lauantaina, maaliskuuta 3

missä puhelimessa on paras kamera?


Taisin viime vuoden puolelle vinkata Samsung S8 puhelimesta, jonka sain käyttööni tietyksi ajaksi. Olin ollut kohtuullisen tyytyväinen iPhone 6:n kameraan, vaikka välillä epäilinkin kuvien laatua. Päivänvalossa sai suhteellisen tarkkoja kuvia, mutta iltaisin oli turha edes miettiä kuvaamista. Laatu kärsi niin paljon eikä kuvista saanut mitään selvää.
Matkustimme viime toukokuussa ystäväni kanssa Espanjaan. Muistan vieläkin sen hetken, kun räpsimme kuvia kauniissa puistossa, jossa oli upeita vihreitä puita ja kauniita kukkia. Vertaillessani kuvia ystäväni kanssa herätyskellot alkoivat soida ja epäilykseni kuvien laadusta vahvistuivat. Sillä hetkellä tajusin, että iPhonen kamera on ihan p*ska ( pardon my French ). Ystäväni Samsungilla otetut kuvat olivat sata kertaa tarkempia ja väritkin tulivat paljon paremmin esille. Kun taas iPhonen kuvat, samasta kohdasta, oli värittömiä ja epätarkkoja.

Tänä päivänä puhelimen kamera on todella isossa roolissa. Aika harva jaksaa kantaa järkkäriä mukanaan tai edes pienempää pokkaria. Kännykällä ikuistetaan hetket, jotka jaetaan tärkeiden ihmisten kanssa. Tottakai myös SOMEn päivittäminen helpottuu, kun ei tarvitse joka kerta erikseen editoida kuvia koneella vaan voi laittaa ne heti kaikkien nähtäväksi. Tiedän ainakin muutaman bloggaajan, jotka ottavat itse asiassa kaikki kuvat kännykällä.

Itse en ole kuitenkaan luopumassa järkkäristäni päinvastoin en malta odottaa, että opin käyttämään sitä vieläkin paremmin. Mutta kyllähän hyvä kamera kännykässä auttaa huomattavasti. Oma galleria on täynnä kuvia arkisista hetkistä minin kanssa, ystävistä ja tietenkin myös videoita. Rakastan katsoa vanhoja kuvia ja itse asiassa mini kysyi viime viikolla voisimmeko joku päivä katsoa meidän molempien lapsuuden kuvia. Meillä onkin tänään tiedossa kuvien katseluilta :).


Olen ollut todella tyytyväinen Samsungiin ja varsinkin kameraan. Itse asiassa kaikki tämän postauksen kuvat ovat otettu kyseisellä puhelimella. Samsungilta on tulossa uusi S9 malli, jossa on super valovoimanen kamera ja vaikka mitä eri ominaisuuksia. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Missä puhelimessa on teidän mielestänne paras kamera?


//Samsung S8 pictures.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Itse vaihdoin puhelinta oisko puoli vuotta sitten. Uutta puhelinta lähdin vaihtamaan yksinomaan kameraominaisuuden voimalla. Sillä hetkellä Huawei P10plus mallin kamera oli markkinoiden ylivoimaisesti paras kamera ja senhän minä sit hinnasta huolimatta valitsin. Kamera on kyllä ollut mielettömän hyvä ja ystäväni joka oli joitakin viikkoja aikaisemmin laittanut silloisen uusimman iPhonen oli sitä mieltä että kyllä minun kamerani oli hänen versiotaan parempi. En tiedä tällä hetkellä kenen puhelimessa on paras kamera mutta kyllähän ne taitaa sillä kemralla nykyään kilpailla, ihmiset kuvaa paljon. Itsekään en luovu järkkäristäni, ei kännykän kameraa silti voi verrata järkkärillä otettuun kuvaan.
  IHanaa viikonloppua. Terveisiä selkäpotilaalta, juuri vedin taas aimoannoksen kipulääkkeitä jotta pystyisin lähtemään tyttären kanssa uimaan :/

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia olet kyllä saanut, värit kohdallaan 🤗

  Itse kuljetan aika paljon järkkäriä mukana ja sillä tulee pääosin kuvattua 🤗 pikaisia räpsyjä sitten puhkalla, samsungilla tietenkin 😅

  VastaaPoista
 3. Kiva postauss, olen pohtinut samaa. Nyt käytössä Sony, jonka ostoaikoihin piti olla parhaimmasta päästä. Miehelläni on Samsung s8 ja kuvat ovat kyllä aivan eri luokkaa :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa hyvään saumaan tämä postaus ’. Oma iPhone 6+ vetelee viimeisiään ja olen yrittänyt vertailla puhelimien kameroita. En toki luovu järkkäristä, mutta haluaisin puhelimen jossa olisi oikein hyvä kamera, pitäisi olla vakaaja yms yms. Kaikilla herkuilla. Oletko verrannut iPhone 8+ ja Samsung S 9-malleja?
  -t
  En onnistu kirjautumaan...

  VastaaPoista
 5. Mulla on aina ollut Apple ja nyt vasta uusin iPhone X on osoittautunut ihan kelvoksi kameran osalta, mutta ei se kyllä Samsungia voita. Eli vahva suositus Samsungille, jos kamera on yksi suurimmista kriteereistä ostopäätöstä tehdessä.

  VastaaPoista
 6. Nonni, tähän asti olen ollut vannoutunut omenan kannattaja, jo ihan siitäkin syystä, että ei ole tarvinnut opetella puhelimen ominaisuuksia, vaan apple on ollut tuttu ja turvallinen. Minulla on uuden puhelimen osto edessä, ja kriteerinä olisi hyvä kamera. Tuo Samsungin S9 olisi kyllä ihan huippu <3

  VastaaPoista
 7. Kyllä täälläkin tulee toisinaan kuvailtua kännykällä, varsinkin silloin kun tilanne on päällänsä (esim. viime viikonlopun lystikäs klapishow). Kyllä kännyköiden kameroissa on eroja, itselläni on käytössä HUAWEIn (P10 lite) luuri ja kuvat on ihan kohtuullisia.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 8. Olen täysin samaa mieltä, että Iphonen kamera on surkea.
  Itse olen miettinyt seuraavaksi luuriksi OnePlussaa. Sen kameraa kehutaan kovasti. Onko siitä kokemuksia kenelläkään?

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig