tiistaina, helmikuuta 27

iltarutiinit


Arjen kiireessä välillä unohtuu, että aika ajoin on hyvä rauhoittua, tasata hengitys ja vain olla. Meidän päivät ovat välillä niin hektisiä, että pääsen vasta illalla yhdeksän aikaan istumaan ja yleensä menenkin suoraan nukkumaan. Ei ne turhaan puhu ruuhkavuosista ja olenkin viime vuosien aikana oppinut sanan todellisen merkityksen.

Olen huomannut tarvitsevani iltaisin hetken aikaa itselleni, jotta pystyn rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa. Käyn läpi päivän tapahtumat ja mietin mitä on agendalla seuraavana päivänä. Näin saan ajatukset kasaan eikä mielessä pyöri miljoona asiaa. Yritän myös joka ilta venytellä sängyssä, sillä se jos joku rentouttaa. Näiden pienten asioiden myötä huomaan olevani levollisempi ja unikin tulee paremmin.
Sain jokin aika sitten Ulla Gracelta testiin muutamia tuotteita ja kaksi niistä on päässyt yöpöydälle jokailtaisen käytön myötä. Valikoimasta löytyy viisi eri tuotesarjaa, joista jokainen on tehty eri tarkoitukseen. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Sweet Dreams ja Restless Legs eteeriset öljyt. Ensimmäinen rauhoittaa mieltä sekä kehoa lepoon ja toinen viilentää jalkoja sekä edistää unensaamista.Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän eteerisiä öljyjä päivittäin ja huomaan uskovani niiden voimaan täysin. Mulle on monesti käynyt niin, että jalkoja pakottaa ja tuntuu, ettei millään pysty rauhoittumaan. Öljyn laiton jälkeen ei mene kauaa, kun olo tuntuu rauhallisemmalta. Mene ja tiedä onko se tuotteiden ansiota vai onko mieli mukana tässäkin yhtälössä ;).

Onko teille muodostunut iltarutiineita ja mikä saa teidän rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa?

Mukavaa iltaa kaikille.


//Night routines.


SHARE:

18 kommenttia

 1. Täällä toinen joka huomaa elävänsä ruuhkavuosia, vaikka en sitä haluaisi myöntääkään. :) Kaipa tässä on pientä ikäkriisiä myös ilmassa. ;)
  Iltarutiineja minulla ei varsinaisesti ole, olisi varmasti paikallaan, kunnon rauhoittuminen ennen nukkumaan menemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sama täällä. Ikäkriisi todellakin kolkuttelee takaraivossa ;)

   Poista
 2. Mä oon just miettinyt et mun pitäis aloittaa jonkunlaiset iltarutiinit. Käyn ihan liian kierroksilla nukkumaanmennessä ja sille pitäis tehdä jotain. Joku rauhoittumiskeino pitäis keksiä :)

  VastaaPoista
 3. Yleensä luen jotain lehteä ja nyt kun ollut pakkasta niin kuuma lämmin kaakao antaa kyllä levollisen unen sekä ei koskaan nälkäisenä nukkumaan ja ei kyllä ähkyssäkään, sekin kostatuu. Yleensä vähän vilpoinen huone, niin saa parhaimmat unet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, mä kans välillä pidän ikkunan auki, jotta makuuhuone olisi viileä :)

   Poista
 4. Mulla on paljon iltarutiineja <3 Niillä on iso osa rauhoittumisessa, esim. iltateen (kofeiiniton) keittäminen ja nauttiminen ja kirjan lukeminen. En ole muuten tainnut koskaan nukahtaa ilman kirjan lukemista :) Nykyisin laitan illalla kasvojenpuhdistuksen jälkeen myös ihanan tuoksuista kasvoöljyä, jota olen blogissakin hehkuttanut - niin kiva iltarutiini, vaikka uni tulisi kyllä varmaan ilman sitäkin :D

  PS. En ollutkaan hetkeen vieraillut täällä, joten myöhäiset onnittelut vielä Rajalan kuvakisan voitosta, tosi hieno saavutus!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaa ihanalta sinunkin iltarutiinit!! Love it :)

   Kiitos paljon onnitteluista <3

   Poista
 5. Iltarutiinit tekisivät niin poikaa. Itse tuppaan tehdä hommia aina yömyöhään asti ja siitä nukkumaan. Harvoin se uni tulee heti, kun asiat pyörivät vielä mielessä. Ei hyvä. Ehkä nyt uudessa kodissa olisi sopiva aika opetella rauhoittavia rutiineja. Ne tekisivät hyvää mielellä ja unikin tulisi paremmin. Kivaa loppuviikkoa! Voi kun ehtisi jossain vaiheessa nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pahinta, kun tekee duunia illalla ja kaikki asiat jäävät pyörimään mieleen!

   Mä en kestä teidän uutta kotia!! LOVE IT!!! <3

   Poista
 6. Voi ruuhkavuosia sentään. Sama täällä että illat venyy ja oma rauhoittuminen siinä samalla sit alan kiukuttelemaan miehellenijoka nauttii sohvan lämmöstä. Arki menee niin vauhdilla että tuntuu kuin joka toinen päiväolisi perjantai.
  Mie niin haluaisin löytää jonkin ihanan tuotesarjan kasvoille mutta en raski maksaa pikku seerumista putelista älyttömiä määriä. Haaveilen että reissusta löydän jotain kivoja tuotteita hankittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :) Oot ihana!! Mä niin ymmärrän ja yleensä seerumit maksavat ihan sikana!

   Poista
 7. Kyllä joka ilta tarvii hetken aikaa rauhoittua! Kunnon voiteet on ihana asia ja tärkeitä, ainakin mulle. Ihanaa maaliskuuta <3

  VastaaPoista
 8. Täällä on käytetty myös Ulla Gracea avuksi unea tuomaan ja uskon näihin ehdottomasti kyllä. Aivan ihanat kuvat olet ottanut. <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ulla Gracen tuotteet ovat ihania :)

   Poista
 9. Iltaruutinit täällä koostuu siitä, että tunti tai kaksi liikuntaa työpäivän jälkeen (ei joka päivä), kevyt iltapala ja jokin TV ohjelma klo 21. Kymppi uutiset pitää katsoa ja jo uni maittaa. Näillä mennään :)

  Kiva, että olet taas kuvioissa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä :))

   Kiitos Tanja <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig