ABOUT


'beauty of life' on paikka, jossa saat olla just oma itsesi. Täällä ei tarvitse esittää mitään eikä miettiä mitä sanoo vaan kaikki on sallittua. Tunteet ovat tervetulleita ja ne saavat näkyä sekä kuulua. Toivon, että sulla on mahdollisimman hyvä ja kotoinen fiilis blogissani. 

Täällä häärää 36 –vuotias iloinen ja reipas yksinhuoltaja äiti, jolla pysyy suhteellisen hyvin langat käsissä. Arjen keskellä tietenkin aina sattuu ja tapahtuu sekä kolhuja tulee, mutta niistä selviydytään ja mennään selkä suorassa eteenpäin. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä.

Kirjoitan avoimella ja positiivisella asenteella kaikista elämään liittyvistä asioista. Sisustan rakkaudella sekä fiiliksen mukaan ja vuosien varrella onkin tullut kokeiltua vaikka mitä. Kuvailisin kotiamme sanoilla: skandinaavinen, moderni ja rouhea. Pitkäjänteisyydellä ja päättäväisyydellä olen saanut kotiimme juuri ne esineet ja huonekalut, jotka tekevät kodistamme meidän näköisen. Pidän myös kaikista DIY-jutuista ja tekisin varmasti kaiken itse, jos vain voisin.

Mua kiinnostaa myös kehon sekä mielen hyvinvointi ja tavoitteenani on voida parhaalla mahdollisella tavalla sisäisesti kuin myös ulkoisesti. Elämä ei ole aina helppoa, mutta kipeistäkin asioista on hyvä puhua. Ne opettavat ja kasvattavat meitä. Postauksissa käydäänkin välillä hieman pintaa syvemmällä.

Olen hurahtanut valokuvaukseen ja se on vienyt minut mukanaan. Muutamien kurssien kautta oma juttu alkaa olla jo hallussa, vaikka vielä on paljon opittavaa. Koitan jakaa blogissani kaikkea sitä, mihin silmä pysähtyy, mikä koskettaa: asioita, ihmisiä ja elämää yleensä.

Jos etsit inspiraatiota ja kaipaat rehellistä pohdintaa elämästä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

This is what I call 'beauty of life'.

Aurinkoisin terkuin,
S
Ota yhteyttä:

bbeautyoflifee@gmail.comEi kommentteja

© beauty of life | lifestyle- ja sisustusblogi

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig