, onnea tuhannesti!! Oikeaan paikkaan meni voitto ❤

  VastaaPoista
 9. Arvasin oikein kumpi setti oli sun käsialaa, ONNEA vielä tännekin, olet super ❣️
  -T

  VastaaPoista
 10. Onnea kovasti ja ihanaa palautetta olet saanut tuomarilta. Ihanat nuo sinun kuvatki,ihan mielettömiä <3 Onnea vielä ja näkee, että teet tätä täydellä sydämellä <3

  VastaaPoista
 11. Wau, ihan mieletöntä!!! :) Onneaaa!!!! <3

  VastaaPoista
 12. Voi ihanaa!! Onnea! <3 Olet kyllä niin palkintosi ansainnut! <3

  VastaaPoista
 13. Wau, onnittelut! Aivan oikeaan osoitteeseen meni voitto ja tuo perustelu oli kyllä totta. Hienoa! <3

  VastaaPoista
 14. Onnea tätäkin kautta ♥

  VastaaPoista
 15. Mää oon kyllä niin ylpeä susta, hienoa. Mutta on noi sun kuvatkin kyllä niin upeita ettei ihmekään tämä voitto <3

  VastaaPoista
 16. Mä en arvannut viimeisen tehtävän kuvaajia,mutta sun kuvat oli ne, joita äänestin, koska niissä oli tunnetta. <3 Onnea vielä tätäkin kautta ihana.

  VastaaPoista
 17. Waude, ihan mielettömästi onnea! 😍

  VastaaPoista
 18. Onnea vielä täältäkin. Onhan noi sun kaikki kuvat olleet vaan niin kertakaikkisen buenoja, että voitto on ansaittu. Hienoa. Toivottavasti pian nähdään, sillä on kova ikävä :)

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea voitosta! Onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
 20. Tämä on kyllä kerrassaan upea, ja ansaittu voitto <3 Paljon onnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig