keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

elävien kirjoissa


Huh-huh, sanon minä. Perjantaina alkoi ja eilen tuntui siltä, että pääsin takaisin elävien kirjoihin. Miten voikin vatsatauti viedä aikuisen ihmisen voimat aivan totaalisesti? En tiedä oliko tämä noro vai tavallinen virus, mutta iski todella rajusti ja kesti yllättävän kauan. Tänään uskallan kokeilla syödä jotain kiinteää ruokaa ja toivon sen pysyvän sisällä. 

Kun on jumissa neljän seinän sisällä noinkin monta päivää ehtii sitä ajatella yhtä sun toista...


Kuinka onnekas olen, että sairastan maksimissaan kolme kertaa vuodessa.

Olen onnistunut kasvattamaan tyttärestäni hyväsydämisen ihmisen. 
En tajua miksi aikuiset ihmiset kokevat tarpeelliseksi kiusata toisia.

Tän suoliston tyhjennyksen jälkeen vois alkaa syömään hieman terveellisemmin.
Tuntuu niin hyvältä, etten ruoski itseäni enää mitä pienimmistä asioista.

Oon niiiiiiiiiin superonnellinen mun uudesta kamerasta.
Mä oon sellanen haaveilija että. Nyt ois vihdoin aika alkaa tekeen asioille jotain.

Ajatukset ei rullaa ja tuntuu, ettei ole mitään postattavaa blogiin.Mitä mä nyt katon iltaisin, kun Frendien viimeinen kausi on saatu päätökseen?

Oon niin onnellinen just tässä ja nyt.


Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille.


//Sick talk.

SHARE:

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

vihdoinkin vihreää - uudet kasvit


 Aurinkoiset päivät, pajunkissat ja asfaltti ovat antaneet varmuuden, että kevät on pian täällä. Itse olen kaikista eniten täpinöissä lisääntyvästä valon määrästä. Aamulla on paljon kivempi lähteä töihin, kun ei tarvitse taskulampun kanssa availla autonovia.


Viherkasvit sisustuksessaKotona on myös hieman riisuttu talvisia juttuja pois. Kranssi sai vihdoinkin lähtöpassit, sohvatyynyt ovat saaneet uudet päälliset ja sisustus on selkeästi muuttumassa kevyempään suuntaan. Tuntuu, että ilmakin virtaa paremmin kotona. Vielä, kun sais raivattua tuon karvamaton tamppaustelineelle niin se ois siinä. Viherkasvit sisustuksessaKaikesta edellä mainitusta johtuen lisäksi mun sisäinen viherpeukalo ( not ) on alkanut nostamaan päätään. Inspiroidun sen verran Oblikin Jutan postauksesta, että olihan se pakko käydä hakemassa pari viherkasvia meillekin. Te tiedätte, että oon aivan surkea tässä ja mua käy jopa vähän sääliks näitä uusia tulokkaita, sillä hirveän pitkää elämää ne eivät tule näkemään. Peikonlehti ja kummituspuu ovat siinä mielessä helppoja, ettei niitä tarvitse kastellla kuin kerran viikossa. Luulis sen onnistuvan. Ehkä puhelimeen laitettu muistutus auttaa mua tässä ;).Viherkasvit sisustuksessa


Näkyykö teillä jo kevät sisustuksessa? Entä mikä on sun lempihuonekasvi?


ps. Täällä on ollut hieman veto veks, sillä koko perhe on ollut vatsataudissa. Yök, sanon minä. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin voimaton ja väsynyt. Onneksi olo on jo parempaan päin. Toivottavasti siellä on pysytty terveinä.


//Green love.

SHARE:

perjantai 17. maaliskuuta 2017

inspiraatio - väritön koti


"Sä, kun oot niin rauhallinen ja seesteinen...", ystäväni tokaisi, kun kerroin haluavani luoda rauhallisen ja seesteisen kattauksen. Lause jäi pyörimään mieleeni ja pyörii vieläkin. Tiedän olevani äänekäs, energinen ja kaukana seesteisyydestä, mutta tämä ei kuitenkaan päde esimerkiksi sisustuksen suhteen. Aloin miettimään asiaa tarkemmin.

Muistatte varmaan, kun pohdin kuvaustyyliäni ja sitä kuinka en ole vielä ihan selvillä mikä omani on. Loin Pinterestiin kansion, jonne olen alkanut keräämään silmääni miellyttäviä kuvia. En ole ihan vielä saanut 200 kasaan, mutta pikku hiljaa. Tarkoitus olisi hieman kartoittaa millainen tyyli kiehtoo mua ja ehkä sitä kautta pääsisin omaan punaiseen lankaani kiinni. Jo valitsemissani kuvissa toistuu selkeästi sama kaava, värittömyys ja yksinkertaisuus.

Vaikka olenkin tällainen joka paikan höylä pidän kuitenkin niistä rauhallisista ja seesteisistä kuvista. Hassua. Sen takia varmaan kotimmekin on suhteellisen väritön. Olen tullut siihen tulokseen, ettei se ei voi johtua mistään muusta kuin siitä, kerran päässä rullat pyörivät tuhatta ja sataa niin ympärillä oleva tila ei voi. Tarvitsen ehdottomasti rauhaa ja rakkautta ympärilleni :).

Tässä perjantai-inspiraatioksi aivan ihana sekä väritön koti.


Kuvat: Residence

Koetko, että sun persoonallisuus synkkaa esteettisen silmäsi tai kodin sisustuksen kanssa?


//Colourless.

SHARE:

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

parvisänky lastenhuoneeseen?


Huomaan kaipaavani jotain uutta kotiin ja muutama suunnitelma pyörii mielessä. Eilisessä postauksessa pohdin parvisänkyä minin huoneeseen ja kävinkin jo Tori.fi -sivustolla katsomassa vaihtoehtoja. Haluan mahdollisimman yksinkertaisen sekä edullisen ja näyttää siltä, että Ikean Svärta parvisänky olisi juuri passeli meille. 

Mini on itse aivan täpinöissään ja oikeastaan toivonut parvea jo pidemmän aikaa. Mulla on muutamia asioita, jotka mietityttävät. Yleensä jos mua epäilyttää joku laitan plussat ja miinukset ylös. 


PLUSSAT

+ minin haave toteutuisi

+ huoneeseen tulisi enemmän tilaa

+ mini saisi oman lukunurkkauksen parven alle

+ sänkyä ei tarvitse pedata

+ yökyläläiset voisivat nukkua parven alla.


MIINUKSET


- ihana seinäkello pitäsi ottaa pois

- sängysaluslaatikot tulisi tyhjentää, minne?

- lisää tilaa, lisää sotkua?
Ehkä noiden miinusten kanssa pystyy elämään ja plussat vievät voiton.

Onko teidän lapsilla parvisänkyä? Mitkä fiilikset järjestelyistä?


//Bunk bed?

SHARE:

tiistai 14. maaliskuuta 2017

10 + 2 x random ajatusta sisustuksesta


Onkohan aika laittaa kranssi ja karvamatto kellariin? 

Inspiroiduin vaalean kodin eteisen kaapista niin paljon, että haluaisin meille samanlaisen.


kauniit tulppaanitParvisänky olis kyllä tosi kätevä minin huoneeseen ja neiti saisi enemmän leikkitilaa.

Miks toi hemputin johtokanava ei pysy seinässä kiinni?kauniit tulppaanit


Rakastan näitä liloja tulppaaneita, jotka tuovat ihanasti väriä kotiin.

Ois varmaan aika vaihtaa pari vuotta vanha olohuoneen asetelma uuteen.kauniit tulppaanitVoisin tällä viikolla aloittaa Lundian hyllyn maalaamisen...ehkä.

Pitääkö noi ikkunat taas pestä? Justhan mä viime kesänä pesin ne.kauniit tulppaanitJos mini saisi parven niin sinne alle voisi ostaa jonkun ihanan löhötuolin.

Kyl se oma huone ois sit kuitenkin kiva.kauniit tulppaanit


Ei muuten olla vieläkään saatu uutta suihkukaappia.

Jos voittaisin lotossa niin...............


Millaisia ajatuksia sulla pyörii mielessä?


//Random interior thoughts.

SHARE:

lauantai 11. maaliskuuta 2017

jäätelöä, väärinkäsityksiä ja auringonsäteitä


Kaikki puhuu läsnäolosta, meditaatiosta, joogasta ja kaiken maailman hihhuli-jutuista, jotka eivät kuulu mun sanavarastoon. Mä en yksinkertaisesti saa mitään tyydytystä joogasta enkä oikeastaan edes tiedä miten meditoidaan. Tottakai tiedostan, että olisi hyvä osata rauhoittua ja pystyä olemaan edes hetki paikoillaan, mutta ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella.


Ole itsellesi iki-ihana - Aino-jäätelö.

Ole itsellesi iki-ihana - Aino-jäätelö.Mulle on myös jostain jäänyt sellainen käsitys, että läsnäolon tarkoitus on olla koko ajan läsnä. Eli joka minuutti vuorokaudesta täytyy olla just siinä hetkessä. Se on tuottanut ahdistusta ja jopa huonommuuden tunnetta, koska en pysty siihen. Onnekseni eilen mulla ja neljällä muulla bloggaajalla alkoi Maaret Kallion vetämä Ole itsellesi iki-ihana -kurssi. Kurssin aikana välillä voi mennä metsään, välillä voi sanoa ei, välillä voi nauraa vedet silmissä ja välillä voi valita oman polun. Kaikki on mahdollista <3.Ole itsellesi iki-ihana - Aino-jäätelö.Niin mageeta päästä kuulemaan Maaretin ajatuksia, vinkkejä ja näkemyksiä asioihin. Mua kiehtoo ihan suunnattomasti ihmiset, jotka näkevät elämän monien eri lasien läpi. Ovat ymmärtäväisiä, eivät tuomitse ja tajuavat oikeasti what's going on. Täytyy sanoa, että suu auki kuuntelin Maaretin kertomuksia hänen urastaan, saavutuksistaan ja elämästään. Miten joku ihminen on voinut saada niin paljon aikaan ja näyttää kaiken lisäksi hyvinvoivalta? Aivan mielettömän inspiroivaa. Toisaalta ei mikään ihme, sillä tälle upealle naiselle oli selkeästi oma hyvinvointi prioriteettilistan kärkipäässä ja pilkettä löytyi silmäkulmasta :).Ole itsellesi iki-ihana - Aino-jäätelö.

Ole itsellesi iki-ihana - Aino-jäätelö.


Ensimmäinen tapaaminen oli todella mieluisa ja tilassa oli hyvä sekä positiivinen flow. Musta tuntuu, että kaikki aisti sen. Se mikä mulla jäi päällimmäisenä mieleen oli, ettei läsnäolo t o d e l l a k a a n tarkoita sitä mitä olin luullut. Läsnäolo on hetkiä, tilanteita tai tapahtumia, joita ympärillämme on. Ei kukaan voi olla 100% zen-tilassa koko aikaa vaan ne on juuri ne pienet hetket mitkä ratkaisevat. Oli tosi huojentavaa kuulla ja tajuta, ettei mussa olekaan mitään vikaa. Olen vain käsittänyt sanan merkityksen väärin. 

Teimme kurssin loputtua pienen harjoituksen, jossa olimme läsnä noin 10 minuutin ajan. Se riitti eikä enempää tarvittu. Ajattelin ottaa tavoitteeksi pitää päivittäin edes minuutin mittaisen hetken, jossa olen vain paikoillani. Tänään laitoin parkkipaikalla silmät kiinni ja fiilistelin auringonsäteitä kasvoillani <3. 


Onko sun vaikea pysähtyä ja olla läsnä? 

#välillävoi #ainojäätelö


//Presence and ice-cream.


*kurssin tarjoaa Aino-jäätelö


SHARE:

perjantai 10. maaliskuuta 2017

inspiraatio - vaalea koti


Inspiroivaa perjantaita kaikille.


+ ikkunalaudat

Inspiraatio - vaalea koti.+ eripari tuolitInspiraatio - vaalea koti.+ sohvapöytä


+ tauluhylly seinälläInspiraatio - vaalea koti.+ lattiaInspiraatio - vaalea koti.+ seinään upotetut hyllytInspiraatio - vaalea koti.+ eteisen kaappi ilman oviaInspiraatio - vaalea koti.

Kuvat: Entrance


Aika hauska ja kompakti asunto. Monia kivoja sisustusratkaisuja, jotka miellyttivät omaa silmää. Ja nyt aloin miettimään mitähän keksikin tuohon meidän eteiseen.


//Cute little white home.

SHARE:

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

minkä sä valitsisit?


Se on kevään merkki, kun sulle tuodaan pussillinen jädejä. Slurps.

Minkä sä valitsisit ensimmäisenä näistä kesän 2017 jäätelöuutuuksista?


Kesän 2017 jäätelöuutuudet.

Kesän 2017 jäätelöuutuudet.

Kesän 2017 jäätelöuutuudet.

Kesän 2017 jäätelöuutuudet.

Kesän 2017 jäätelöuutuudet.

Kesän 2017 jäätelöuutuudet.


//ICE-CREAM!!

*jäätelöt saatu maisteluun blogin kautta


SHARE:

maanantai 6. maaliskuuta 2017

vinkki - miten tehdä kaunis asetelma


Lupasin kertoa teille miten toteutin Fridan valokuvauskurssilla tehdyn asetelman. Se ei ollut helppoa eikä todellakaan onnistunut ensimmäisellä tai toisella yrityksellä. Olin aluksi asettanut tavarat ihan eri paikkaan, mutta asetelma ei näyttänyt hyvältä mistään kulmasta. Jouduin pakkaamaan kimpsut ja kampsut ja siirtymään muualle. 

Frida oli tuonut jos jonkinlaista rekvisiittaa mukanaan;astioita, kuppeja, lautasia, liinoja, lusikoita, haarukoita, jne. Mulla oli jonkinlainen ajatus millaisen lopputuloksen haluaisin, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Tällä esimerkillä haluan näyttää, ettei asetelmat todellakaan synny helposti ja niihin saattaa hyvinkin mennä tunti tai kaks. Ensiksi tavaroiden valitseminen, sen jälkeen asettelu, sitten kuvailu, joka ei varmasti mene ekalla maaliin ja sit viilaillaan vähän lisää. Laitan muutaman pointin alla oleviin kuviin miksi en ollut tyytyväinen tai miksi kuva ei näyttänyt mielestäni hyvältä.

VINKKI - MITEN TEHDÄ KAUNIS ASETELMA

- liian monta korkeaa esinettä taka-alalla

- kupit ja liinat näyttävät liian raskaalta yhdessä

- kuvan etualalla ja oikealla puolella on liikaa tyhjää tilaavinkki - miten tehdä kaunis asetelma- kukkien siirtäminen alemmalle tasolle teki kokonaisuudesta yhtenäisemmän

- leikkuulauta ja lankarulla näyttävät erillisiltä ylätasolla

- kuva otettu liian alaviistostavinkki - miten tehdä kaunis asetelma- kukat menivät takaisin ylätasolle 

- koko asetelma on aivan liian keskellä

- kuvan reunoilla on liikaa tyhjää tilaavinkki - miten tehdä kaunis asetelma- laitoin kaikki esineet alatasolle 

- kuva selkeästi tasapainoisempi

- vasen puoli kuitenkin raskas, kun taas oikea puoli liian tyhjävinkki - miten tehdä kaunis asetelma- olin muuten tyytyväinen ylempään asetelmaan, mutta se kaipasi jotain oikeaan alareunaan

- laitoin lankarullan siihen makaamaan

- kuvan reunoille en jättänyt yhtään ylimääräistä tilaavinkki - miten tehdä kaunis asetelmaJa valmis. Mielestäni alin asetelma oli kaikista kivoin ja miellytti omaa silmää eniten. Fridan kolmen kuvan haasteessa oli tarkoitus ottaa kuva samasta asetelmasta kolmesta eri kohdasta. Kyseiseen tehtävään en loppuen lopuksi valinnut suoraan edestä otettua kuvaa vaan sivusta otettu oli paljon paremman näköinen.  

Eli rohkeasti vain kokeilemaan eri asetelmia eri esineillä sekä uusia kuvakulmia. vinkki - miten tehdä kaunis asetelma


Mikä versio näytti sun silmään parhaimmalta? Entä saitko postauksesta uusia vinkkejä?


//If it doesn't work the first time, try again.

SHARE:

lauantai 4. maaliskuuta 2017

jännittävä kevät tiedossa


Oon tosi innoissani tulevasta keväästä. Upeita juttuja tiedossa ja onhan tämän vuoden puolella tapahtunut jo vaikka mitä.

 Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä lukijoita tuestanne Rajala Ambassador -kisan osalta. Ootte alusta lähtien elänyt täysillä mun mukana enkä voisi olla kiitollisempi <3. Ja kaikki te, jotka äänestitte niin iso virtuaalihali teille. PÄÄSIN JATKOON ja oon nyt 8 parhaan joukossa. En oikein käsitä miten tässä on näin käynyt!! Kaiken tämän hämmennyksen lisäksi sain tietää, että mun 'Nakkikastiketta, kiitos' teksti sai kolmanneksi eniten ääniä niin kyllähän se pistää sanattomaksi. 


Mieletön kevät tiedossa.


Ensi viikolla alkaa Aino-jäätelön järjestämä Ole itsellesi iki-ihana -kurssi, johon pääsin mukaan. Oon tositosi innoissani, sillä kurssin sisältö vaikutti todella mielenkiintoiselta ja käsiteltävät aiheet koskettavat just eikä melkein mua. Mm. täydellisyyden tavoittelu, epäonnistuminen pelko ja tulevaisuudessa eläminen on mulle tuttuja tunteita. Kurssin vetää meille Lujasti Lempeän Maaret Kallio ja onhan se nyt sairaan mageeta päästä kuuntelemaan hänen luentojaan.


Mieletön kevät tiedossa.


Alkuviikosta sähköpostiini pingahti maili Ping Helsingiltä, jossa onniteltiin pääsystä vuoden 2017 tapahtuman Content Guruksi. Whaaat? Luin viime vuonna kyseisestä tapahtumasta monista blogeista ja harmitti vietävästi, etten ollut tajunnut hakea mukaan. Nyt kuitenkin tänä vuonna I'M IN!! Kiva päästä tapaamaan uusia ihmisiä, oppimaan sisältömarkkinoinnin saloja ja osallistumaan erilaisiin workshoppeihin.


Mieletön kevät tiedossa.


Ja huhtikuussa on myös tiedossa hauska yhteistyö Ikean kanssa.


Mieletön kevät tiedossa.


 Yks päivä mun koko kroppa tärisi onnesta ja ilosta :D! Aikamoisia juttuja sekä tapahtumia tiedossa.


//Great things come to those who wait.
SHARE:

perjantai 3. maaliskuuta 2017

inspiraatio - pikkukoti


Tervetuloa maaliskuu. Aika rientää ja on kolmannen TeemaKuukauden aika. Ensimmäisenä kuukautena opittiin perusasiat Photoscape kuvankäsittelyohjelmasta ja viime kuussa kokkailtiin helppoja arkiruokia. Tänään alkaa postaussarja, jossa esittelen inspiroivia koteja sekä niiden sisustusratkaisuita.

Ensimmäisen esittelyssä Bo LKV:n kohde. Käyn aina välillä ihailemassa stailauksia sekä kohteita ja sukellan mielikuvitusmaailmaani. Musta on ihana miettiä millaista olisi asua juuri siinä kodissa, miltä tuntuisi kokkailla juuri siinä keittiössä ja miten järjestäisin juuri sen vaatekaapin :).

INSPIRAATIO - PIKKUKOTI

Tässä 43 neliöisessä kodissa on toimiva pohja ja se on todella kauniisti stailattu. Ikean PS 2017 -malliston nojatuoli on niin mukavan näköinen ja jos meillä olisi tilaa ostaisin sen heti. Myös karvainen matto tuo lämpöistä tunnelmaa tilaan. Muutenkin ihania yksityiskohtia, joista inspiroiduin. 
Mitäs pidät? Eikö olekin aika suloinen?


//Cute apartment.

SHARE:
© beauty of life | lifestyle- ja sisustusblogi

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig